Ogi bl 42 Napisano Jun 13, 2015 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW F650GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan Ponekad mi se desava da na 5000 obrtaja ima kao neko gusenje,malo mi je auspuh progorio da nema veze sa njim mozda ili ....Nije valjda da se meni samo ovo desava na motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Jun 22, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prednje i zadnje kočione pločice kupljene danas kod Milana u Biker Housu za 3500rsd E sad, kakve su ne znam...će da vidimo... Proizvođač je Industrias Vicma S.A. iz Španije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Jun 22, 2015 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan U nedelju se vratih sa ove ture, ukupno oko 3000 km: Kranjska gora: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Jun 23, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan perisicboro: sjajne fotke i sjajna ruta... Ja sam morao da se zadovoljim sa 2 kruga oko Avalskog tornja prošlog vikenda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lusesku 8 Napisano Jul 13, 2015 U prolazu, 21 postova Lokacija: Sombor Motocikl: APN6 '99, troši puno, al je zato spor Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi, ima li negde valjan link iz prvog posta o uputstvu za servisiranje? u zamenu, kacim ovog simpaticnog debelog Grka i njegovo vidjenje f650gs-a 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Jul 14, 2015 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/33951-bmw-f650gs-uputstvo-za-servisiranje-by-motoholic/ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lusesku 8 Napisano Jul 14, 2015 U prolazu, 21 postova Lokacija: Sombor Motocikl: APN6 '99, troši puno, al je zato spor Prijavi odgovor kao problematičan hvala ti lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Jul 22, 2015 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Prednji kocioni disk, koliko para, iskustava, preporuke, da li e-bay ili lousi ili kako ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cabrio 0 Napisano Jul 23, 2015 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima....Ja sam Ivan iz Bg-a i u potrazi sam f650...nije mi bitno da li ce biti ST ili ne....nemam iskustva sa ovim motorima,jednostavno mi se dopada izgledom,a i iz onoga sto sam procitao na ovom forumu...zanima me ako vas ne smara da me malo posavetujete na sta obratiti paznju pri kupovini...imam link oglasa jednog motora koji mi je zapao za oko,cena mi se cini skroz ok,e sad ne znam koliko sa slika moze da se vidi,i da li neko od vas poznaje prodavca,tj motor...svaka informacija i preporuka je dobrodosla... hvala unapred http://www.polovniautomobili.com/motori/6690270/bmw-f-650-st Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Jul 23, 2015 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Bome, lepo izgleda na oko, i lepa je cena ja svog ne bih dao ispod 1800 ;-) pa makar bio prinudhen da ga vozim jos par godina. Sto mi ne bi tesko palo, jel. Kod kupovine, obrati paznju na potreosne stvari, lanac i lancanici, gume, plocice, diskove, sve to oni kazu novo ali ako malo bolje saberes to ti dodje oko 400e... Pali hladnog poslusaj da ne zvekece, kako vuce i to je to. U sustini kupovina polovnog motora ti je kao macke u dzaku. Moze te sluziti godinama.bez problema a moze na dvesta metara od prodavca da ti vrisne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cabrio 0 Napisano Jul 23, 2015 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala na brinskom odgovoru...trebalo bi ovih dana da odem da ga pogledam,tako da cu svakako pogledati sve ovo sto si mi napisao....ako pazarim,trebace mi svakako neki predlog za majstora,jer bi ga obavezno odvezao na detaljan pregled,pre nego sto pocnem da ga vozikam...hvala jos jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogi bl 42 Napisano Jul 23, 2015 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW F650GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan Moja preporuka da pogledas ram tj. da nije varen (vidi kako se ponasa u lijevoj i desnoj krivini),da ne izbacuje plav dim.....hladan moze da duze vergla ali vruc nikako,sto ne mora da znaci da mu je masina pri kraju.Najbolje odreci se cca 20e i odvezi pravom majstoru da ga pregleda,pa ako ti on aminuje kupuj....u svakom slucaju sretno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cabrio 0 Napisano Jul 24, 2015 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala i tebi Nengobl na odgovoru,99% idem u pon da ga pogledam pacu svakako javiti kako je proslo....odvezao bi ga ja odmah kod nekog dobrog majstora na proveru,ali mi je problem to sto se nalazi u jednom mestu na granici sa Bosnom,a tamo ne znam nikoga,tako da moracu sam da zveram i gledam....ali svakako cu obratiti paznju na ovo sto ste mi ti i DzOkS rekli...hvala jos jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tiamat 35 Napisano Jul 24, 2015 Ministar za originalne BMW delove, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako mogu i ja da pomognem, savet je da se ne zaleces sa kupovinom, tu se dosta gresi =) Jedna od stvari koje i kao laik mozes sam da uradis jeste da pogledas vise primeraka istog modela. Ako si u BG uopste mi ne bi bio problem negde da se nadjemo da vidis recimo kako izgleda moj Funduro, '97 godiste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cabrio 0 Napisano Jul 25, 2015 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan to bi bilo ekstra....ako tebi nije cimanje,voleo bi da vidim na tvom motoru kako sta treba da izgleda....ja sam danas ceo dan slobodan,pa ako si u prilici mozemo da se nadjemo gde god pa da me posavetujes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boqy 126 Napisano Jul 25, 2015 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Prednji kocioni disk, koliko para, iskustava, preporuke, da li e-bay ili lousi ili kako ? Najjeftinije NG u Guevari, bar bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Jul 25, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan to bi bilo ekstra....ako tebi nije cimanje,voleo bi da vidim na tvom motoru kako sta treba da izgleda....ja sam danas ceo dan slobodan,pa ako si u prilici mozemo da se nadjemo gde god pa da me posavetujes Ako se nalaziš sa Tiamatom ne možeš ni mene da izbegneš.Dogovori se sa Tiamatom, pa ću doći i ja na pićence Moj funduro je crne boje, i kao što svi znaju crni su ubedljivo najbrži Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Jul 25, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prednji kocioni disk, koliko para, iskustava, preporuke, da li e-bay ili lousi ili kako ? Najjeftinije NG u Guevari, bar bilo. I dalje lepo služe ti diskovi, jedino što sam pre mesec dana zamenio zadnje pločice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karl rap 0 Napisano Jul 26, 2015 U prolazu, 43 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan axaxaxaxaxaxaxa uh aaaaaaaaaaaaaaa xaxaxaxaxaxa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Jul 27, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Boqy : Jel su kod mene zamenjana oba diska za kocenje kad si ih ti menjao ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boqy 126 Napisano Jul 27, 2015 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: 450MT Prijavi odgovor kao problematičan Oba, iako nisu morali još. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Jul 27, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Oba, iako nisu morali još. To me podseti da jos uvek nismo otisli na jagnjetinu o mome trosku. Misli malo o tome :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano Jul 29, 2015 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Oba, iako nisu morali još. To me podseti da jos uvek nismo otisli na jagnjetinu o mome trosku. Misli malo o tome :-) Ево мислим ја о томе Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Jul 29, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Oba, iako nisu morali još.To me podseti da jos uvek nismo otisli na jagnjetinu o mome trosku. Misli malo o tome :-) Ево мислим ја о томе 1kg vruce jagnjetine I 1kg ladne prasetine. :-) A ja I Boqy cemo po sopsku salatu :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogi bl 42 Napisano Septembar 2, 2015 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW F650GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko mijenjao ulje i semeringe u vilama.Interesuje me postupak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...