kica_kingbg 38 Napisano Maj 29, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra ujutro kod Bogoslovije u 10.00,ako se nešto promeni (kiša) okačiće se na "tablu" do 9.00 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Maj 29, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Ma, Tamanitu, ja nemam motor- a dolazim i sutra... ako nista drugo, bar ce imati drugari i publiku... Hehehe Vas dvoje mozete da se pobrinete oko kotlica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Maj 29, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Vas dvoje mozete da se pobrinete oko kotlica A, ne, ne, ne... Prepusticu to muskima... Kazu, muskarci su bolji kuvari... Pa reko`, uzivajte... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Maj 29, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Vas dvoje mozete da se pobrinete oko kotlica A, ne, ne, ne... Prepusticu to muskima... Kazu, muskarci su bolji kuvari... Pa reko`, uzivajte... Mislis - on kuha, ti fizikalises? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Maj 29, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Mislis - on kuha, ti fizikalises? ;D Mislim- on kuha, ja nadgledam... ;D ;D ;D Ja sam logisticka podrska! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Maj 29, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Mislis - on kuha, ti fizikalises? ;D Mislim- on kuha, ja nadgledam... ;D ;D ;D Ja sam logisticka podrska! Mislim da je ipak bolje da dovedes decka za takav scenario ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Maj 29, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Sutra ujutro kod Bogoslovije u 10.00,ako se nešto promeni (kiša) okačiće se na "tablu" do 9.00 ??????....ma nema kiše do 15h...malo da se vozamo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Maj 29, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je ipak bolje da dovedes decka za takav scenario ;D Eeeee, samo jos da ga nadjem... Ali, onda cu ja da postanem fina... ;D ;D ;D (Mislim, budimo realni... Imam brata koji je dusa i moz` covek da ga gazi, a on a da ne kaze... Tako da- sta reeeci...) Vidiiimo se suuutra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Maj 29, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad slika, ko se prepozna da ima dokaz i uspomenu. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4180 Napisano Maj 29, 2010 Ne silazi, 6544 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Pablo je izneo 2 činjenice jako važne. Brzinom preko 30 km je efikasnije zaobići prepreku nego samo kočiti. Mnoge naše kolege su nastradale paničnim kočenjem, proklizavanjem i padom sa najtragičnijim posledicama. Izvor Mojsa: istraživanja Nemačke policije su pokazala da su nesreće nastale na takav način mogle da budu skroz izbegnute da su motoristi pravilno kočili jer su mogli da se zaustave na 5 m daleko od prepreke na koju su naleteli. Kontra upravljanje i kontrolisano kočenje, do bezbedne granice će te moći sutra da naučite bez ikakve bojazni. Ako sam ja u mojim godinama i sa težištem u trbuhu mogao da naučim, moći će savako od Vas. Ja sutra neću moći da pokažaem koliko sam naučio, al da nisam, ne bih sutra išao sa suprugom na prvu dugu turu do Kraljeva. Želim Vam svima puno uspeha. PS. Da podsetim. Kurs jeste besplatan, al troškovi postoje pa revanš donacija nije na odmet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Maj 29, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Na ove komentare i slike ja ću dodati dve slike.Jednu gosn Laze i jednu sa golubom. Vidimo se sutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Maj 29, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ja dolazim sutra,samo jedno pitanje:jel mogu ja ladom na poligon??? ona ne moze ni 40 da razvije!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Maj 30, 2010 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...pijete li kafu? Ako hoćete da krenemo zajedno iz Blokova 61-64 na NBgd, može u 9:30 na OMV-u kod Kineza? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Maj 30, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan ...pijete li kafu? Nema ko da mi skuva kafu sad kad korniSh1 nije tu.... Ja sam se potrudila da ne izbijem sebi oko cetkicom za zube, ocesljala se i to je to... ;D Opste je poznato da sam rizicna ovako rano... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Maj 30, 2010 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ja krećem, vidimo se na OMV-u ili na Bogosloviji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Maj 30, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Ajde ljudi- de ste? Cekam izvestaj iz prve ruke od kolega polaznika? Ja sam svirao nocas do zore, legao sam posle 6, pa ipak nisam bio u stanju da dodjem kolima Kako je bilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Maj 30, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sada mogu da zaključim - fenomenalan kurs, vredi zlata. Verovatno je svako znao po nešto od ovoga, ali eto najvažnijih osnova bezbedne vožnja, tako fino sažvakanih i strukturisanih da sada umemo da vozimo Pronašao sam barem dve greške u svojoj vožnji, koje sam počeo da ispravljam još u odlasku sa poligona. I moram da kažem da saveti već funkcionišu! Takođe, svi su ljubazni i druželjubivi (pre ovoga poligona nikoga nisam poznavao uživo) i što je jako važno - bez predrasuda prema skuteru. Iskreno mi je žao zbog nezgode na poligonu, ali nam će se svima urezati u pamćenje koliko je bitno to što smo danas učili i koliko još moramo svi da učimo. Još jednom hvala puno organizatorima i najviše - hodajućoj enciklopediji - Lazaru! Vidimo se opet! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Maj 30, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se u potpunosti! I sto je jako vazno- bez predrasuda prema suvozacu! ;D ;D ;D (Hmmmm... Mada, to je mozda zato sto sam bila i fotograf...) Salu na stranu, verujem da ce se ovaj kurs kroz voznju svima pokazati i vise nego koristan... Kolegi zelim brz oporavak i jos brzi povratak u sedlo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Maj 30, 2010 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam se zatekao u blizini, htedoh da svratim da mahnem, ali nisam locirao poligon... kakva je to nezgoda bila? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Maj 30, 2010 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Da zaokruzim,sve u svemu odlican kurs u globalu,prezadovoljan sam,toliko novih informacija i stvari za ucenje i unapredjenje pa i na skuteru!odlicno!!ko nije obavezno sl put,jel ja znam da hocu!A da i veliko hvala cika Arakisu na podrsci uz brdo ;D ;D i miljenje od 30 km/h Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Maj 30, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću da ubacim koju sličkicu. Skupili samo se kod stadiona OFK-a Beograda. Posle Pablove provere u stilu : Možemo li da krenemo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Maj 30, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa kreće i posle prijatne vožnjice stiže u Zvezdarsku šumu.Malo je bilo vožnje i po prirodi,ali lepo je izgledalo kad smo se parkirali na košarkaškom terenu u sred šume. Malo nestvarno,ali lepo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Maj 30, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Sledi Dr. LAzino podsećanje na teoriju od petka.I kako se seda na motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Maj 30, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ima tu nekih zanimljivih (meni) slika motora.A palo je dogovaranje.Zlobne duše (Novobeogradske (ja) bi možda rekle ogovaranje???) ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Maj 30, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre svake vežbe Dr. Laza je pokazivao šta se očekuje od nas da uradimo.Posle demonstracije:Napred junaci. Aparati škljocaju kao i moji zubi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...