Jump to content

Moto Zajednica

14. April - Moto defile u Beogradu

Recommended Posts

Guest gordanmg
ja bio ima me na jednoj slici chak... nie bilo loshe... bilo je dosta ljudi imam i ja neke slike....

guzva nastala sredina malo napred,

sramoto 200 motora odokativno ceo BGD pa Lazarevac, Loznica, Bela Crkva bi imali vise, bez uvreda za navedene gradove.

Organizacija na nivo!!!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 115 postova
  • Motocikl: Kawasaki ER 6F

Na uscu sam uzeo broj i lep dobih - 101..

Sve u svemu bilo je ok, mada kako je primeceno malo je motora bilo...mogao je biti i veci odziv..Ono sto mi je zasmetalo to je sto je bilo par njih sto su bili u koloni i par suvozaca sa onim starim proverenim Stealth kacigama, onim nevidljivim, sto se aktiviraju 0, 7 nanosekundi pre pada...bas strasno...nikako da se nauce neki...

• Motocikl: Yamaha TDM850

Dobro hoce li neko malo opisati ceo dogadjaj kako je pocelo sta se desavalo i kako se zavrsilo?Slkicice su OK ali nije valjda da ste se samo okupili i otisli do banjice pa kud koji mii moji ????

• Svrati ponekad, 385 postova

Lepa akcija nema sta,samo trebali bi sledeci put da to malo bolje promovisu.Da najave par dana u napred da se ljudi skupe i da bude dzumbus ne 200 ljudi nego 2000.

I da izgleda svetski. :D:D

• Zainteresovan, 549 postova
  • Motocikl: Malaguti Madison s200
Dobro hoce li neko malo opisati ceo dogadjaj kako je pocelo sta se desavalo i kako se zavrsilo?Slkicice su OK ali nije valjda da ste se samo okupili i otisli do banjice pa kud koji mii moji ????

U principu je tako i bilo, ako izuzmemo desetak minuta govora iz policijskog BMWa na megafon na Banjici (ja nisam video ko je pricao, ali promenila su se 2-3 glasa)..Dakle, okupili se na Uscu, oni koji nisu uzeli brojeva prethodna 2 dana u Ljermontovoj, uradili su to na licu mesta, zatim se krenulo oko 12:20. Posto nije bilo uslova da se lepo organizujemo na samom mestu okupljanja, to se uradilo 200 metara kasnije (na putu koji vodi do Usca) tako sto je par policajaca na motorima bilo na celu kolone, zaustavili se i sacekali da svi pristignu i da kreiramo jednu grupu..tako se i krenulo, nekom brzinom od prosecnih 30ak km/h smo prosli Usce-Zelenjak-Terazije-Slavija-Autokomanda-Banjica i to bi bilo to..;)

Guest gordanmg

a kako mislis da je bilo , vodila ih murija na pice izlet na sladoled itd itd,

to je jos jedan njihov pokriven radni dan.

eto sve smo im objasnili i kud koji mili moji.

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

• U prolazu, 55 postova

svaka cast svima vama koji ste dosli i druzili se!!!! ja sam bio sa burazerom...... i vrlo lepo sam se proveo.....

a osobe koje nisu dosle bez dovoljno opravdanog razloga(radni vikend, bolest, svadba, krstenje, i slicni razlozi) mogu da se pokriju usima..... jer je smesno da negodujete zbog policije.... ipak to je akcija radi nase bezbednosti.... bice mi smesno kad neko od clanova foruma bude pricao koliko su ugrozeni u saobracaju, a ne podrzavaju ove akcije......

svaka cast za sve one koji su dosli van bga!!! i posebno pridajem znacaj clanovima mk arhangel koji su se pojavili u velikom broju!!!!

pozdrav....

• Zainteresovan, 981 postova

Premalo ljudi. Prvenstveno forumasa! Prisutni mogu da se nabroje na prste.

U defileu ponovo ljudi bez kacige, ili sa biciklistickim slemicima, tockarenje, preticanje, guranje.

Na samoj Banjici smo mogli da cujemo velelepne govore Radeta Vojvodica i Ljube Bajkera. Posto mene nije zanimalo izlaganje ove dvojice cuvenih demagoga okreuo sam se i otisao...

...blago (ako ne i potpuno) razocaran.

• Drug član, 1465 postova

Pozdrav,

he,he, i Tebe smo videli, Mira, klinac i ja smo vas ispratili kod Londona i tamo cekali da prodjete, moradosmo do kumova u Kovin ali se potrefilo da ste bas tada naisli. Nazalost, u pravu si, opet je bilo voznje bez kaciga...u defileu za vlastitu bezbednost.

Nazalost' date=' u pravu si, opet je bilo voznje bez kaciga...u defileu za vlastitu bezbednost.[/quote']

Tuzno i zalosno....

Moracu da citiram kud Idijote:

... glupost je ne-unistiva, ne-unistiva, ne-unistivaaaaa!

• Svrati ponekad, 221 postova

Bilo je tockarenja, onih koji su na promociji sigurne voznje motora vozili R-ove bez kacige (ovi su definitivno najjadniji) i slicno, ali je ipak bilo OK. Maksimum 200 motora sto je odlicno za akciju koja nije apsolutno nigde promovisana sem na forumima. Organizacija je bila slaba ali provozasmo krug po gradu i to je bio najlepsi deo druzenja. Sve ostalo i ako zaboravimo nismo nista propustili. Nadam se da ce sledece godine biti mnooogo bolja organizacija.

• U prolazu, 41 postova
Premalo ljudi. Prvenstveno forumasa! Prisutni mogu da se nabroje na prste.

U defileu ponovo ljudi bez kacige' date=' ili sa biciklistickim slemicima, tockarenje, preticanje, guranje.

Na samoj Banjici smo mogli da cujemo velelepne govore Radeta Vojvodica i Ljube Bajkera. Posto mene nije zanimalo izlaganje ove dvojice cuvenih demagoga okreuo sam se i otisao...

...blago (ako ne i potpuno) razocaran.[/quote']

Divan opis dogadjaja!

Imas smisla za deskripciju!!! :twisted:

Divan opis dogadjaja!

Imas smisla za deskripciju!!! :twisted:

Okreni-obrni ali tako je. Mogao sam da razvucem kao ovi moto novinari na 3X A4, i da pisem kako me je lik na MZ-u gusio sa dvotaktolom a ja nisam iz principa hteo da ga obidjem.... ali dovoljno je i ovoako! :wink:

• Motocikl: Yamaha TDM850
[

Okreni-obrni ali tako je. Mogao sam da razvucem kao ovi moto novinari na 3X A4' date= i da pisem kako me je lik na MZ-u gusio sa dvotaktolom a ja nisam iz principa hteo da ga obidjem.... ali dovoljno je i ovoako! :wink:[/quote]

A zamisli to nisam bio JA :twisted:

• U prolazu, 41 postova
A zamisli to nisam bio JA :twisted:

Uhhh onaj tvoj auspuh em dismr em se dere kao.... uzasna kombinacija za jutro posle pijanstva...

Jel PRPCE i DRECI K'O DREKAVAC?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja