ranko 211 Napisano Septembar 1, 2010 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan Bili su extra u jednoj radnji u Zarkovu, u TC Mondo cini mi se. Oprema je bila Sinisalo, finska, ne mnogo skupa a kazu da nije losa. E sad na ne bude sve idealno radnja je zatvorena, al koliko se secam price sa likom koji je tu radio nastavice prodaju ovako. Ako nadjem tel postavicu. Mada guglate sinisalo beograd isl. pa mozda ispadne stari sajt sa nekim brojem telefona, znam da su imali sajt. Ja sam tad trazio gladijator i za malo mi je izmakao, tj. zatvorili su radnju a ja posle se olenjio i prestao da trazim. nadjo gi iako i dalje pise kontakt za tc mondo a ta radnja je ugasena ima i kontakt direkcije tako da.. javite @Tamanitu hvala... izbrisao sam link ka prodavcu ove opreme jer se iz donje teme vidi njihovo ponasanje prema BJB clanovima... ne kazem da sutra necu kupiti protektore npr. ali im necu davati preporuke zbog ponasanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 56 Napisano Septembar 1, 2010 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan E to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Septembar 2, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan E to je to. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=99999999&topic=29985.20 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Septembar 3, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan http://www.planetdsg.com/alpinestars-defender-knee-protectors-p-1238.html Radnja Xtreme, preseljenja kod Arene, odo da vidim i probam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 56 Napisano Septembar 3, 2010 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo 3200 din ili cega vec? Buni me ovo RS u cenama koja je valuta u pitanju na ovom sajtu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano Septembar 3, 2010 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo 3200 din ili cega vec? Buni me ovo RS u cenama koja je valuta u pitanju na ovom sajtu? vise nema pisanje cena u DIN. nego u RS-malo noviteta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 56 Napisano Septembar 5, 2010 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan Hihihihihi :D Ma bitno je da znamo u cemu oni racunaju pa nek ga zovu kako god hoce. Hvala za info Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Septembar 6, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Bio, probao- i nisam kupio. Namenjeni su za nošenje ispod pantalona, a ispod farmerki ne može da stane. Imaju 2 veza, tako da u pokušaju da ipak budu preko farmerki mnogo štrči gornji deo koji treba da pokrije samo koleno. Jbg E sad čekam da vidim i probam: Komplet štitnika za laktove i kolena. Cena kompleta (2 štitnika za ruke i 2 za noge)je 1600 dinara. Šaljem brzom poštom. Cena 16 eura Imaju 3 veza, jeftini su i nadam se udobni - samo da ne bije direktno vetar a i kiša u kolena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Septembar 6, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan vise nema pisanje cena u DIN. nego u RS-malo noviteta... Pa nije ni RS, vec RSD. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kozmo 83 Napisano Septembar 26, 2010 U prolazu, 84 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Hyosung Aquila 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bio, probao- i nisam kupio. Namenjeni su za nošenje ispod pantalona, a ispod farmerki ne može da stane. Imaju 2 veza, tako da u pokušaju da ipak budu preko farmerki mnogo štrči gornji deo koji treba da pokrije samo koleno. Jbg E sad čekam da vidim i probam: Komplet štitnika za laktove i kolena. Cena kompleta (2 štitnika za ruke i 2 za noge)je 1600 dinara. Šaljem brzom poštom. Cena 16 eura Imaju 3 veza, jeftini su i nadam se udobni - samo da ne bije direktno vetar a i kiša u kolena... I, jesu li stigli protektori i ako jesu kakvi su? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Septembar 26, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Do 00! Ja sam prezadovoljan! Za toliko malo para, a dobio sam ono sto sam hteo-zastitu od vetra i kise prvenstveno, a cak i za ne daj boze neko guljenje bi trebalo da bude OK. S obzirom da obicni windstoperi kostaju od 1100-1700 din, ovo je premija. I dobijes 4 komada, i za laktove i za kolena. Hvala Dalibore iz RU! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4973 Napisano Septembar 26, 2010 Drug član, 1878 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Al su se namnozili ovi sto valjaju kopije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Septembar 26, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan ;D Fala Bogu! Da i mi smrtnici mozemo nesto da imamo. Kolko para, tolko ... Neka neka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
enco 52 Napisano Septembar 26, 2010 Svrati ponekad, 327 postova Prijavi odgovor kao problematičan Al su se namnozili ovi sto valjaju kopije ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4973 Napisano Septembar 26, 2010 Drug član, 1878 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, i sad sto tu pise FOX odmah znaci da puno bolje stiti, a odprilike je ekvivalent moto tezga na buvljaku, podsvest je cudo jedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Septembar 27, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, i sad sto tu pise FOX odmah znaci da puno bolje stiti, a odprilike je ekvivalent moto tezga na buvljaku, podsvest je cudo jedno O čemu ti pišeš? Šta očekuješ za 15€? Pa naravno da ne može biti brendiran. Najjeftinija zaštita od vetra. Mogli su i neki drugi logo da naštampaju, nevezano za moto-industriju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4973 Napisano Septembar 27, 2010 Drug član, 1878 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kao na primer djung bao, rekao sam da su po svojstvima isti kao sto kinezi valjju na buvljaku, a neko naprosto voli da se ubedjuje da sto podescaju na nesto sto stvarno sluzi necemu to stvarno i radi eto toliko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Septembar 27, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan ..."neko naprosto voli da se ubedjuje"a neko kao ja NE. Znam šta uzeh i nemam problem sa tim. I stvarno štiti od vetra . P.S. Info za ostale: NISU pravi, atestirani protektori za namensku upotrebu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Septembar 29, 2010 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan drugari... naleteh na ove protektore ( sifra 60805... Polisport DEVIL ) ... izgledaju mnooogo dobro...cena je malo mucho ali na slici izgledaju predobro... da li je neko probao ove ili cuo za marku uopste ? kakvi su im proizvodi ? http://www.motodelovi.com/catalog.php?ord=3&cat=130&cid0=38 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 56 Napisano Septembar 29, 2010 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan Ima ovde na slikama svasta,al samo mobilni i radno vreme, BEZ adrese lokala, ne znam ??? Mozda nisam dobro pogledao sajt al na kontaktu imaju samo ovi podatci. Ispravi me ako gresim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draza84 336 Napisano Septembar 29, 2010 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ima ovde na slikama svasta,al samo mobilni i radno vreme, BEZ adrese lokala, ne znam ??? Mozda nisam dobro pogledao sajt al na kontaktu imaju samo ovi podatci. Ispravi me ako gresim. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=61100.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano Octobar 3, 2010 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan jel zna neko kako bi mogao da stupim u kontak sa covekom koji prodaje te stitnike za 1600kinti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaya 5 Napisano Octobar 4, 2010 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Beograd, Cukaricka padina Prijavi odgovor kao problematičan jel zna neko kako bi mogao da stupim u kontak sa covekom koji prodaje te stitnike za 1600kinti? Evo ostao mi je njegov e mail: astraltech@hotmail.com Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Octobar 4, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam mu juce poruku sa brojem telefona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steefanv 299 Napisano Octobar 4, 2010 Zainteresovan, 418 postova Lokacija: Ša/NS Motocikl: F800ST Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam mu juce poruku sa brojem telefona. jesi jos jednom hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...