Djoder 0 Napisano Maj 24, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: Banjica Prijavi odgovor kao problematičan Drugari ako moze pomoc desilo mi se ovo Treba mi Prednja felna za suzuki bandit 97 600 kubika ima li neko neke ponude? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Maj 25, 2010 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan probaj da ispravis. a i menjaj gumu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 25, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ima fora da slikaš felnu da slikaš rupu i da napomeneš da je rupa "izletela" ispod autobusa tj. nisi mogao da je predvidiš i da tražiš odštetu... mada sam čuo da bi ti saob. policija pisala prijavu pa tek onda bi mogao da naplatiš štetu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica-MIGE 7 Napisano Maj 25, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd-BANOVO BRDO Prijavi odgovor kao problematičan novu uzmi al ako ti zatreba,mogu ti naci br.od momka sa bulevara,meni je krpio felne za auto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djoder 0 Napisano Maj 25, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: Banjica Prijavi odgovor kao problematičan Fora je sto sam neregistrovan pa bi najebo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djoder 0 Napisano Maj 25, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: Banjica Prijavi odgovor kao problematičan novu uzmi al ako ti zatreba,mogu ti naci br.od momka sa bulevara,meni je krpio felne za auto Opusteno posto moram jos da razmislim sta cu ,ali hvala u svakom slucaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica-MIGE 7 Napisano Maj 25, 2010 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd-BANOVO BRDO Prijavi odgovor kao problematičan ma nema na cemu ,javi na pp ako ti bude trebao broj majstora a oduzices se pivom u "'dvoristu"' kod tebe na banjoli pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djoder 0 Napisano Maj 26, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: Banjica Prijavi odgovor kao problematičan Moze :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djoder 0 Napisano Maj 26, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: Banjica Prijavi odgovor kao problematičan Sto je najgore guma i dalje drzi. Nevozim ga ,a guma i dalje tvrda kao i pre udara xD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Maj 26, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidim jel isecena ako je dobra ispravi felnu vrati gumu i ako ne baca gassssss...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djoder 0 Napisano Maj 26, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: Banjica Prijavi odgovor kao problematičan Gumi kolko sam video nije ama bas nista .cak dok sam se vracao kuci sa nekih 40 kmh nije nista treslo ,ko zna mozda je sad dobro izbalansirana ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djoder 0 Napisano Maj 26, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: Banjica Prijavi odgovor kao problematičan E da rupa se inace nalazi kod arene kad se popne na kruzni tok pa ukljucenje za auto-put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Maj 26, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Ma ispravi to i vatra, nema gubljana vremena....a i ja bi mu dao odma gas da vidim jel trese da znam na cemu sam i sa iskrivljenom felnom....kad je ispravis moze biti samo bolje od toga.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djoder 0 Napisano Maj 26, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: Banjica Prijavi odgovor kao problematičan Znam ,samo mi fali para Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KANJO 109 Napisano Maj 26, 2010 Svrati ponekad, 378 postova Lokacija: Beograd-Jajinci Prijavi odgovor kao problematičan Ispravi to, nije veliko ostecenje. Servis DANKO na batajnickom drumu, uspravi je na masini i proveri da li baca, vrati ti gumu i tebi ostaje samo da napakujes na motor. 011/316-50-98 pozdrav brrrmmmmmm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Maj 26, 2010 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Isto se desilo i moom drigu na skuteru stim sto se njemu ispumpala guma on je resio to jednostavno uszeo cekic i stemajz i utri ispravio i dalje se vidi al je pomoglo. Sad dal bi se usutio da radis to na necem ovako skupom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djoder 0 Napisano Maj 27, 2010 U prolazu, 74 postova Lokacija: Banjica Prijavi odgovor kao problematičan Pa bogami i nije samo cuknes cekicom par puta i to je to ,moracu ili da odnesem na ispravljanje kod coveka ali mnogo mi para ,a posto se motor prodaje spusticu cenu za toliko koliko kosta ispravljanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...