Motoholic 2331 Napisano Februar 28, 2012 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam o čemu vi pričate. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Februar 28, 2012 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Touche ( Tuše ) !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Februar 29, 2012 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Јел неко за викенд окупљање....може и у граду Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Februar 29, 2012 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam o čemu vi pričate. Vazi Bane... sneg u Kaliforniji ... kako da ne da ps. odavno nema nikakvog putopisa ? pps. Dzoks brate zavrsni racuni , poreski bilansi... to je ko kod vas da krene neko opasno sranje... tipa rat, puc ( al bi dobro dosao jedan ) ... radio jutros do 4 obnevideo... bem ti rokove... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Februar 29, 2012 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Јел неко за викенд окупљање....може и у граду Pa ja sam za ako je u gradu jer se nadam se da cu moci da se uklopim sa vremenom Aj Dzoks ti si ionako profesionalac za komandovanje pa odredi zborno mesto i vreme PS: Medvedi poceli da se bude :lol: :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasqez 254 Napisano Februar 29, 2012 Svratio...., 343 postova Lokacija: Beograd-Dorcol Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam o čemu vi pričate. Ma ovo mora da je neka fotomontaza Sneg u Kaliforniji .....hmm ne ne ipak ne verujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Mart 7, 2012 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan daklem... aj malo da se uozbiljite a ne samo da mlatite praznu slamu... i ne zelim da cujem da ste mi vec 5x rekli kad mi niko nista pametno i precizno rekao sta narucujem sa predhodne slike ako menjam MF semeringe ? Ono u sta sam siguran je : 4- Semering 6- dust cep tj plastika za prasinu A sta koj moj da radim sa ovim ostalim zezancijama ? Jel trebaju i one ? Generalno mi je plan da sibnem mail u Deltu ili Radulovic i da napisem part NO. pa da se ne ispalim i da mi posle nesto manjka... Ko da najkorisniji odgovor dobija special prize... necu da ga podjebavam sl. put kad se vidimo za odredjene ovo ne vazi cak i ako daju koristan odgovor... ali sumnjam da ce hteti uopste da daju iskren savet jer treba pobediti zavist sto neko drugi ima najlepsu kangrbu pa se u nj ni ne uzdam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dino87 1 Napisano Mart 7, 2012 U prolazu, 11 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW F650st Prijavi odgovor kao problematičan semering ti je je br 31422312838 tj brooj 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dino87 1 Napisano Mart 7, 2012 U prolazu, 11 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW F650st Prijavi odgovor kao problematičan Sta sam ja ovde slova dodao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Mart 7, 2012 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan dino znam da je br 4 nego pitanje je sta osim broja 4 i broja 6 trebam da kupim... nista ili jos i 2, 3 i 5 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Mart 7, 2012 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan 4,5,6. Ovo ostalo ti ne treba sem ako nije nekako oštećeno... a teško da jeste. Jel' ima da se naruči strpljenje? Ako ima, uzmi 10-ak pakovanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 360 Napisano Mart 8, 2012 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prošle god. zamenio semering (4) i gumu -čep za prašinu (6) sipao BMW-ovo ulje za viljuške SAE-10 .Sve kupio kod Radulovića.Lično mislim da su se zeznuli jer su mi naplatili gumu isto kao i semering oko 10-ak e.a u svim katalozima i cenovnicima je bar duplo skuplja .Al' zato sam ulje platio 17e. litar a treba ti 1.2l.tako da daš 34e. za ulje a ostane ti 0.8l koje ćeš upotrebiti za 15-ak god.ako ponovo budeš menjao ulje u viljuškama. Ti imaš sreću što tvoj drug će da ti pokloni tih 0.2l.tako da ćeš se provući sa kupovinom jednog litra ulja. Pozdrav i aktivirajte se malo,dosadilo mi sam da se vozim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Mart 8, 2012 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan 4,5,6. Ovo ostalo ti ne treba sem ako nije nekako oštećeno... a teško da jeste. Jel' ima da se naruči strpljenje? Ako ima, uzmi 10-ak pakovanja. hvala Bane! i HVALA Bane hehehe hehehe ( evo i dalje se smejem hehehe ) Ti imaš sreću što tvoj drug će da ti pokloni tih 0.2l.tako da ćeš se provući sa kupovinom jednog litra ulja. Pozdrav i aktivirajte se malo,dosadilo mi sam da se vozim. Pedja drug hvala ti kao da sam sipao ali ulje sam vec obezbedio a sto se voznje tice... meni istice reg.u ponedeljak a motor bez kumulatora... tako da tek onaj tamo vikend ako ne zapalim na neku planinu... mada... aj cujemo se svakako! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Mart 8, 2012 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Сисо ајде плати кафу негде у граду....ја сад одо ђиха ђиха мотор а ти ме назови Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Mart 9, 2012 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Специјалци ајде вецерас да се окупимо, стварно би било добро.....http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/66553-bmw-moto-klub/page__st__160__gopid__1257591#entry1257591 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dino87 1 Napisano Mart 9, 2012 U prolazu, 11 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW F650st Prijavi odgovor kao problematičan Jeli neko koristio bardahl ulje za viljusku i kakva su iskustva sa njim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvdaniel 95 Napisano Mart 13, 2012 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neko na brzinu da mi kaze dimezije za sraf kartera (f650st 2000g). Nema kod radulovica, moze da se poruci za bednih 1.500 dinara, pa trazim neku alternativu. Ima u pegazu u zemunu samo neznam dimenzije i neznma dal mi pase. Sraf bi mi trebao do petka kad nameravam da odradim servis pre sezone. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dino87 1 Napisano Mart 13, 2012 U prolazu, 11 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW F650st Prijavi odgovor kao problematičan M 18 X 1,5 u louis-u ti je 5e sam magnetom ali koliko ce brzo da stigne http://www.louis.de/_20072657f621860d26b0347843ab7ea074/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=&wgr=0&origin=bikedb&typ_id=F650&list_total=52&anzeige=0&page=3&artnr_gr=10002912 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvdaniel 95 Napisano Mart 13, 2012 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan M 18 X 1,5 u louis-u ti je 5e sam magnetom ali koliko ce brzo da stigne http://www.louis.de/_20072657f621860d26b0347843ab7ea074/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=&wgr=0&origin=bikedb&typ_id=F650&list_total=52&anzeige=0&page=3&artnr_gr=10002912 Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Mart 16, 2012 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Вечерас окупљање, оно код контија.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Mart 16, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze neko na brzinu da mi kaze dimezije za sraf kartera (f650st 2000g). Nema kod radulovica, moze da se poruci za bednih 1.500 dinara, pa trazim neku alternativu. Ima u pegazu u zemunu samo neznam dimenzije i neznma dal mi pase. Sraf bi mi trebao do petka kad nameravam da odradim servis pre sezone. Pre kupovine pogledaj da ti se nije pojeo navoj na karteru,meni se to desilo pa sam kod bravara napravio novi šraf sa neznatno većim prečnikom i bukvalno njim urezao novi navoj,zavrneš 3-4 kruga,pa odvrneš,pa 6-7 pa odvrneš i tako do kraja.Nadam se da nije to ali ako jeste sve će te koštati 200 din(ustvari zavisi od bravara).Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Mart 16, 2012 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Вечерас у пола седам... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano Mart 16, 2012 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Neki su sigurno videli ovu sliku ali morate priznati da je zanimljiva ideja,a po slici izgleda da je i izvodljiva.Pozdrav svim ljubiteljima Furuna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Mart 16, 2012 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Jel može neko u kratkim crtama da mi objasni kako se meri ulje na F 650 !? Nešto dobijam različite rezultate... il ja nešto ne radim kako treba , il motor meša ulje i gorivo ...! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dino87 1 Napisano Mart 16, 2012 U prolazu, 11 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW F650st Prijavi odgovor kao problematičan 1. Postavi mahinu na stabilan stender 2. pusti ga da radi desetak minuta 3. ostavi ulje da se slegne neko vreme 4. izvadi merac, obrisi i vrati ( nemoj da ga srafis samo vratri u otvor ) 5. proveri nivo ulja, po potrebi doli. 6. vozi i ne brini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...