AlekShu 92 Napisano Januar 3 U prolazu, 50 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, NIKOLA 1 je napisao: Imas i na Aliexpresu rollbarove. Drugar je tako uzeo za svoj Dakar model. Cena oko 50-60e, manja varijanta ali jelepo i jako uradjen i vrsila je posao prilikom pada i prevrtanja Gledam vec neko vreme i lomim se da li uzeti sa Alija. Mada, sve sto mi je odanda stiglo, bilo je ok. Razmislicu jos malo, ako prelomim, javljam utiske. Hvala na odgovoru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Presretac 47 Napisano Januar 9 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan @Srdjan Pajic@AlekShu Koje su vam godište 650.?1994. god111000 kmSent from my SM-A556B using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlekShu 92 Napisano Januar 10 U prolazu, 50 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan 2002, oko 65000. Deda, ali ima duh omladinca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan Pajic 13 Napisano Januar 10 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, tako treba ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cika miloje 75 Napisano Januar 10 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: QJ SVT 650X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, AlekShu je napisao: 2002, oko 65000. Deda, ali ima duh omladinca. Filozofski NS? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
macak213 31 Napisano Januar 10 U prolazu, 50 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav društvo, od skoro sam vlasnik f650gs modela. Interesuje me koje gume koristite za voznju,a da mogu i malo van asfalta? Konkretno sam gledao mitas e07,e09 Mc24? Jel vozio neko taj model guma? Ako jeste kako su se pokazale? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
P.S. Dzon 107 Napisano Januar 10 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, macak213 je napisao: Pozdrav društvo, od skoro sam vlasnik f650gs modela. Interesuje me koje gume koristite za voznju,a da mogu i malo van asfalta? Konkretno sam gledao mitas e07,e09 Mc24? Jel vozio neko taj model guma? Ako jeste kako su se pokazale? Ja lično Heidenau K60 Scout. Odlična guma. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Presretac 47 Napisano Januar 10 U prolazu, 90 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav društvo, od skoro sam vlasnik f650gs modela. Interesuje me koje gume koristite za voznju,a da mogu i malo van asfalta? Konkretno sam gledao mitas e07,e09 Mc24? Jel vozio neko taj model guma? Ako jeste kako su se pokazale?mitas e07 trenutno koristim . 15000 km i zadnja je za zamenu ... dobre su za teren ... malo opreznosti za mokar asfalt ...pre njih k60 scout ... mislim da su malo bolje od mitasa ...Sent from my SM-A556B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan Pajic 13 Napisano Januar 10 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan 23 hours ago, Presretac said: 1994. god 111000 km Sent from my SM-A556B using Tapatalk 2011god, oznaka f650gs ali 800ccm 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlekShu 92 Napisano Januar 10 U prolazu, 50 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, cika miloje je napisao: Filozofski NS? Da,da, nosili studentima namirnice za Božić 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlekShu 92 Napisano Januar 10 U prolazu, 50 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, macak213 je napisao: Pozdrav društvo, od skoro sam vlasnik f650gs modela. Interesuje me koje gume koristite za voznju,a da mogu i malo van asfalta? Konkretno sam gledao mitas e07,e09 Mc24? Jel vozio neko taj model guma? Ako jeste kako su se pokazale? Letos baš zamenio. Stavio Conti tkc70, dosta zadovoljan i na putu i van. Na otvorenom jesu malo glasnije, ali fino lepe u krivinama. Suvi off isto dobro podnose, nisam ih testirao po mokrom jer nisam ljubitelj takve vožnje iskreno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
macak213 31 Napisano Januar 10 U prolazu, 50 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan Znači mitas kao zadnja opcija. Hvala vam na odgovorima. E sad još jedno pitanje motor mi je došao sa zadnjom gumom 130 80 17. I prednjom 90 90 21 Koliko vidim to je fabrička dimenzija. Jel neko probao da stavi malo širu zadnju gumu? Ili da ne diram nista sto se tiče dimenzije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
P.S. Dzon 107 Napisano Januar 10 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, macak213 je napisao: Znači mitas kao zadnja opcija. Hvala vam na odgovorima. E sad još jedno pitanje motor mi je došao sa zadnjom gumom 130 80 17. I prednjom 90 90 21 Koliko vidim to je fabrička dimenzija. Jel neko probao da stavi malo širu zadnju gumu? Ili da ne diram nista sto se tiče dimenzije? Zašto dirati nešto što su nemački inženjeri stavili kao fabriku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
macak213 31 Napisano Januar 10 U prolazu, 50 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan Generalno sam najvise za fabriku,ali mi deluje nekako kao da je mnogo uska guma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
P.S. Dzon 107 Napisano Januar 10 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan Šira guma ti menja ponašanje motora u krivini, cimas se oko toga da li će se uklopiti u zadnju viljušku, ovako staviš orođiđi i ne boli te glava. Ja sam peglao moju fabričku dimenziju do granice da sam čizmom kacio asfalt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan Pajic 13 Napisano Januar 10 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan 58 minutes ago, P.S. Dzon said: Zašto dirati nešto što su nemački inženjeri stavili kao fabriku? Ja nisam siguran da je fabrika ...neka proveri... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eGoooD 12 Napisano Januar 10 (promenjeno) U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih ni ja nista menjao sto nije u fabrickoj deklaraciji. Evo sad sam slikao iz servisnog manuala sta je fabricka mera. Ipak je ovo enduro motor Promenio Januar 10 član eGoooD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eGoooD 12 Napisano Januar 10 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja vozim Mitas MC24 i zaista za moj stil voznje i kilometrazu je (meni) sasvim dobra. Nije bilo nikakvih losih i nepredvidjenih situacija. Interval zamena 2 godine (20 000km sam presao) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
P.S. Dzon 107 Napisano Januar 10 Svrati ponekad, 241 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650gs / Suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan Fabrika fabrika. Za običan f650gs je napred 19", a za Dakar verziju 21". Pozadi 130/80R17 za obe verzije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
macak213 31 Napisano Januar 10 U prolazu, 50 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sad tek vidim,moja greska napred mi je 19tica a ne 21. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
macak213 31 Napisano Januar 10 U prolazu, 50 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: dl 650 Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, eGoooD said: Ja vozim Mitas MC24 i zaista za moj stil voznje i kilometrazu je (meni) sasvim dobra. Nije bilo nikakvih losih i nepredvidjenih situacija. Interval zamena 2 godine (20 000km sam presao) Jel si izlazio na off road sa tom gumom? Ne treba mi nista extremno,generalno me interesuje kako se ponaša na motoru ta guma? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eGoooD 12 Napisano Januar 10 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno, ne znam kako treba da se ponasa off-road guma... Spustio sam se jednom u Rakovac (kamenolom na Fruskoj gori), vozio malo po Tari (obilazio neke vidikovce) i uz Drinu. To nije nista vau, niti je neka off-road voznja i ne mogu da ti tvrdim da je ovo dobra guma za off-road. Generalno, moj stil voznje je 80-120kmh, svi vremenski uslovi. Gume sam zamenio jer su se pojavile naznake da je ispucala i to na 2 godine starosti i 20 000 km, dubina sare je bila daleko iznad minimuma i nije uopste otvrdnula. Generalno mislim da sve te jeftinije i nize klase guma pre ispucaju. Pored svega toga, ponovo sam uzeo Mitas MC24. Nije Mitas neki reper za kvalitet, ali meni odgovara cena naspram mog stila voznje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
eGoooD 12 Napisano Januar 10 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW f650 GS Prijavi odgovor kao problematičan Dodao bih kao napomenu: F650 GS i Dakar imaju zicane felne i unutrasnje gume. Tako da obavezno kada se menja spoljna, pogledati u kakvom je stanju unutrasnja. Trebalo bi i unutrasnju menjati, istruli vremenom... Ja sam se bio zaje*ao (jer sam zaboravio na to) pa nisam na vreme kupio unutrasnju kad sam menjao... Valja ponovo skidati tocak 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AlekShu 92 Napisano Januar 11 U prolazu, 50 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw F650gs Prijavi odgovor kao problematičan Mitas ti je ok, ali tesko da dot moze preko 2 godine voznje. Conti planirsm bar 5, ne znam da li će uspeti, ali optimističan sam. Što se dimenzija tiče, nemoj ići van fabrike, iako da, prednja na oko izgleda kao na biciklu ali fizika je neumoljiva, to je lagan motor suštinski, ima dosta snage kad mu treba, postoji razlog zašto su te dimenzije. Kao šte reče kolega, ne znam kako bi se šira guma ponašala u krivinama u većim brzinama. Generalno sam protiv menjanja bilo čega fabričkog što nije za to predvidjeno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan Pajic 13 Napisano Januar 11 U prolazu, 27 postova Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, AlekShu said: Mitas ti je ok, ali tesko da dot moze preko 2 godine voznje. Conti planirsm bar 5, ne znam da li će uspeti, ali optimističan sam. Što se dimenzija tiče, nemoj ići van fabrike, iako da, prednja na oko izgleda kao na biciklu ali fizika je neumoljiva, to je lagan motor suštinski, ima dosta snage kad mu treba, postoji razlog zašto su te dimenzije. Kao šte reče kolega, ne znam kako bi se šira guma ponašala u krivinama u većim brzinama. Generalno sam protiv menjanja bilo čega fabričkog što nije za to predvidjeno. Planiras 5god istu gumu imati ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...