vladko_ns 1 Napisano April 4, 2007 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan pozz, evo da se pohvalim danas ''doshla'' kawa. prvi utisci sa danashnje voznje: super vuche do 140 posle toga s emalo muchi, vibracije su prihvatljive,...itd sve u svemu super [/img] kawasaki klx 650 94. god. 2300 eu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 963 Napisano April 4, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam:) PS malo mi to deluje preskupo...mozda se varam... :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano April 4, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam:) PS malo mi to deluje preskupo...mozda se varam... :roll: i meni se cini da je jaca cena posto se bavim uvozom, rekao bih pun kantar cena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 948 Napisano April 4, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na motoru. Rekli smo da necemo o cenama. Svaka roba vredi onoliko koliko je neko spreman da plati. Ko zna zasto je tako. Nek tebe ta masina sluzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano April 4, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast na motoru. Rekli smo da necemo o cenama. Svaka roba vredi onoliko koliko je neko spreman da plati. Ko zna zasto je tako. Nek tebe ta masina sluzi. bas tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bukovski 36 Napisano April 4, 2007 Svrati ponekad, 364 postova Lokacija: Vlasotince Motocikl: kawa er5 Prijavi odgovor kao problematičan ma jade to prljaj dok je blatnjavo p.s. mozes da promenih gume sa karponima i jurisss cestitaimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano April 5, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Chestitke, neka te lepo sluzi!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano April 5, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam, da se dugo vozate!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 963 Napisano April 5, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Rekli smo da necemo o cenama u rubrici prodaja a ne na celom sajtu. Nema tu niceg nedobronamernog, naprotiv, najobicniji komentar. Ovo je informativni sajt u krajnjem slucaju..... zar ne? Ne moramo bas svi svakom da se uvlacimo u dupe samo nogice da nam (vam) vire Hvala bogu da nam je drago sto si ga kupio, tesko je skrpiti kintu za gumu a kamoli za ceo bajk:) Jos jednom cestitke za kawu:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano April 5, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam:) PS malo mi to deluje preskupo...mozda se varam... :roll: E pa nema svako sansu da kupi od Cope-a motor po cijeni "pravoj sitnici".... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano April 5, 2007 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam:)PS malo mi to deluje preskupo...mozda se varam... :roll: Sve je to relativno... Ako ga pazariš za 1600-1700E, a moraš ODMA da metneš u njega 2 nove gume, lanac-lanèanike, ploèice, ulje, filtere, registraciju... ko je tu onda lud i šta je tu skupo a šta povoljno??? U ovoj rubrici je sasvim ok poprièati i o ceni, jer niko ništa ne prodaje, trgovina obavljena, vuk sit, ovce na broju :wink: P.S.Uskoro otvaram novu temu o kupovini polovnog motocikla sa svim detaljima i ciframa :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano April 5, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Chestitam ! Da te dobro sluzi !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 963 Napisano April 5, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam:)PS malo mi to deluje preskupo...mozda se varam... :roll: Sve je to relativno... Ako ga pazariš za 1600-1700E' date=' a moraš ODMA da metneš u njega 2 nove gume, lanac-lanèanike, ploèice, ulje, filtere, registraciju... ko je tu onda lud i šta je tu skupo a šta povoljno??? U ovoj rubrici je sasvim ok poprièati i o ceni, jer niko ništa ne prodaje, trgovina obavljena, vuk sit, ovce na broju :wink: P.S.Uskoro otvaram novu temu o kupovini polovnog motocikla sa svim detaljima i ciframa :roll:[/quote'] GREMLIN E pa nema svako sansu da kupi od Cope-a motor po cijeni "pravoj sitnici".... Sanse se stvaraju uglavnom ne padaju sa neba, ima malo i prijateljstva, drugarstva, minulog rada, i prebijanja, tako da nije sve WHAT MEETS THE EYE, tako da ono sto se cuje ili vidi mozda je reyultat necega predjasnjeg. Cope i ja se ne znamo od juce. Drugo, cene na zapadu su daleko povoljnije za vecinu tipova motora, a to sto placamo carinu i porez, to je nas problem, a sto su nam plate istovremeno desetostruko manje. .... PARADOX zar ne? I potpuno se slazem sve je relativno, najbitnije je da se covek voza, 100, 200 gore dole, nije bitno:) Sto kazu, da ne davim vise, ja se iskljucujem iz teme:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 963 Napisano April 5, 2007 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan upsss...... :paper: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano April 5, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Endurac zashto si zaboga postovao isti post pola sata nakon prvog !!? :shock: :weedman: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano April 5, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam drugar! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stomil 2 Napisano April 5, 2007 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Leskovac / Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam i da te dugo sluzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano April 5, 2007 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan Èestitam i tebi i Kawasakiju! Da se navozate! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladko_ns 1 Napisano April 5, 2007 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala vam svima shto se cene tiche, da mozda je malo skuplji, ali ima dosta novih delova i nema shta d a se radi na njemu....sem mozda zadnje gume koja josh jedno vreme moze da sluzi... ...e sad odo da se vozam ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 948 Napisano April 5, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kada je rec o cenama, ja znam ljude koji prodaju Extra povoljno motore. Sve cisto i legano. Kada bih vam rekao koliko sam ja platio neki motor, vi bi seli na dupe. Sve sa papirima. I smem za opkladu da ga teram u bilo koju drzavu. Ali necu da kvarim drugom poslove. Svako neka trazi koliko hoce. A kupac neka plati koliko moze. Kada vidim u rubrici za prodaju koliko neki prodaju svoje motore, pa to je stvarno preterano. kao da su od zlata. Ja se svaki put pre kupovine motora ili kola Jako dobro informisem i raspitam. Mogu da omanem u 200-300e ili ako mi je hica, pa platim malo vise, inace nema sanse da na meni neko zaradi vise od par stotki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan x 70 Napisano April 5, 2007 Zainteresovan, 560 postova Prijavi odgovor kao problematičan :DPa brate,ako znas gde moze da se kupi dobar i legalan motor po povoljnim cenama-reci i nama da se ne zlopatimo sa raznoraznim prevarantima,preplacujemo motore,itd. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 948 Napisano April 6, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Evo danas na miseluku tip prodaje cbr 1000rr 2005 crna xenon farovi, extra, sve fabricko 7500e-8000e. Jel to puno? I da sam izvadio na primer 7200 ili 7300 on bi je dao. Eto, uvek moze da se natrci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...