Goran_Bgd 0 Napisano April 8, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER 6F Prijavi odgovor kao problematičan DEFINITIVNO je Mikka proglasen za ŠEFA komisije za odabir Najfotke, bez prava ucesca sa sopstvenim autorskim slikama u pomenutom. Ovo je konacna odluka i imenovani nema pravo žalbe u narednih 14. dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 606 Napisano April 8, 2007 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim' date=' lepo letite Da se pohvalim, danas sam nakon godiiiinnnnnnaaaaaaa vožnje probio granicu od 150 km/h po makadamu... OK, makadam je bio solidan, al što ga pliva........ :shock: [/quote'] brateeeee, svaka cas' ... Ne znam da li pratiš Dakar, no mislim da je 2000-te kada se vozio Dakar-Cairo , Kini odvozio special stage od oko 145 km za malko manje od sat vremena :shock: Ja i danas ne mogu u to vjerovati, da ti PROSJEK bude iznad 145 km/h van asfalta ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano April 8, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Vidim' date=' lepo letite Da se pohvalim, danas sam nakon godiiiinnnnnnaaaaaaa vožnje probio granicu od 150 km/h po makadamu... OK, makadam je bio solidan, al što ga pliva........ :shock: [/quote'] brateeeee, svaka cas' ... Ne znam da li pratiš Dakar, no mislim da je 2000-te kada se vozio Dakar-Cairo , Kini odvozio special stage od oko 145 km za malko manje od sat vremena :shock: Ja i danas ne mogu u to vjerovati, da ti PROSJEK bude iznad 145 km/h van asfalta ... Da ali on prima platu za to i to je sve sto radi u zivotu. Ja da tolko vozim motor izrasli bi mi tockovi Salim se... To sto se desava u profi sportu je ludilo, vise nista ne moze da me iznenadi, ali kad neko koga znam tera 150 van puta, e to me iznenadi... Nista sad znam sta cu da vezbam, hehe, a znam i de cu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano April 9, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Uuuu, kamiondžije, pa gde su vam bre posteri Samante Fox na kamionima bre !?! ps. Može i Sabrina za stroma, legla bi do džadže... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano April 9, 2007 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo kaze covek slika za wallpaper...extra izgleda slika na mom Desktop-u!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...