Jump to content

Moto Zajednica

Сударили се отац и син

Recommended Posts

• Enduraš, 6405 postova
  • Motocikl: CRF300L

Tekst u clanku nije tacan. Motorciklista je isao bukvalno 10 km/h, gledao sa strane i nije video kolonu vozila koja se zaustavila ispred njega. Mesto gde se desio udes je takvo da tu niti moze da se vozi brzo, niti neko tu vozi brzo jer je sam centar grada i ulica nikad nije slobodna za "cepanje".

Sin je video u retrovizoru da otac na motoru nailazi i da ne gleda napred, ali od automobila ispred nije imao gde da se pomeri niti je mogao da krene. Motorciklista je udario u auto bez kocenja, preleteo guvernal i glavom udario u asfalt. Nosio je "noshu" na glavi koja nije bila vezana i koja je spala prilikom udarca.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• nezavisan, 348 postova
  • Motocikl: Yamaha TDM 850

jbm ti te noše, one su po novom Zobsu zabranjene, što se i ne čudim jer ničemu ne služe... Nadam se da će otac biti ok...

• Drug član, 1318 postova
  • Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm

Tekst u clanku nije tacan. Motorciklista je isao bukvalno 10 km/h, gledao sa strane i nije video kolonu vozila koja se zaustavila ispred njega. Mesto gde se desio udes je takvo da tu niti moze da se vozi brzo, niti neko tu vozi brzo jer je sam centar grada i ulica nikad nije slobodna za "cepanje".

Sin je video u retrovizoru da otac na motoru nailazi i da ne gleda napred, ali od automobila ispred nije imao gde da se pomeri niti je mogao da krene. Motorciklista je udario u auto bez kocenja, preleteo guvernal i glavom udario u asfalt. Nosio je "noshu" na glavi koja nije bila vezana i koja je spala prilikom udarca.

Da je se setio kad ga je vec video u retrovizoru,bar da pokusa da svirne iz kola,ili nabije gas pa udri po kolima ispred valjda bi ga cale cuo :(.

A ovi komentari su sacuvaj boze(ne mislim na forum),jer kako mi se cini ljudima je drago kad neki motociklista pogine :o >:( :'(

• Enduraš, 6405 postova
  • Motocikl: CRF300L

Svirao je ovom ispred da krene, ali jednostavno nije imao gde. Jbg da je znao kako ce otac da prodje verovatno bi odgurao auto ispred.

• Svrati ponekad, 246 postova
  • Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion

Komentari na vest su neverovatni.Pogotovo onaj sto kaze da motore treba zabraniti...Naj gori je onaj sto se pita da li treba da zali nastradalog jer je sinu kupio Krajslera.Pa kakvi to ljudi mogu napisati?!Nadam se da ce se covek brzo oporaviti.

• Ne silazi, 7590 postova
  • Motocikl: TDM 900

Iz godinu i godinu svest naroda je sve gora gora. Ne secam se da smo ikada bili ovako podmukli i bezosecajni. Zbog cega iko ima razloga da mrzi nekoga ko vozi motor? Ja sam par puta bio u prilici da mi kazu svasta. Debili, zbog te podmuklosti propascemo kao nacija, sami sebe smo potrovali.

Kolegi zelim brz oporavak uz najmanje/bez posledica i da sledeci put nosi kacigu kao pravi bajker.

• Zainteresovan, 857 postova
  • Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER

Tačno se vidi izliv ljubomore u komentarima onih poremećenih ljudi... Tipa što mu je kupio Krajsler, nabacuje komplekse milionima ljudi koji voze juga a duplo su stariji..

• Svrati ponekad, 159 postova
  • Motocikl: Honda CBR 600 f3

Matorom zelim brz oporavak i da manje zeva u But & Guz dok vozi, a to ko je sta i kome kupio njegova stvar. Ako je zaradio, svaka mu cast, a ako je ukrao opet svaka cast. Nek crknu bushmani :)

• Zainteresovan, 730 postova

Nemam rijeci. "Zakucao se stravicnom brzinom, stravicno letio, stravicno..." a motor neostecen na slici. Da nema slike, pomislio bih da su mu poginuli i askurdjel i kurdjel i kurlebalo i sukurdo i sve do 12 koljena. Stvarno ovi novinari...nema rijeci.

A tek komentari  :'( Skoro pricam sa covjekom, o nekom drugom covjeku koji ima auto, 2 stana, pare... I njegovo objasnjenje je bilo "Sekta, je*oi"

Sta je ovo???

A ocu, brz oporavak zelim, sinu znam kako je jer se i meni otac dobro skrsio sa motora (mog), samo sto nije mene udario... Tragedija, treba saosjecati sa ljudima, a ovi debili kojima je najveci uspjeh u zivotu to sto su uveli internet i sada svoje besposleno vrijeme kojeg imaju na pretek jer nista ne rade, trose na to da svoje komplekse i svoje nezadovoljstvo u zivotu prebace na druge i da to izraze na razne nacine, komentarima po yotube-u, komentarima u ovakvim clancima... Da oni samo znaju kako je zivot lijep...

• Svrati ponekad, 305 postova
  • Motocikl: KLE 500

Страшно, надам се да ће се мотоциклиста брзо опоравити.

А коментари, па бољима се тешко прашта, Србија!

• Malo Zlo, 753 postova

Citajuci one komentare na vest o udesu, ostala sam bez teksta... Koliko zlobe i zavisti u komentarima, to je strasno... Pogotovu onaj komentar: Treba li da mi ga bude zao, gde se aludira na materijalno stanje povredjenog... Gde mi to zivimo!?!?

Pa, sta, je l` coveka treba da bude sramota sto ima novca, preduzece, 'Krajslera', motor?!?! Zar treba da ga je sramota sto je to kupio?! Pa, svako normalan ce svom detetu, ako je u mogucnosti, kupiti dobar auto!

Ne, da je sin vozio raspadnutog 'jugica', e onda bi bilo: Eto, vidi stipse... Ima za motor, a sinu kupio raspalu starudiju....

Ja ne mogu i dalje da dodjem sebi....

Povredjenom zelim da se oporavi, da bude sve ok...

Drzim mu palceve...

• Svrati ponekad, 160 postova
  • Motocikl: Super Ténéré XTZ 750

Citat:

"Stravičan sudar... Slaviša M. je otpozadi motorom udario u automobil sina"

Po izgledu motora udario je bas polako, nesreca je sto kaciga nije bila vezana i sto je jadan covek zadobio teske povrede lobanje i u nesvesti je! Nadam se da ce se oporaviti, i da ce preboleti zadobijene povrede.

• U prolazu, 39 postova
  • Motocikl: Honda CBR 600 RR 2004

Posto sam i ja iz PNa, upoznao sam Slavisu jednom prilikom, i malopre sam proverio sa drugom, jos uvek ga drze  u komi, zaustavili su mu sva krvarenja i ima vece sanse da se izvuce. A sto se tice dogadjaja i samog udesa, kako je to stvarno bilo:

U glavnoj ulici, kojom se svi krecu 20 km/h maksimalno - jer ima pesaka, parkiranih kola i pesackog na koji svakog sekunda neko prelazi, kretali su se Slavisin sin kolima, vrlo polako, i za njim Slavisa na motoru, takodje vrlo polako, problem je u tome sto taj motor ima tvrd prednji  amortizer ili nije dobar... nisam bas siguran, ali znam da kad sam pre mesec dana seo na njega i hteo da ga provozam jer je bio na prodaji, zbog stanja motora i po meni neispravnog prednjeg amortizera, nisam se ni usudio da krenem u test voznju...

Sto znaci mala brzina, tvrd amortizer i pogled na stranu u tom trenutku (nije ocekivao da ce cela kolona stati) Slavisa je udario u auto bez kocenja, podigao se zadnji deo motora, a on je glavom udario u beton, zato je i dobio unutrasnja krvarenja. Nadam se da ce se uskoro oparaviti i da cu moci da vam javim dobre vesti.

• Svrati ponekad, 220 postova

Posto sam i ja iz PNa, upoznao sam Slavisu jednom prilikom, i malopre sam proverio sa drugom, jos uvek ga drze  u komi, zaustavili su mu sva krvarenja i ima vece sanse da se izvuce. A sto se tice dogadjaja i samog udesa, kako je to stvarno bilo:

U glavnoj ulici, kojom se svi krecu 20 km/h maksimalno - jer ima pesaka, parkiranih kola i pesackog na koji svakog sekunda neko prelazi, kretali su se Slavisin sin kolima, vrlo polako, i za njim Slavisa na motoru, takodje vrlo polako, problem je u tome sto taj motor ima tvrd prednji  amortizer ili nije dobar... nisam bas siguran, ali znam da kad sam pre mesec dana seo na njega i hteo da ga provozam jer je bio na prodaji, zbog stanja motora i po meni neispravnog prednjeg amortizera, nisam se ni usudio da krenem u test voznju...

Sto znaci mala brzina, tvrd amortizer i pogled na stranu u tom trenutku (nije ocekivao da ce cela kolona stati) Slavisa je udario u auto i motor je pao preko njega, zato je i dobio unutrasnja krvarenja. Nadam se da ce se uskoro oparaviti i da cu moci da vam javim dobre vesti.

nadamo se najboljim :) vestima

• Drug član, 1537 postova
  • Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa

Ja se nadam da ce covek da se oporavi.....

Nego meni nesto drugo nije jasno, zasto se vi cudite na te zle komentare, pune mrznje i zavisti???? Vi kao ne znate gde zivite i ko smo mi Srbi i sta, ili jos uvek gajite iluziju da smo mi nebeski narod, dobri, druzeljubivi, otvorenog srca, ma duse od ljudi......i eto ceo nas svet mrzi a mi ne znamo zasto????? To su sve gluposti jer je istina porazavajuca po nas, samo sto ja za razliku od vecine drugih to odavno znam i prihvatam ( iako ja nisam takav ) e sada mozete da i dalje zivite u lazima da smo dobri ili da budete realni kao ja i da nailazite na osudu drugih koji kazu meni kako te nije sramota da tako pricas o svom narodu ???????? Mene nije sramota a jasno je da neke istina boli!!!!

Izvinjavam se ali morao sam ovo da kazem, mozda nije mesto ali bilo je jace od mene....nema cudjenja!!!!

• Advanced DJ Member, 4305 postova
  • Motocikl: Šarulja queen RD04

Grešiš sinko,grešiš...

Znam gde živim i ''znam ko smo mi Srbi''...jesmo nebeski narod,dobri,druželjubivi,otvorenog srca...duše od ljudi....sve kako si napisao pa i više od toga,jedinstveni u svetu....jedino kod nas postoji izreka :''ko tebe kamenom ti njega hlebom''...poznati smo po tome što praštasmo neprijateljima i dužnicima svojim...zato nas i mrze mnogi jer ih boli to praštanje i ponižava u sopstvenim očima,lakše bi podneli kaznu i osvetu..krivo im je što ne mogu da budu kao mi.....

Ja te ne osuđujem što tako govoriš-shvatićeš s godinama da se klica jedne đavolske ideologije duboko usadila u pojedine ljude i oni postadoše zlobni,pakosni,zli,puni mržnje i zavisti....zato tako i komentarišu tuđu nesreću a kroz sve se provlače njihovi neuspesi i frustracije,zavide drugima jer sve mere kroz đavolski izum $$$....pa se raduju tuđoj nesreći što nije svojstveno srpskom narodu...oprosti im Gospode,ne znaju šta čine!

Izvinjavam se i ja ali moramo Džigoriusu vratiti veru u ljude (i drugima koji misle slično)....

Slaviši želim brz oporavak,da se vrati svojoj porodici i u sedlo!..

Bravo! To je ono pravo..Nama ne treba farma...

Meni je super drago bilo da se polomim u kafani sa Francuzima na raftingu na Tari..Ljudi ne mogu chudu da se nacude..I doci ce opet..

Ovaj ruzni udes je takodje jedan od mnogih..ruznih i losih stvari vezane za ovaj nas sport..

Iako nemam dece..jako mi je drago kada vidim oca i sina da jasu zajedno..Busman i Maxxa naprimer ;D

Zilav smo mi narod, nadajmo se najboljem!

• U prolazu, 39 postova
  • Motocikl: Honda CBR 600 RR 2004

Pa koliko sam cuo, izasao je bio iz bolnice, sto znaci oporavlja se, ali je trenutno ponovo u bolnici zbog nekih kontrola i testova... kako to vec ide... uglavnom dobro mu je...

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja