Dexterr 1969 Napisano April 5, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Za neupuæene... (19.12.2006) Osvanuo oglas na sajtu ''Prodajem Kawa..'' Halo, dobar dan gde se nalazi motor- tamo i tamo- kad da dodjem da pogledam- veèeras. U kakvom je stanju- Ne znam, nisam ga palio, 2 godine nije paljen, stajao je na placu u Italiji... Dobro veèe, ovo je motor, pogledam (noæ) spolja JAKO dobar, èitav, nelupan, kompletan. 57.700km na satu! Fali par šrafova s plastike i skinuti nosaèi i koferi s njega (u Italiji). Akumulator mrtav, ni kontakt ne da! Prodavac: Aj' da ga ne palimo sad (hladna noæ beše) dobiješ 200E popust! Tamo su mi rekli da je ful ispravan, samo nije paljen 2 god. Ja: neka hvala, nemam tol'ko para da ga kupim NEPALJENOG(-200E), skidaj akumulator, verglaj do besvesti i UPALI! 1 pa 2 pa3 i na kraju sva 4 cilindra proradiše! Sveæice loše, èetvrta vlažna...(zamena) Ocarinjen, oporezovan, neregistrovan... zadnja cena??? 2100E kaže on, ni euro manje! Kapara 100E i odlazim kuæi. Kupujem akumulator, nabavljam ulje, filter...izbrojim keš sutradan i pazarim! Koliko je koštao na putu??? E ovako 2100E + registracija-225E + nova prednja guma-70E + filter/ulje-45E + servis karburatora(èišæenje+štelovanje) + servis prednje viljuške(ulje+semerinGzi) + sveæice-165E + filter vazduha-35E + akumulator-30E = 2660E ne raèunajuæi tank torbu + kofer = 200E Motor možete videti u liènoj galeriji... Videli ste kako to ide kod nas, ja sam ZADOVOLJAN trgovinom i pored svih naknadnih troškova koje sam imao. Prešao sam od tada nešto oko 1500km, motor vuèe preko 280km/h po satu i NE TROŠI ulje! Potrošnja se kreæe 7-8.5l/100km. Udoban je, a na pravcu i potezanju ne oseæa saputnika! Cvele je prodavac i ima (uglavnom) sjajne komade na placu, toplo preporuèujem... Inaèe moje performanse su 194cm/125kg i muke sam muèio sa manjim mopedima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano April 5, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Neshto si 'teo sa ovim textom...ili se samo falish? :twisted: ps.i kako si uspeo da spakujesh zzr1100-280kmh-7-8,5 l/100km u istu rechenicu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 5, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Neshto si 'teo sa ovim textom...ili se samo falish? :twisted:ps.i kako si uspeo da spakujesh zzr1100-280kmh-7-8' date='5 [/b']l/100km u istu rechenicu? Ovo je osvrt na temu ''Uvaljivanje polovnih motocikala...'' i poruka ljudima koji bi da se POZIVAJU na nekoga ili nešto, a dali su 1500-2000E za polovan motor star 10-ak godina, pa je možda nešto ''otišlo''. Ko hoæe da se POZIVA izvol'te u salon, pa izuješ 5-6-7-8 hiljada E za nov motor, pa se ondak POZIVAJTE i PROZIVAJTE... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano April 5, 2007 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Khm ovaj kongraclejsns Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ernesto 10 Napisano April 5, 2007 Zainteresovan, 981 postova Lokacija: Bgd Prijavi odgovor kao problematičan :thumbs_up: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 174 Napisano April 6, 2007 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan A jel ti ovo prvi motor a da je veæi od tebe? :wink: najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
meex 17 Napisano April 6, 2007 Zainteresovan, 553 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Trenutno 0 bodova... Prijavi odgovor kao problematičan Video sam Dexterr-ov motor uzivo i moram priznati da je stvarno u dobrom stanju.... A sto se tice teme, veoma je jasno da je postovana kako bi ljudi podelili sa nama svoja iskustva pri kupovini polovnih motora...prvenstveno CENE,samog motora, opreme,servisa itd, a onda i sam odnos KUPAC-PRODAVAC, uvaljivanje loshe robe itd.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano April 16, 2007 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan Yu.... kao da sam ja ovo pisao....... Dex, izgleda da se svaka zaboravljena rondža zove ZZR 1100 Yooh yooh yooooooh! Èestitka brale, èestitkaa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano April 17, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan josh da steshesh trbuh i bics pravi macan za adu, zaboravi skc i slicne matrake Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...