cmmon 211 Napisano Jun 6, 2010 U prolazu, 91 postova Lokacija: Backa Topola ili tu negde Motocikl: Honda cbf600s Prijavi odgovor kao problematičan iliti - kako sam osedela cekajuci pravi momenat za kupovinu motora ! sa 15 godina sam kukala, molila, pretila, obecavala, plakala da mi kupe onaj lepi zuto zeleni tomos kros, jer mi je apn 4 vec dojadio\n, ne moze po vrsackom bregu ni pod razno nece mama i tata ni da cuju, nije to za devojke,moze eventualno jedan crveni automatik... necu ! ako, kupise ga za nauk bratu, dve godine mladjem, koga apsolutno ni motori ni voznja nisu zanimali napunim 18, radim preko leta, kupim polovni tomos 50, plav, bolje ista nego nista vozim ga dve godine i jos imam zutu kacigu bez maske koja je otpala, sa snupijevom nalepnicom i velikim znakom A pozitivna, kao ukras na polici u medjuvremenu naravno pozajmljujem razne motore od poznanika,nikad prezaljenu krosericu a na letrovanju u grckoj,hondu 250, tamo su svi vozili bez kacige, fenomenalno, ako otvoris usta da nesto kazes na auto putu posle imas problema da ih zatvoris i tako upropastim i sinuse i kolena vozeci motor leti/zimi na kisi i susnezici, bez opreme. ne preporucujem.nikad vise ! sada su tu vec i prve sede i jednostavno podetinjih.prijatelj kupio bmw, poznanik yamahu...a ja jos sanjam o Hondi.razmisljala sam o nekom kineskom choperu jer 2000 je moj limit, ehej, dvadeset godina ustedjevine ali, nije to to, honda ili nista.gledam slike vec mesec dana, najvise mi se svidja CB 400 super four ali je to samo san, ono, kada dobijem na loou.da li je nerealno dvadeset godina voziti bicikl i onda uzeti motor ? bas me briga ! trazim, svaki dan gledam slike, oglase, citam komentare na forumu...ko za inat nema takvih, honde 250 uopste,eventualno bih uzela i 400 ali ni toga nema, barem nista novije.ne razumem se u popravke, znala sam promeniti svecicu, ispustiti ulje, izduvati diznu i to je to.nije lako odluciti se za polovni motor, zavidim svima onima koji imaju i volje i znanje da sve to rastave, poprave, sastave.verujem da je pravo uzivanje odraditi sve to ! zamisljam kako se vozim, sa full kacigom, ne prebrzo, nekada je to bilo ono, vidi, zensko vozi motor, nije bilo pandura koji me nije zaustavio pa trazio POTVRDU a ja njima - nemam potvrdu, a oni AHA, pa vec vade tefterce i lizu olovku a ja ladno - a jel moze dozvola ? pozajmila sam kacigu za polaganje, bilo super, krenula komisija sa ficom zamnom a ja presla semafor na zeleno, oni stali na zuto i do kraja me nisu stigli, polozila iz prve ! problem je bio u krivinama jer je kaciga bila prevelika,ja okrenem glavu desno, mrkli mrak, kaciga ostala da gleda pravo... oduzi se ovo predstavljanje, pogotovu sto za sada nisam ni bajker, osim u dusi- ali to oduvek. pozdrav svima ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Jun 6, 2010 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Super predstavljanje! Pozdrav i dobrodolsa na forum! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KIZA73 80 Napisano Jun 6, 2010 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: N.Beograd blok 45 Motocikl: Honda CBR 600 f3 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vacr0 293 Napisano Jun 6, 2010 Svrati ponekad, 358 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Jun 6, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 819 Napisano Jun 6, 2010 Zainteresovan, 374 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Odlično predstavljanje Dobrodošla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Madhead 14 Napisano Jun 6, 2010 Svrati ponekad, 210 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Jun 6, 2010 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nirpo 2 Napisano Jun 7, 2010 U prolazu, 17 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: kawasaki zzr 600 '92 Prijavi odgovor kao problematičan Simpaticna prica... zelim ti da ostvaris snove... Dobro nam dosla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky_zr 1 Napisano Jun 9, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
danijels 270 Napisano Jun 9, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Gun Hill Motocikl: Keeway Superlight 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav! Ne moras imati motor da bi ga volela i bila bajker! Ja ti zelim sto pre Hondu i da te dobro sluzi. Mahni kad se vidimo! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxMark 2 Napisano Jun 10, 2010 U prolazu, 35 postova Lokacija: NEGOTIN Motocikl: Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cmmon 211 Napisano Jun 11, 2010 U prolazu, 91 postova Lokacija: Backa Topola ili tu negde Motocikl: Honda cbf600s Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima za dobrodoslicu.Nisam docekala Hondu ali sam nasla preko veoma ljubaznih bajkera iz Kule Kawasaki gpz 500 - zelen ko zabica ali nema veze, lepo ide i vidim se na kilometar pozzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zo_lee 64 Napisano Jun 11, 2010 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: KULA Motocikl: Kinroad 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodoshla ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Jun 11, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobrodosla! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Jun 12, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajosk8 1 Napisano Septembar 11, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki Er-5 Prijavi odgovor kao problematičan pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...