miob 25 Napisano Jun 7, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da postoji opcija, ja bih glasao za obe jer su sasvim ok. Prvu bih stavio na auto, a drugu na motor. Pošto sada više vozim motor, glasam za 2. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jun 7, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan To i nije losa ideja da se stampaju oba slogana: za motor i za auto... Hmmm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 7, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Time bi pravda bila zadovoljena ;D Omladinac vidi tamo sta kosta..pa sutra reket u Balanseru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4277 Napisano Jun 8, 2010 Ne silazi, 6615 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Nije možda loše 2 dizajna, to kažem pošto sam u manjini. Nego, mnogo malo je glasalo od ukupnog članstva. Ne mogu da verujem da smo tolko apatični. Pa ako ništa ne radimo, ništa neće ni da se desi. Jel to treba da čekamo da nam neko iz EU donira i glasanje i nalepnice.(skoro 11.000 lčanova) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 8, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pusti ti 11k clanova. Relevantno je koliko ima dnevnih korisnika.. 300 do 500 ...aktivnih korisnika ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano Jun 8, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan uh 11.000 clanova hahaha pa koliko imas aktivnih ? 500 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Jun 8, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan 500 dnevno aktivnih! Pa Debeli neko danima-mesecima nista ne napise..samo gledi Statistika je chudo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano Jun 8, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan 500 dnevno aktivnih! Pa Debeli neko danima-mesecima nista ne napise..samo gledi Statistika je chudo.. elem.. cika vlajko ja tebi skidam kapu, stvarno lep gest sa tvoje strane da isfinansirash ovu turu nalepnica u fulu iz tvog dzepa ! to ej pravi bajker ja sam ti vec rekao moje mishljenje o tim nalepnicama .. zalepicu jednu na kola i ... to je to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4277 Napisano Jun 8, 2010 Ne silazi, 6615 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Kaže Pablo da bvaš aktivnih ima oko 2.000, da još nekolkio hiljada ima aktivnost ne toliko izraženu i da isto toliko retkih. Postoji i jedan broj koji je tu samo zbog oglasa. Sad, to što nisu aktivni ne znači da ne čitaju i ne prate forum, mogli bi da se uključe bar glasanjem. Isto na nekom drugom forumu druge tematike, ima ljudi koji godinama nisu nijedan post stavili, čak koji nisu ni registrovani a znaju mnogo kad se sa njima sretnem totalno na zaobilazan način. I ovih super aktivnih 500 bi bilo dragoceno da se uključi svojim glasom i mišljenjem. Ne, pre će biti mišljenje o ne svrsishodnosti bilo kakve akcije. Nismo mi samoorganizujući mentalitet na žalost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaja011 10 Napisano Jun 8, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd- Dorcol Motocikl: XJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan aj posto sam glasao ...recite de to moze se uzme kinta i tako to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Jun 9, 2010 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan aj posto sam glasao ...recite de to moze se uzme kinta i tako to? Koliko ja znam pare treba da se daju, ne da se uzmu... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Jun 9, 2010 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Time bi pravda bila zadovoljena ;D Omladinac vidi tamo sta kosta..pa sutra reket u Balanseru Šaljem danas Stevi i jednu i drugu, pa neka kaže cene, ja prenosim. Jučer svratih samo na 2 minuta, imao sam ultra naporan dan, zapravo poslednjih 5 dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gaja011 10 Napisano Jun 9, 2010 U prolazu, 53 postova Lokacija: Beograd- Dorcol Motocikl: XJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan aj posto sam glasao ...recite de to moze se uzme kinta i tako to? Koliko ja znam pare treba da se daju, ne da se uzmu... ;D [/quote zaj...eo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
radoica 15 Napisano Jun 9, 2010 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800FI Prijavi odgovor kao problematičan Glasao za 1 predlog, samo umesto motoriste, da stavite motocikliste, upecatljivije je ! +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Jun 12, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan E jebiga ja zakasnio za glasanje! Nemam net neko vreme. Oba su dobra mada mi se vise svidja da pise motociklicte nego motoriste jer je ovo prvo pravilnije Oba su dobra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolf 475 Napisano Avgust 4, 2011 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pazimo na motocikliste! glas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Avgust 4, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Ja uradio drugu nalepnicu sebi i drugarima .... btw svi su trazili drugu.... ovako na mom autu.... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Avgust 4, 2011 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bar 50ak podelio po Kraljevu (prva varijanta). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mića011 60 Napisano Avgust 4, 2011 U prolazu, 52 postova Lokacija: Beograd - Arena Motocikl: Freewind Prijavi odgovor kao problematičan definitivno prva ! ocu i ja par ovakvih !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobkon51 34 Napisano Januar 24, 2013 U prolazu, 37 postova Lokacija: Kragujevac,Serbia Motocikl: Trenutno nemam,ali se nadam da će biti jednog dana. Prijavi odgovor kao problematičan Ispod bilo kog predloga,dodatak " Drug na drumu",na srpskom i engleskom i ovaj smajlic . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Januar 24, 2013 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Ooooovaaaj, rođače... mislim... ne znam šta da ti kažem :D Mada, bilo bi lepo da obnovimo i temu i nalepnice. A eto, imamo novog člana koji daje svoj doprinos, pa da iskoristimo kad se čovek već nudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Januar 25, 2013 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi ih stavio i na zenin i na moj auto.Caletov takodje. Svidja mi se ova od par postova iznad sa bikerom u trouglu. Po meni,nalepnica treba da ima zastrasujuci efekat.Prosto,da se covek trgne kad ugleda istu. Naravno,ne treba preterivati. Za ovakve stvari treba dobro razmisliti i o subliminalnoj poruci i njenom izgledu,ideji.Usaditi im u glavu. Iako su zabranjene,u ovu svrhu ih treba iskoristiti....ako moze coca cola,mozemo i mi da cuvamo nase glave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Januar 25, 2013 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pa hocemo li da krenemo u akciju...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Januar 25, 2013 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Pa može!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Januar 26, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Ispod bilo kog predloga,dodatak " Drug na drumu",na srpskom i engleskom i ovaj smajlic . ti si za sve kriv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...