Jump to content

Moto Zajednica

Cudan problem

Recommended Posts

• Zainteresovan, 763 postova

Konstatacija je laka , ispustis ulje iz menjaca , malo ga isturiras u leru , ako smanji dim i svecica bude svetlija  znas sta je. Ako nije semering na kvacilu onda je dihtung izmedju blokova , nisam slikao d vidis , doneo mi covek u gajbi masinu apn-a , sastavi kaze. Prvo sastavljam menjac bez radilice i dihtunga izmedju blokova i primetim da blokovi ne sastavljaju dobro , nesto je stezano na silu pa se izvitoperili , moralo ravnanje blokova inace bi crkavao dihtung , mozda je i kod tebe ???

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Hard Enduro, 1532 postova
  • Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01'

Imalo je dihtunge sve normalno problemje cudan zato sto je odjednom nastao samo bum i tu je nist anesto spontano zato mi vuce na semering a sto se tice dihtunga oni su sica njih mogu da zamenim samo me mrzi da idem da ih kupim treba preko pol agrada da idem i to peske >:(.

Sutra cu da zovnem majstora sto mije zadnji put sredjivao pa nek se on bakce sa tim ionako je dao garanciju.

• Drug član, 1318 postova
  • Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm

Al ga ti komplikujes :),a moze vrlo brzo da se utvrdi sta je i popravi.

Ja sam pre dok sam vozio bt-a uvece mi srkne nesto,i odmah to vece rasturanje(nekad i komplet masine) da bi ujutru isao u skolu motorom.

Kao sto ti rekose mozda je dihtung izmedju deklova,mozda semering(pogotovo ako ti se razlokao otvor za lezaj na deklu) a mozda ti vuce mnogo goriva a samim tim i ulje iz mesavine pa tera u auspuh i masti svecicu.

E da promeni potpis,vidis da ipak ni tomos ne moze da radi sa 40 % pohabanih delova ;D

• Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01'

ZAvisi kojih delova kad sam ga kupi radi je sa drugom lamelom i jos nekim glupostima ;)

Nije mesavina palio ga na cist benzin isto masti a da rasturam celu masinu nisam lud kad ima garanciju kod majstora sto ja kad moze on za tri dana popravljen motor.

• Zainteresovan, 763 postova

Nemoj daspominjes majstoru da si ga palio na cist benzin  , odmah ce ti naci mnoogo delova zazamenu  8) , daj boze da je semering.

Taj fazon reci cu pokusao sam sve zivo ocistio auspuh karburator stavio flasu kao rezervoar ali nista o eksperimentisanju sa mesavinom ;)

U cetvrtak teram kod majstora da vidi sta mu je pa se nadam da ce do kraja nedelje sve biti gotovo javljam sta je bilo u pitanju.

Prosla je jos jedna nedelja a ja nisam popravio motro majstor ne radi ima neke problem ja vec u crvenom tri nedelje nevozim motor i sa u oeram kod komisje automehanicara i tvorim motor.

Sutra idem po dihtunge i semerig pa cu videti da li ima neih promena a majstor ga je nadrljo ma da mu raalim radionicu naplacuje ko ovlasceni sreviser a ne radi kad treba...

• Drug član, 1721 postova

Prosla je jos jedna nedelja a ja nisam popravio motro majstor ne radi ima neke problem ja vec u crvenom tri nedelje nevozim motor i sa u oeram kod komisje automehanicara i tvorim motor.

Sutra idem po dihtunge i semerig pa cu videti da li ima neih promena a majstor ga je nadrljo ma da mu raalim radionicu naplacuje ko ovlasceni sreviser a ne radi kad treba...

Promenices misljenje kad se otrynis... ;D

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja