Jump to content

Moto Zajednica

PROTEKTORI ZA KOLENA?

Recommended Posts

• "Greasy Thumb", 442 postova
  • Motocikl: F650 ST Furuna

Bili su extra u jednoj radnji u Zarkovu, u TC Mondo cini mi se. Oprema je bila Sinisalo, finska, ne mnogo skupa a kazu da nije losa. E sad na ne bude sve idealno radnja je zatvorena, al koliko se secam price sa likom koji je tu radio nastavice prodaju ovako. Ako nadjem tel postavicu. Mada guglate sinisalo beograd isl. pa mozda ispadne stari sajt sa nekim brojem telefona, znam da su imali sajt. Ja sam tad trazio gladijator i za malo mi je izmakao, tj. zatvorili su radnju a ja posle se olenjio i prestao da trazim.

nadjo gi :) iako i dalje pise kontakt za tc mondo a ta radnja je ugasena ima i kontakt direkcije tako da.. javite :)

@Tamanitu hvala... izbrisao sam link ka prodavcu ove opreme jer se iz donje teme vidi njihovo ponasanje prema BJB clanovima... ne kazem da sutra necu kupiti protektore npr. ali im necu davati preporuke zbog ponasanja...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 377 postova
  • Motocikl: Honda nc750,Xevo 400

Jel ovo 3200 din ili cega vec? Buni me ovo RS u cenama koja je valuta u pitanju na ovom sajtu?

vise nema pisanje cena u DIN. nego u RS-malo noviteta...

• Svrati ponekad, 469 postova

Bio, probao- i nisam kupio. Namenjeni su za nošenje ispod pantalona, a ispod farmerki ne može da stane. Imaju 2 veza, tako da u pokušaju da ipak budu preko farmerki mnogo štrči gornji deo koji treba da pokrije samo koleno. Jbg

E sad čekam da vidim i probam:

Komplet štitnika za laktove i kolena. Cena kompleta (2 štitnika za ruke i 2 za noge)je 1600 dinara. Šaljem brzom poštom.

Cena 16 eura

Imaju 3 veza, jeftini su i nadam se udobni - samo da ne bije direktno vetar a i kiša u kolena...

post-10419-12879093959326_thumb.jpg

• U prolazu, 84 postova
  • Motocikl: Hyosung Aquila 250

Bio, probao- i nisam kupio. Namenjeni su za nošenje ispod pantalona, a ispod farmerki ne može da stane. Imaju 2 veza, tako da u pokušaju da ipak budu preko farmerki mnogo štrči gornji deo koji treba da pokrije samo koleno. Jbg

E sad čekam da vidim i probam:

Komplet štitnika za laktove i kolena. Cena kompleta (2 štitnika za ruke i 2 za noge)je 1600 dinara. Šaljem brzom poštom.

Cena 16 eura

Imaju 3 veza, jeftini su i nadam se udobni - samo da ne bije direktno vetar a i kiša u kolena...

I, jesu li stigli protektori i ako jesu kakvi su?

Do 00! Ja sam prezadovoljan! Za toliko malo para, a dobio sam ono sto sam hteo-zastitu od vetra i kise prvenstveno, a cak i za ne daj boze neko guljenje bi trebalo da bude OK. S obzirom da obicni windstoperi kostaju od 1100-1700 din, ovo je premija. I dobijes 4 komada, i za laktove i za kolena.

Hvala Dalibore iz RU!

post-10419-12879097925374_thumb.jpg

post-10419-12879097925791_thumb.jpg

post-10419-12879097926204_thumb.jpg

post-10419-12879097926776_thumb.jpg

Jeste, i sad sto tu pise FOX odmah znaci da puno bolje stiti, a odprilike je ekvivalent moto tezga na buvljaku, podsvest je cudo jedno

O čemu ti pišeš? Šta očekuješ za 15€? Pa naravno da ne može biti brendiran. Najjeftinija zaštita od vetra. Mogli su i neki drugi logo da naštampaju, nevezano za moto-industriju.  ;)

• Drug član, 1878 postova

Kao na primer djung bao, rekao sam da su po svojstvima isti kao sto kinezi valjju na buvljaku, a neko naprosto voli da se ubedjuje da sto podescaju na nesto sto stvarno sluzi necemu to stvarno i radi eto toliko

..."neko naprosto voli da se ubedjuje"
a neko kao ja NE. Znam šta uzeh i nemam problem sa tim. I stvarno štiti od vetra  :D.

P.S. Info za ostale: NISU pravi, atestirani protektori za namensku upotrebu.

• "Greasy Thumb", 442 postova
  • Motocikl: F650 ST Furuna

drugari... naleteh na ove protektore ( sifra 60805... Polisport DEVIL ) ... izgledaju mnooogo dobro...cena je malo mucho ali na slici izgledaju predobro...

da li je neko probao ove ili cuo za marku uopste ? kakvi su im proizvodi ?

http://www.motodelovi.com/catalog.php?ord=3&cat=130&cid0=38 

• Svrati ponekad, 330 postova
  • Motocikl: Black Adder F4isport

Ima ovde na slikama svasta,al samo mobilni i radno vreme, BEZ adrese lokala, ne znam ??? Mozda nisam dobro pogledao sajt al na kontaktu imaju samo ovi podatci. Ispravi me ako gresim.

• Svrati ponekad, 320 postova
  • Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600

Ima ovde na slikama svasta,al samo mobilni i radno vreme, BEZ adrese lokala, ne znam ??? Mozda nisam dobro pogledao sajt al na kontaktu imaju samo ovi podatci. Ispravi me ako gresim.

http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=61100.0

• Svrati ponekad, 139 postova

jel zna neko kako bi mogao da stupim u kontak sa covekom koji prodaje te stitnike za 1600kinti?

Evo ostao mi je njegov e mail: astraltech@hotmail.com

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja