Jump to content

Moto Zajednica

Funduro Ekipa - BMW F650 & F650GS

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 169 postova
  • Motocikl: BMW f650 furuna, R1200gs LC

Bobane, decace, a koja je to torbica, ako mozes da malko preciziras i hvala unapred :zdravo:

A bata Motoholic, lepo deluje torbiica, veoma i deluje mi kao da je taman ybog tih kaiscica ali , da ti nisi mozda pazario tu malenu negde u Amerikama :zvizduk: :zvizduk: ako se nevaram :moto3:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• NW, 2593 postova
  • Motocikl: R 1200 GS

Знам да немате проблема и да се само возите али могли би да напишете неки пост.....

Моотграф када организујеш ону вожњу?

• ¡Siempre adelante!, 2188 postova
  • Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster

Bio mi je Pablo u poseti nedavno, i pogodite koji je motor vozio... 8)

IMG0749-M.jpg

IMG0760-M.jpg

IMG0761-M.jpg

Poznato mesto - Hell's Kitchen (Paklena kuhinja):

IMG0759-M.jpg

Pablovo mišljenje o motoru:

IMG0764-M.jpg

8)

• Svrati ponekad, 225 postova
  • Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6

E ovako :

Pri trasiranju rute za buduću nam vožnju,došao sam do zaključka da na off ne treba nikada ići sa suvozačom,makar to bila i sopstvena žena.Rezultat istraživanja novih off-road puteva sledeći :

PEX_8199_resize.jpg

Najnoviji model adidas dokolenice koji se ne skida dve nedelje.

Sad je sve OK.Zgodne fizioterapeutkinje se brinu da i dalje mogu da kočim zadnjom.

A vožnja....pa recimo da se organizujemo za sl. vikend 25.ili 26.da snimimo prognozu i dodovor pada.

Sve ostaje isto kao u predhodnom mom postu.

By the way izbeći ćemo onu moju "crnu tačku".

Nek' se prijavi ko je "za",lepo bi bilo da se skupimo ponovo.

Pozdrav!

• Zainteresovan, 594 postova
  • Motocikl: ADV T☆34

Bio mi je Pablo u poseti nedavno, i pogodite koji je motor vozio... 8)

IMG0749-M.jpg

Poznato mesto - Hell's Kitchen (Paklena kuhinja):

Pablovo mišljenje o motoru:

IMG0764-M.jpg

8)

@motoholic

Da li taj vizir na GS-u pruza neku bolju zastitu od vetra (osim sto je jezivo ruzan...)?

• Zainteresovan, 594 postova
  • Motocikl: ADV T☆34

Jašta.

A evo odgovor odmah i na sledeće pitanje:

http://shop.ztechnik...ch_model=bm-036

:)

Nazalost, moj GS je 2002.g. tako da je meni vizir na tri srafa. Imam original produzeni vizir koji je manji od ovog na Pablovom motoru, ali se klati pri vecim brzinama... Svaka veca, tj. duza opcija mislim da bi samo napravila jos veci problem, zato su to i modifikovali... Hvala, pozzz

:zdravo:

• "Greasy Thumb", 442 postova
  • Motocikl: F650 ST Furuna

na jugu nista novo :)

110.jpg

ps. ladno me komsije sabotirale dok sam na odmoru i morao ortak da mi pomeri furunu... a taman sam je namestio ispod jastuka :( .... bem ti komsiluk... vracam se u sremcaju pa nek neko proviri na kapiju :rat3:

• NW, 2593 postova

А у Мотографе........брзо оздрављење ти желим и што пре назад на магаренце....

А ти Несрећо.....немој да ти приседне то пиво! И не бој се за мотор, ону твоју лешину нико неће да украде.....

• Podržavam 1

Valtere pa tebe se najvise plasim... jos od onomad mi merkas zverinu i cudis se kako lezi u krivinama :) siguran sam da u tvom podlom mozgu postoji ideja da prepakujes moje original delove na tu tvoju ispoliranu karakondzulu sastavljenu od delova iz Louisa :)

Vrcem se sutra zdravlje boze ako preteknem s Meteora ...

ps. Pedja... brate minli al si se ti apgrejdovao :) samo polako necemo da se vozimo bez tebe :zvizduk:

pps. Bane jel ima neki putopis o Pablovom bitisanju u dalekoj nam Kaliforniji ? Btw cija je ovo masina? Renta? kad smo vec kod rente ako neko planira put Lefkade mali info. Yama 660 i V storm su 30 jura po danu sa osiguranjem... i bolje od toga nema... ostalo sve skuteri ali namaknuli im grci neke brooka topove pa se cuju ko Vmaxovi :moto3:

• NW, 2593 postova

Јел ти то кажеш како лежи по кривинама?! пА тај мотор се накривио једино ономад када си пао, гуме ти равне кажу чак да ће те звати у београд пут место ваљка да им испомогнеш....немој се срамотити....кад се вратиш идемо један дан код мотографа у посету да те научим да возиш 1zvizduk.gif

...

pps. Bane jel ima neki putopis o Pablovom bitisanju u dalekoj nam Kaliforniji ? Btw cija je ovo masina? Renta? kad smo vec kod rente ako neko planira put Lefkade mali info. Yama 660 i V storm su 30 jura po danu sa osiguranjem... i bolje od toga nema... ostalo sve skuteri ali namaknuli im grci neke brooka topove pa se cuju ko Vmaxovi :moto3:

Uh... Poč'o da pišem jedan putopis o Pablovoj poseti, pa ne završih... Biće uskoro...

Motor je... opet uh... dugačko objašnjenje je potrebno, ali nije rentiran... Elem, dva naša pustolova su me kontaktirala nedavno; planiraju da naprave turu motorima po Americi i Kanadi... Pa su me pitali da li mogu da mi pošalju pare a ja da im kupim i spremim dva BMW-a za put pre nego što dođu. Naravno da mogu - oni poslaše lovu, ja nađoh dva BMW-a, kupih, i sada ih sređujem da budu spremni za tuneju. Momci dolaze u Los Anđeles avionom krajem jula... pokušaću da ih nagovorim da napišu putopis i okače ovde na BJB-u (nisu forumaši).

Dakle taj crveni motor koji Pablo jaše je jedan od ta dva motora koje sam kupio, a koji mi sede u garaži uz moj i Kristinin... Evo kako mi garaža sada izgleda:

IMG0748-M.jpg

Motor br. 1:

Stevo-Bajo-0-M.jpg

Motor br. 2:

Stevo-Bajo-14-M.jpg

• Svakom po zasluzi, 12398 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Baš me interesuje, pošto znam da možeš rentirati skoro svaki motor kod tebe u Amerikama, koja je razlika u ceni da kupiš tog BMW-a za takvu akciju ili da ga rentiraš za to vreme koje ti je potreban?

a ja da im kupim i spremim dva BMW-a za put pre nego što dođu. Naravno da mogu -

ako si ti normalan ja nisam :)

mada... kada uzivas u necemu nista nije tesko... ali opet... gledam sebe... dal da se vozim ili da menjam ulje u stapovima ???? ma izdrzace oni bemer je to :) ( a ispod stapova bara :) nisu menjani odavno... od 1997 :)

ps. garaza za pozeleti... sto kazu iz B.Sindikata : Cuku vremena biram sta ce danas da se vozi :)

pps. bez da se ljutis al na oko tvoja djunta izgleda kao najgora kangrba medju ovim masinama :) verovatno zato stalno krades od Kristin motor :)

pozdrav i kaci putopis cim pre!

Baš me interesuje, pošto znam da možeš rentirati skoro svaki motor kod tebe u Amerikama, koja je razlika u ceni da kupiš tog BMW-a za takvu akciju ili da ga rentiraš za to vreme koje ti je potreban?

Hmmm... F650GS nema da se nađe za rentiranje... Ima veliki GS... On je $140-$165 na dan... Recimo da bi F650GS bio $100 na dan (toliko je Harli Sportster). Ovi momci (koji su tvoje godište Arakise ;) ) planiraju put od 6 nedelja, znači oko 45 dana... Znači iznajmljivanje jednog motora bi bilo oko $4500... Plus dodaj jedno $800-$900 za PDV i osiguranje. Znači oko $5300-$5400 ukupno po motoru.

Ja sam im ova dva motora pazario za nešto manje od $5000 komad. To je motor + prenos + porez + registracija + osiguranje. Dodaj još jedno $500 za potrošni materijal koji će mi trebati za servis + rezervne delove za poneti + nešto alata da imaju sa sobom. Znači motor, sasvim spreman za put sa svim potrebnim je tu oko $5500.

Kada završe sa putovanjem, motori će se prodati verovatno za jedno $3500 neto po komadu... Što znači da je trošak za ovu avanturu oko $2000. Daleko bolje od rentiranja. I takođe daleko bolje od donošenja sopstvenog motora na drugi kontinent (što radi jedan drugi drugar iz HR kojeg očekujem ovde u L.A.-u za nedelju-dve dana).

...

pps. bez da se ljutis al na oko tvoja djunta izgleda kao najgora kangrba medju ovim masinama :) verovatno zato stalno krades od Kristin motor :)

pozdrav i kaci putopis cim pre!

Haha, pa kako, pa moj se motor jedva vidi gore na slici... :lol: U garaži, ovaj što je sam desno. Kristinin motor retko kada pozajmljujem... ;)

• NW, 2593 postova

Био данас у делти, поручио неке пластичне шрафиће, пријатно ме изненадили....стижу у четвртак а цена смешна.....

• Svrati ponekad, 169 postova
  • Motocikl: BMW f650 furuna, R1200gs LC

какве шарафиће ти купујеш ,и зашто пријатно изненађење, да ниси питао за неке делове :stabre: :stabre:

• NW, 2593 postova

какве шарафиће ти купујеш ,и зашто пријатно изненађење, да ниси питао за неке делове :stabre: :stabre:

Пластични шраф са краја сајле гаса и оне шрафове са декле са десне стране.....800 дин.....

а изненадио се љубазношћу, пријатношћу итд......за Србију за не поверовати....севе преко компа стиже за 3 дана . .. . 0stabre.gif реко да нисам прешао границу и отишао у немачку 0stabre.gif1moto3.gif1moto3.gif1moto3.gif

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja