bogdan 155 Napisano Jun 6, 2010 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Konstatacija je laka , ispustis ulje iz menjaca , malo ga isturiras u leru , ako smanji dim i svecica bude svetlija znas sta je. Ako nije semering na kvacilu onda je dihtung izmedju blokova , nisam slikao d vidis , doneo mi covek u gajbi masinu apn-a , sastavi kaze. Prvo sastavljam menjac bez radilice i dihtunga izmedju blokova i primetim da blokovi ne sastavljaju dobro , nesto je stezano na silu pa se izvitoperili , moralo ravnanje blokova inace bi crkavao dihtung , mozda je i kod tebe ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Jun 6, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Imalo je dihtunge sve normalno problemje cudan zato sto je odjednom nastao samo bum i tu je nist anesto spontano zato mi vuce na semering a sto se tice dihtunga oni su sica njih mogu da zamenim samo me mrzi da idem da ih kupim treba preko pol agrada da idem i to peske . Sutra cu da zovnem majstora sto mije zadnji put sredjivao pa nek se on bakce sa tim ionako je dao garanciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jun 6, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Al ga ti komplikujes ,a moze vrlo brzo da se utvrdi sta je i popravi. Ja sam pre dok sam vozio bt-a uvece mi srkne nesto,i odmah to vece rasturanje(nekad i komplet masine) da bi ujutru isao u skolu motorom. Kao sto ti rekose mozda je dihtung izmedju deklova,mozda semering(pogotovo ako ti se razlokao otvor za lezaj na deklu) a mozda ti vuce mnogo goriva a samim tim i ulje iz mesavine pa tera u auspuh i masti svecicu. E da promeni potpis,vidis da ipak ni tomos ne moze da radi sa 40 % pohabanih delova ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Jun 6, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan ZAvisi kojih delova kad sam ga kupi radi je sa drugom lamelom i jos nekim glupostima Nije mesavina palio ga na cist benzin isto masti a da rasturam celu masinu nisam lud kad ima garanciju kod majstora sto ja kad moze on za tri dana popravljen motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bogdan 155 Napisano Jun 6, 2010 Zainteresovan, 763 postova Lokacija: Donji Milanovac Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj daspominjes majstoru da si ga palio na cist benzin , odmah ce ti naci mnoogo delova zazamenu , daj boze da je semering. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Jun 6, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Taj fazon reci cu pokusao sam sve zivo ocistio auspuh karburator stavio flasu kao rezervoar ali nista o eksperimentisanju sa mesavinom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1659 Napisano Jun 6, 2010 Drug član, 1721 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sam si napisao da je dekla pukla i da gubi ulje, zbog cega je pukla i koliko seze ta pukotina, mozda postoji i sa unutrasnje strane gde se ne vidi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Jun 8, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan U cetvrtak teram kod majstora da vidi sta mu je pa se nadam da ce do kraja nedelje sve biti gotovo javljam sta je bilo u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Jun 17, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Prosla je jos jedna nedelja a ja nisam popravio motro majstor ne radi ima neke problem ja vec u crvenom tri nedelje nevozim motor i sa u oeram kod komisje automehanicara i tvorim motor. Sutra idem po dihtunge i semerig pa cu videti da li ima neih promena a majstor ga je nadrljo ma da mu raalim radionicu naplacuje ko ovlasceni sreviser a ne radi kad treba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Jun 17, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako oteraš kod drugog majstora ne važi ti ,,garancija" više. ako već hoćeš onda ovom obavezno spali radionicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1659 Napisano Jun 17, 2010 Drug član, 1721 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prosla je jos jedna nedelja a ja nisam popravio motro majstor ne radi ima neke problem ja vec u crvenom tri nedelje nevozim motor i sa u oeram kod komisje automehanicara i tvorim motor. Sutra idem po dihtunge i semerig pa cu videti da li ima neih promena a majstor ga je nadrljo ma da mu raalim radionicu naplacuje ko ovlasceni sreviser a ne radi kad treba... Promenices misljenje kad se otrynis... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bogda 36 Napisano Jun 19, 2010 Drug član, 1399 postova Lokacija: Chicago IL - Babusnica - Nish Motocikl: Husqvarna tr650 strada abs 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav majstor, takva i garancija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...