Mata 19 Napisano Jun 13, 2011 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: UE Motocikl: BMW f650 furuna, R1200gs LC Prijavi odgovor kao problematičan Bobane, decace, a koja je to torbica, ako mozes da malko preciziras i hvala unapred A bata Motoholic, lepo deluje torbiica, veoma i deluje mi kao da je taman ybog tih kaiscica ali , da ti nisi mozda pazario tu malenu negde u Amerikama :zvizduk: ako se nevaram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobang 23 Napisano Jun 14, 2011 Svrati ponekad, 235 postova Lokacija: Kula Motocikl: VFR 800 Prijavi odgovor kao problematičan kao u ovom oglasu... http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/60367-oprema/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 17, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Знам да немате проблема и да се само возите али могли би да напишете неки пост..... Моотграф када организујеш ону вожњу? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Jun 17, 2011 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Bio mi je Pablo u poseti nedavno, i pogodite koji je motor vozio... Poznato mesto - Hell's Kitchen (Paklena kuhinja): Pablovo mišljenje o motoru: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 360 Napisano Jun 17, 2011 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan E ovako : Pri trasiranju rute za buduću nam vožnju,došao sam do zaključka da na off ne treba nikada ići sa suvozačom,makar to bila i sopstvena žena.Rezultat istraživanja novih off-road puteva sledeći : Najnoviji model adidas dokolenice koji se ne skida dve nedelje. Sad je sve OK.Zgodne fizioterapeutkinje se brinu da i dalje mogu da kočim zadnjom. A vožnja....pa recimo da se organizujemo za sl. vikend 25.ili 26.da snimimo prognozu i dodovor pada. Sve ostaje isto kao u predhodnom mom postu. By the way izbeći ćemo onu moju "crnu tačku". Nek' se prijavi ko je "za",lepo bi bilo da se skupimo ponovo. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Jun 17, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Bio mi je Pablo u poseti nedavno, i pogodite koji je motor vozio... Poznato mesto - Hell's Kitchen (Paklena kuhinja): Pablovo mišljenje o motoru: @motoholic Da li taj vizir na GS-u pruza neku bolju zastitu od vetra (osim sto je jezivo ruzan...)? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Jun 17, 2011 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Jašta. A evo odgovor odmah i na sledeće pitanje: http://shop.ztechnik.com/cgi-bin/ztech/Z2413.html?search_model=bm-036 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Jun 17, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Jašta. A evo odgovor odmah i na sledeće pitanje: http://shop.ztechnik...ch_model=bm-036 Nazalost, moj GS je 2002.g. tako da je meni vizir na tri srafa. Imam original produzeni vizir koji je manji od ovog na Pablovom motoru, ali se klati pri vecim brzinama... Svaka veca, tj. duza opcija mislim da bi samo napravila jos veci problem, zato su to i modifikovali... Hvala, pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Jun 17, 2011 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost, moj GS je 2002.g. tako da je meni vizir na tri srafa. ... http://shop.ztechnik.com/cgi-bin/ztech/Z2264.html?search_model=bm-035 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
supatje 103 Napisano Jun 17, 2011 Zainteresovan, 644 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW F900GS Prijavi odgovor kao problematičan Koga sam sreo danas uz Bubanj potok u smeru ka Nisu ? Crni F650 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 18, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ciji je crveni BMW parkiran na karaburmi (staroj) već par dana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Jun 18, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost, moj GS je 2002.g. tako da je meni vizir na tri srafa. ... http://shop.ztechnik...ch_model=bm-035 Hvala! Jos da osmislimo kako da to stigne u zemlju Srbiju a da ne bude x2... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Jun 19, 2011 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan na jugu nista novo ps. ladno me komsije sabotirale dok sam na odmoru i morao ortak da mi pomeri furunu... a taman sam je namestio ispod jastuka .... bem ti komsiluk... vracam se u sremcaju pa nek neko proviri na kapiju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 19, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan А у Мотографе........брзо оздрављење ти желим и што пре назад на магаренце.... А ти Несрећо.....немој да ти приседне то пиво! И не бој се за мотор, ону твоју лешину нико неће да украде..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Jun 19, 2011 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan Valtere pa tebe se najvise plasim... jos od onomad mi merkas zverinu i cudis se kako lezi u krivinama siguran sam da u tvom podlom mozgu postoji ideja da prepakujes moje original delove na tu tvoju ispoliranu karakondzulu sastavljenu od delova iz Louisa Vrcem se sutra zdravlje boze ako preteknem s Meteora ... ps. Pedja... brate minli al si se ti apgrejdovao samo polako necemo da se vozimo bez tebe pps. Bane jel ima neki putopis o Pablovom bitisanju u dalekoj nam Kaliforniji ? Btw cija je ovo masina? Renta? kad smo vec kod rente ako neko planira put Lefkade mali info. Yama 660 i V storm su 30 jura po danu sa osiguranjem... i bolje od toga nema... ostalo sve skuteri ali namaknuli im grci neke brooka topove pa se cuju ko Vmaxovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 19, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Јел ти то кажеш како лежи по кривинама?! пА тај мотор се накривио једино ономад када си пао, гуме ти равне кажу чак да ће те звати у београд пут место ваљка да им испомогнеш....немој се срамотити....кад се вратиш идемо један дан код мотографа у посету да те научим да возиш Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Jun 24, 2011 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan ... pps. Bane jel ima neki putopis o Pablovom bitisanju u dalekoj nam Kaliforniji ? Btw cija je ovo masina? Renta? kad smo vec kod rente ako neko planira put Lefkade mali info. Yama 660 i V storm su 30 jura po danu sa osiguranjem... i bolje od toga nema... ostalo sve skuteri ali namaknuli im grci neke brooka topove pa se cuju ko Vmaxovi Uh... Poč'o da pišem jedan putopis o Pablovoj poseti, pa ne završih... Biće uskoro... Motor je... opet uh... dugačko objašnjenje je potrebno, ali nije rentiran... Elem, dva naša pustolova su me kontaktirala nedavno; planiraju da naprave turu motorima po Americi i Kanadi... Pa su me pitali da li mogu da mi pošalju pare a ja da im kupim i spremim dva BMW-a za put pre nego što dođu. Naravno da mogu - oni poslaše lovu, ja nađoh dva BMW-a, kupih, i sada ih sređujem da budu spremni za tuneju. Momci dolaze u Los Anđeles avionom krajem jula... pokušaću da ih nagovorim da napišu putopis i okače ovde na BJB-u (nisu forumaši). Dakle taj crveni motor koji Pablo jaše je jedan od ta dva motora koje sam kupio, a koji mi sede u garaži uz moj i Kristinin... Evo kako mi garaža sada izgleda: Motor br. 1: Motor br. 2: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5771 Napisano Jun 24, 2011 Svakom po zasluzi, 12398 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Baš me interesuje, pošto znam da možeš rentirati skoro svaki motor kod tebe u Amerikama, koja je razlika u ceni da kupiš tog BMW-a za takvu akciju ili da ga rentiraš za to vreme koje ti je potreban? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Jun 24, 2011 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan a ja da im kupim i spremim dva BMW-a za put pre nego što dođu. Naravno da mogu - ako si ti normalan ja nisam mada... kada uzivas u necemu nista nije tesko... ali opet... gledam sebe... dal da se vozim ili da menjam ulje u stapovima ???? ma izdrzace oni bemer je to ( a ispod stapova bara nisu menjani odavno... od 1997 ps. garaza za pozeleti... sto kazu iz B.Sindikata : Cuku vremena biram sta ce danas da se vozi pps. bez da se ljutis al na oko tvoja djunta izgleda kao najgora kangrba medju ovim masinama verovatno zato stalno krades od Kristin motor pozdrav i kaci putopis cim pre! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Jun 24, 2011 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Baš me interesuje, pošto znam da možeš rentirati skoro svaki motor kod tebe u Amerikama, koja je razlika u ceni da kupiš tog BMW-a za takvu akciju ili da ga rentiraš za to vreme koje ti je potreban? Hmmm... F650GS nema da se nađe za rentiranje... Ima veliki GS... On je $140-$165 na dan... Recimo da bi F650GS bio $100 na dan (toliko je Harli Sportster). Ovi momci (koji su tvoje godište Arakise ) planiraju put od 6 nedelja, znači oko 45 dana... Znači iznajmljivanje jednog motora bi bilo oko $4500... Plus dodaj jedno $800-$900 za PDV i osiguranje. Znači oko $5300-$5400 ukupno po motoru. Ja sam im ova dva motora pazario za nešto manje od $5000 komad. To je motor + prenos + porez + registracija + osiguranje. Dodaj još jedno $500 za potrošni materijal koji će mi trebati za servis + rezervne delove za poneti + nešto alata da imaju sa sobom. Znači motor, sasvim spreman za put sa svim potrebnim je tu oko $5500. Kada završe sa putovanjem, motori će se prodati verovatno za jedno $3500 neto po komadu... Što znači da je trošak za ovu avanturu oko $2000. Daleko bolje od rentiranja. I takođe daleko bolje od donošenja sopstvenog motora na drugi kontinent (što radi jedan drugi drugar iz HR kojeg očekujem ovde u L.A.-u za nedelju-dve dana). ... pps. bez da se ljutis al na oko tvoja djunta izgleda kao najgora kangrba medju ovim masinama verovatno zato stalno krades od Kristin motor pozdrav i kaci putopis cim pre! Haha, pa kako, pa moj se motor jedva vidi gore na slici... U garaži, ovaj što je sam desno. Kristinin motor retko kada pozajmljujem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duxill 1276 Napisano Jun 24, 2011 Zainteresovan, 594 postova Lokacija: Bgd Motocikl: ADV T☆34 Prijavi odgovor kao problematičan Da si bliže, pa da ti ovi u Labosu promene zadnju gumu... A dobar ti i bicikl, malo ste ga stesnili sa Bembarama! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mata 19 Napisano Jun 24, 2011 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: UE Motocikl: BMW f650 furuna, R1200gs LC Prijavi odgovor kao problematičan mmmmmm, jedva cekam taj putopis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 27, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Био данас у делти, поручио неке пластичне шрафиће, пријатно ме изненадили....стижу у четвртак а цена смешна..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mata 19 Napisano Jun 28, 2011 Svrati ponekad, 169 postova Lokacija: UE Motocikl: BMW f650 furuna, R1200gs LC Prijavi odgovor kao problematičan какве шарафиће ти купујеш ,и зашто пријатно изненађење, да ниси питао за неке делове :stabre: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Jun 28, 2011 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan какве шарафиће ти купујеш ,и зашто пријатно изненађење, да ниси питао за неке делове :stabre: Пластични шраф са краја сајле гаса и оне шрафове са декле са десне стране.....800 дин..... а изненадио се љубазношћу, пријатношћу итд......за Србију за не поверовати....севе преко компа стиже за 3 дана . .. . реко да нисам прешао границу и отишао у немачку Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...