pegaso 28 Napisano Jun 16, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan meni vuče odlično, pogotovu od 4 do 5. kad dodje do 4 baš naglo cimne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jun 17, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Meni je karb 28 i kad ga bas zestoko przim mozda bije cak i do 7 litara,a prosecna voznja(do 6000 obrtaja,dok se ne otvori ventil snage) trosi malo vise od apena . a kako ti vuce motor dok se ne otvori ventil.kako vuce na otprilike 3000-4000 obrtaja???? Onako srednje zalosno ,kao i svaka 125-ica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bursac 74 Napisano Jun 17, 2010 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Sabac Prijavi odgovor kao problematičan skini prigusivac i baci pa namesti top od rs 250 provereno ako je sve ostalo okje kevu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pasha 99 Napisano Jun 18, 2010 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: valjevo Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam rotax 123 u tuaregu i zadovoljan sam kako se ponasa i u niskim i u visokim obrtajima. Ipak je to komercijala od 125 cm, i svi podaci koje navodite vaze za nove agregate. I ko zna kakve delove stavljamo unutra, sve je to sverc. Ja sam lose karike morao da menjam posle 2000km. Ja imam problem sa srednjim obrtajima. Na otprilike 5000 obrtaja pocinje da trokira i tako je sve dok ne predje 5500 obrtaja i onda ravnomerno dobija snagu bez ikakvih problema. Jos mi se desava da se pregreje kad dugo vozim jaku uzbrdicu malom brzinom . Ima li neko resenje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pegaso 28 Napisano Jun 19, 2010 Svrati ponekad, 332 postova Prijavi odgovor kao problematičan neki maki ovde sa foruma kaže da zna što aprilije nemaju snagu na 5000 i da zna kako to da se teši, kaže da je prosto. ventil ti je sigurno okrenut naopako čim trokira a to za grejanje ne znam. možda ti je do termodavača kao što je kod mene bilo pa sam prezubio skalu. ako pokazuje da se pregrejao a ne ključa onda je do toga, Možda. ako jeste javi da ti kažem kako to da rešiš ustvari normalno je da ti se pregreje tad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2432 Napisano Jun 19, 2010 Andragog, 4999 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Zar nije razmak 7,5-8 mm toliko pise kod meme na ramu. Imam manuel od Tuarega 125, 34 ks tamo kaze da je 10mm, pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Jun 19, 2010 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan U redu ,kod mene na af1-ici pise 7.5-8mm,mislio sam da je isto jer je ista masina kao na Tuaregu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban milojevic 1 Napisano Septembar 25, 2012 U prolazu, 38 postova Lokacija: paracin Motocikl: aprilia rs 125 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi i ja imam problem imam rs repliku 2000 god od 13.54 kw ali moj motor nece preko 130 km/h a prednodni vlasnik ga je vozio preko 160 sta je problem kod mene karburator ventil snagle ili sta vec a jedan majstor mi je namestio kao ventil snage na ovo kao sto i pise oko 7.5-8.5 pomagajte Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...