zextreme 1283 Napisano Jun 5, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Igrom slucaja sam dosao u kontak sa rukovodstvom firme i ispricao im kako je nekolicina ljudi sa foruma kupila njihov aktivni sportski ves i kako smo prilicno zadovoljni. U daljoj konverzaciji predlozio sam im da uzmu u razmatranje i izrdau letnje varijnte vesa koju su prihvatili. Ono sto sam uspeo da izdejstvujem je da mozete poruciti ves po POVLASCENOJ ceni od 1040 din za komplet gornji i donji deo, inace u radnjama kosta od 1260-1380 din. Trenutno ima svih velicina, muskih i zenskih. Porucivanje na tel 060 50 40 606 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Jun 5, 2010 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Super, pre mesec-dva sam video taj aktivni ves u metrou, medjutim dok sam se namolo da odem i kupim, nestalo je. Ja sam visok 178, tezak 80, da li neko zna koja je to velicina? Sto se mene tice, odmah porucujem, cim mi neko kaze koja bi mi velicina odgovarala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Jun 5, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 192cm i 139kg i XXL mi taman (jes da licim na trudnog pingvina) ali sve pohvale za veš... definitivno ću da uzmem još jedan set... inače bilo je priča da li funkcioniše ili ne i ja sam nažalost došao u situaciju da potvrdim da funkcioniše i te kako.. na AT vs ST ceo dan akanja i bilo mi je super iako sam se iznojio nisam bio mokar, ali odlučim da budem pametan i da zamenim gornjii deo aktivnog veša sa debljim pamučnim duksom... i naravno smrznem se ko "#$"$"$"# (još uvek kašljem)... inače nema ih više ni u Tempu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Jun 5, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Hocu i ja cim date neke smernice za brojove! ;D Mora da ima neka tebela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Jun 5, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Igrom slucaja sam dosao u kontak sa rukovodstvom firme i ispricao im kako je nekolicina ljudi sa foruma kupila njihov aktivni sportski ves i kako smo prilicno zadovoljni. U daljoj konverzaciji predlozio sam im da uzmu u razmatranje i izrdau letnje varijnte vesa koju su prihvatili. Ono sto sam uspeo da izdejstvujem je da mozete poruciti ves po POVLASCENOJ ceni od 1040 din za komplet gornji i donji deo, inace u radnjama kosta od 1260-1380 din. Trenutno ima svih velicina, muskih i zenskih. Porucivanje na PP. Svaka cast! Ja sam takodje zadovoljan nakon intezivnog koriscenja i zamalo da isecem rukave i nogavice na jednom kompletu da ga prepravim u letnju varijantu kad ono ti vec sve dogovorio Jel vec sada mozemo da porucimo tu letnju opciju ili ce to potrajati dok izadje iz proizvodnje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Jun 5, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam postoje i majce kratkih rukava od istog materijala.... Informisacu se oko cene pa cu videti sta mozemo oko tog artikla da uradimo! Sto se tice velicina porucujte standradne velicine koje inace uzimate kad kupujete garderobu, a radi se o velicinama S M L XL XXL! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Jun 5, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna stvar, nisam se setio toga da bi mogao da kupim, i to ne samo za voznju motora... Inace prodavnica Cherish je na adresi Ruzveltova 41, na uglu Ruzveltove i Starine Novaka ulice. Koliko sam shvatio, ima komplet- kratki gornji i kratki donji da se kupi? Samo da proverim broj koji mi treba pa narucujem. ;D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Jun 5, 2010 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna stvar, nisam se setio toga da bi mogao da kupim, i to ne samo za voznju motora... Inace prodavnica Cherish je na adresi Ruzveltova 41, na uglu Ruzveltove i Starine Novaka ulice. Koliko sam shvatio, ima komplet- kratki gornji i kratki donji da se kupi? Samo da proverim broj koji mi treba pa narucujem. ;D Zar nisu Starine Novaka i Ruzveltova paralelne ulice? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Jun 5, 2010 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Prilično paralelne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 5, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan To Care! Sto mi danas ne rece? Kad bi jos to stiglo pre relija.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Jun 6, 2010 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Odlično, ako ima za Popsija ima i za mene. Nego, šta znači poručivanje po povlašćenoj ceni? Jel treba da se pozovem na BJB, dal mogu popust da ostvarim direktno u radnji ili samo nekom tel porudžbinom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jun 6, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan ajd sad,neka me neko prosvetli! ako se ode u radnju onda ima po jednoj ceni a ako se porucuje onda je jeftinije! ili treba svakako da se porucuje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Jun 6, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ne idete u radnju, posaljete meni poruku i ja pokupim za sve zaineteresovane i dogovorimo se za primopredaju... za ekipu iz unutrasnjosti mozemo poslati paket busom, post expresom ili slicnom kurirskom sluzbom.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 269 Napisano Jun 6, 2010 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Kada nameravas da narucis? Do kada mogu da se prijavim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Jun 6, 2010 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima takodje gde da se prijavim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Jun 6, 2010 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Porucivanje na PP. Pa lepo napisa covek u prvoj poruci,prijavljivanje tj. porucivanje preko pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Jun 6, 2010 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ček, ček- jel se radi o zimskom ili letnjem aktivnom vešu (ne mislim na dužinu rukava, nego na funkciju koju vrši)? Shvatio sam da se radi o zimskoj varijanti, koju inače imam, ok je. Ako sam pogrešno shvatio i radi se o letnjoj, zainteresovan sam... ako nije, poručujem neku coolmax varijantu iz napolje-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 6, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Igrom slucaja sam dosao u kontak sa rukovodstvom firme i ispricao im kako je nekolicina ljudi sa foruma kupila njihov aktivni sportski ves i kako smo prilicno zadovoljni. U daljoj konverzaciji predlozio sam im da uzmu u razmatranje i izrdau letnje varijnte vesa koju su prihvatili. Ono sto sam uspeo da izdejstvujem je da mozete poruciti ves po POVLASCENOJ ceni od 1040 din za komplet gornji i donji deo, inace u radnjama kosta od 1260-1380 din. Trenutno ima svih velicina, muskih i zenskih. Porucivanje na PP. Kamda covek pise kineski? Sigurno ce od ovog zaraditi milone, pa ga gnjavite jos malo A ciiko ciko... kolko ima sati? Nisam ja Ciko ja sam Zextreme ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Jun 7, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan U daljoj konverzaciji predlozio sam im da uzmu u razmatranje i izrdau letnje varijnte vesa koju su prihvatili. naravno da se iz ovga ne vidi prihvatili jesu ali dali su i napravili letnju varijantu??! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 7, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Kapiram vec da posle prve ture uzimanja vesha..Neozbiljni Zeljko ce postati ozbiljna stranka, i ono sto im je pricao postaje stvarno..pa ako su iole poslovni, napravice odmah nove serije..prilagodjene nama i nasim potrebama a sve to za crvenu. Stvarno ljudi nemojte gnjaviti bezveznim pitanjima, covek to radi bez ikakve zarade i nije njegova firma niti proizvod. Zeljko hoce da nam pomogne da dodjemo do potrebnog vesa za zimsko letnje uslove i HVALA mu ;D Neverne tome neka malo sacekaju, dok mi vernici ne odradimo prvu turu.. Najgora stvar je kada iz dobre namere na kraju..uz cimanje postanes jos i Grbav.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Jun 7, 2010 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Super, pre mesec-dva sam video taj aktivni ves u metrou, medjutim dok sam se namolo da odem i kupim, nestalo je. Ja sam visok 178, tezak 80, da li neko zna koja je to velicina? Sto se mene tice, odmah porucujem, cim mi neko kaze koja bi mi velicina odgovarala Ja sam 178 cm i 78 kg (trenutno) i koristim ovaj ves u velicini"L". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Jun 7, 2010 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan da ponovim pitanje koje je hoochie sasvim ispravno postavio: da li je u pitanju zimski ili letnji aktivni ves? p.s.vlajko unapred hvala, ne trebam tvoj odgovor... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Jun 7, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan da ponovim pitanje koje je hoochie sasvim ispravno postavio: da li je u pitanju zimski ili letnji aktivni ves? p.s.vlajko unapred hvala, ne trebam tvoj odgovor... ;D U pitanju je aktivni sportski ves koji nije deklarisan kao letnji ili zimski.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljilja-pei 90 Napisano Jun 7, 2010 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Trešnja Prijavi odgovor kao problematičan Kupili smo u januaru mesecu dva kompleta u njihovoj radnji u Ruzveltovoj ulici i oduševljeni smo i Miša i ja. P.S. Naručivanje kad stigne plata :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Jun 7, 2010 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan Super, pre mesec-dva sam video taj aktivni ves u metrou, medjutim dok sam se namolo da odem i kupim, nestalo je. Ja sam visok 178, tezak 80, da li neko zna koja je to velicina? Sto se mene tice, odmah porucujem, cim mi neko kaze koja bi mi velicina odgovarala Ja sam 178 cm i 78 kg (trenutno) i koristim ovaj ves u velicini"L". Hvala Deki. Porucio sam L napamet, pretpostavio sam da ce da mi odgovara, sad znam da ce biti dobar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...