Jump to content

Moto Zajednica

Suzuki bandit 400V (PRODATO)

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 251 postova

Motor je iz neke V serije,ima dupli disk napred,dodatna ulubljenja na rezervoaru i drugacije stop svetlo i volan. Takodje je jaci za nekih 7 konja i ima 60. Registrovan do 26-og aprila 2011.Godiste je '96. Gume odlicne (nazad 160/60-17),kocnice dobre,lanac i lancanici odlicni. Radjen servis i stelovanje karburatora pre manje od mesec dana. Stavljen Robertov auspuh,cuje se mnogo lepo. Estetski doteran do detalja...

Fotografija-0029.jpg

Fotografija-0028.jpg

Fotografija-0030.jpg

Fotografija-0031.jpg

Fotografija-0027.jpg

Fotografija-0033.jpg

Cena: 2000e

Tel: 064/488-64-10

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Ja ga vozim kao biciklu,okretan je,gabaritno mi je taman. Do 8000 obrtaja prijatno ubrzava,posle ide kao lud. Vrti se na 15000. Meni je prvo ozbiljniji motor,i usao sam u fazon posle sat vremena. Menjac radi perfektno. Ne znam sta bi jos mogao da ti bude problem. A da,mali je potrosac ako ga lepo vozis,oko 5 litara

Video sam motor uzivo,tj u prolazu izgleda odlicno a cuje se.....  :)  :)  :) Vredi svaki evric!!

Hvala,ulozio sam dosta para i truda da ga dovedem u sadasnje stanje

Konacno neko realan,sa normalnim razmisljanjem. Ja mislim da je to realna cena,registrovan je i uradjeni su svi potrebni servisi,tako da je u potpuno voznom stanju.Pratio sam po kojim cenama  se prodaju krsevi 91 godiste.

• U prolazu, 26 postova

I ja mogu da potvrdim da je motor odlican, jel znam koliko je truda i novca ulozeno da se dovede u ovo stanje...

Onaj ko ga bude kupio imace motor za dve sezone bez dinara ulaganja! ( sem uobicajnih servisa naravno )

Za manje zahtevnije vozace i neiskusnije, perfektan za uvozavanje jel se vozi kao bicklo....

Jedini razlog Zlocine prodaje je prelazak na nesto vece i ozbiljnije u oklopu!

• Svrati ponekad, 109 postova

Konacno neko realan,sa normalnim razmisljanjem. Ja mislim da je to realna cena,registrovan je i uradjeni su svi potrebni servisi,tako da je u potpuno voznom stanju.Pratio sam po kojim cenama  se prodaju krsevi 91 godiste.

Bato moj ja nisam realan i normalan  >:(  >:(  >:( Hvala tebra,hvala.... :) :)

• U prolazu, 72 postova

Zar nikome ne treba ovakva lutka od motora  ???

Bajk je extra.Izbaci ga na vise oglasnih sajtova i cekaj.Cenu ne spustaj jer je realna i vise nego sto treba.Dosta si ulozio.To ti je moj savet.

• Ne silazi, 7490 postova
  • Motocikl: TDM 900

Da imam, probao bih ga i ako srce odapne dao bih ti 2000 bez cenkanja. No nazalost treba da prodam svoj skuter, pa da skupim jos par stotina...

Dodji da te provozam,srce ce da ti stane koliko se lepo cuje i kako lepo ide ,narocito u visokim obrtajima. Mene je kupio na prvo paljenje ;D. Prodavaj to skuterce i dodji da se dogovaramo

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja