Pablo 1947 Napisano Mart 14, 2006 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Sta ko Pablova. pa i ja i Djura je imamo.. i Smajser i Dirty i Svaba i... Al ko je prvi kupio? Ja prosle godine u Februaru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Mart 14, 2006 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice moze i ova... :wink: http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,12991.0.html Dugo mi je da sve copyram... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Mart 14, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Sta ko Pablova. pa i ja i Djura je imamo.. i Smajser i Dirty i Svaba i... Al ko je prvi kupio? Ja prosle godine u Februaru Mislim da sam je ja ipak uzeo predprosle(: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1036 Napisano Mart 24, 2006 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan PA kod mene nije bila neka kaciga,ali sada je ova kao grom,ne bi je mjenjao ni za brdo karamela!? Pocelo je od ovoga: A sada: Nadam se da cu mjenjati tek kada se pohaba,a ne poslije crash testa!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Maj 15, 2008 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Tema je matora, ali lepa. U medjuvremenu je dosta novih clanova tu, pa da je obnovimo! Evo sta bih ja zeleo... Schubert S1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Maj 15, 2008 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan I dobra i lepa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Maj 15, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre par dana sam kupio moju omiljenu kacigu, Suomy SPEC1R. Za sada nema kacige koju bi vise voleo da imam od nje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Maj 16, 2008 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Tema je matora, ali lepa. U medjuvremenu je dosta novih clanova tu, pa da je obnovimo! Evo sta bih ja zeleo... Schubert S1. Lalajko, izbor ti je vrhunski po svim kriterijumima, osim po jednom- ventilaciji! Kaciga je sjajna u toku hladnijih dana, jer dihtuje savrseno, nema promaje ispod brade, ni oko vrata, sum vetra ne postoji, ali... Difuzori za vazduh ne rade ispod 100km/h!!! > Vec u ovim danima ume da bude jako vruce, a gradska voznja od semafora do semafora- KUVANJE! Verovatno tamo gore u svabiji malo hladnije, pa nisu ljudi mislili na to... Sto bi Manda reko "hladno, al' jbg, standard..." ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Maj 16, 2008 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja bih bilo koju samo da nesto vredi!!!Ja imam AGV GP-1, ne kosta ni k.... Nije ona bucna nego je glasna!!!Samo puca hoce glava da mi eksplodira.Kupljena je nova pre mozda mesec dama,i pored najvece paznje donji diht-sundjer se pocepao.Nov je 700 din ali ne vidim svhu da ga menjam svagog meseca.Na oko je ekstra bar ova moja mat crna.Ako nekoga interesuje mogu i da slikama obrazlozim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordje_Novakovic 7 Napisano Avgust 6, 2014 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Šta mislite o ovoj novoj tehnologiji? Vise informacia o kacigi na: http://www.skullysystems.com/heads-up-display-helmet/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Avgust 8, 2014 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Veljaa 3 Napisano Avgust 8, 2014 U prolazu, 21 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Suzuki gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahhaha simpatican deckic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILAN GS 99 Napisano Septembar 10, 2014 MK.OTADZBINA SRBIJA, 104 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Ja vec dve godine imam ovaj model c3 sa originalnom komunikacijom i mogu reci da je vrh,nikad tisu kacigu nisam stavio na glavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Septembar 10, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Šta mislite o ovoj novoj tehnologiji? Vise informacia o kacigi na: http://www.skullysys...display-helmet/ Mislim da je ekstra kaciga. Košta svega 1500 usd. Gledam je i gledam..i dosad sam uspevao da joj odolim, nekako. Isporuke su tek negde na proleće sledeće godine. Sad nude i pre order, platiš sad 500 a pre isporuke još 1000. Samo da uzmeš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 502 Napisano Mart 13, 2015 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan http://www.ebay.com/itm/NEW-MASEI-489-Reversible-Mad-Skull-Fiberglass-Motorcycle-Bike-Chopper-Helmet-/251877356343?pt=LH_DefaultDomain_15&var&hash=item3aa50f7337&vxp=mtr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 13, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Скромно, желео бих само једну Scorpion EXO-1000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Mart 17, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Moram i ja da se pridružim, najradije bih ovu: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Mart 17, 2015 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Ovu bih voleo, ako Bog da sledece godine! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Mart 17, 2015 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Moram i ja da se pridružim, najradije bih ovu: ja ovo ne bih stavio na glavu taman mi zivot zavisio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Mart 17, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Moram i ja da se pridružim, najradije bih ovu: ja ovo ne bih stavio na glavu taman mi zivot zavisio Zasto? Gledao sam na netu neko upoznavanje sa njima, kazu da je vidokrug odlican a bezbednost jos bolja... Kvalitetne su kacige, ne znam sad ko ih tacno pravi. Jedino ako ti se izgled ne dopada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kicoo 73 Napisano Mart 17, 2015 Zainteresovan, 702 postova Lokacija: Чачак Motocikl: CBF600N ABS & Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jedino ako ti se izgled ne dopada... samo to toliko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Mart 18, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan A jbš ga, ja gotivim predator-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Mart 18, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Људи, све је ствар укуса, а о укусима се не расправља. ал' да је ружно... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meteorolog 335 Napisano Mart 18, 2015 Go fuck yourself!, 823 postova Lokacija: Bor/Zlot Motocikl: 4X4 egzotika iz Azije... Prijavi odgovor kao problematičan Људи, све је ствар укуса, а о укусима се не расправља. ал' да је ружно... Hahaha Ni tebi se ne dopada, mora da postoji još neko na forumu ko gotivi tako neobične stvari... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Mart 18, 2015 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moram i ja da se pridružim, najradije bih ovu: Sa zadovoljstvom bi posjedovao ovakvu kacigu, ali da mi je neko pokloni ili proda za neku sitnu lovu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...