Evil_Zo 9 Napisano Maj 24, 2010 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bas mislio na trkacku pricu, to je malo teze za napraviti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Maj 24, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Kad prevodilac pravi crash-barove, ništa nije nemoguće i teško Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Maj 25, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi je zao sto se ne mogu druziti sa vama.. U pitanju je Kepijada u Kotlinama ..,a magare zapelo da juri divokozee ;D Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
walther 1 Napisano Maj 25, 2010 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moze li malo preciznije lokacija u zvezdarskoj sumi gde ce biti odrzana poligonska voznja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4204 Napisano Maj 25, 2010 Ne silazi, 6574 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam bas mislio na trkacku pricu, to je malo teze za napraviti... Ne samo da je teže već i mnogo skupo, pista, motori sa klizačima, oprema, stalno medicinsko osoblje...Gledajući kroz svoju prizmu koja je verovatno slična mnogim početnicima a i onim koji misle da su dovoljno naučili, mislim da je potrebna bazna škola dobre i bezbedne vožnje gde će biti pružena mogućnost da široki krug vozača dobije neophodno znanje upravljanja i ponašanja, odnosno reagovanja u svakodnevnom uličnom saobraćaju. Za to nije potrebno baš premnogo investicija a i neka neminovna školarina bi omogućila da se škola obnaroduje i stekne ugled, pa kroz nju da se razvija sportsko odeljenje. Naravno, ako ti ima neophodnih investicija, onda može da se radi vrhunska škola samo za trkače. U svakom slučaju je ideja za poštovanje, podršku i pomoć. Nikad nije bilo nikakve auto-moto naprednije škole osim L obuke čak ni dok je pokojni Milivoje Božić vozio čeoni motorcikl ispred Titove pratnje i bio u isto vreme deo fabričkog tima Poršea. Zato je ta ideja baš velika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Maj 25, 2010 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 1. đunta 2. BrmBrm 3. Zoltan 4. Alexa 5. Zille-nbg 6. Tamanitu 7. tomerc 8. Nadalina 9. KIKA-viktorija 10. RS 11. Davidoff 12. HornY 13. Mariner 14. Tibor 15. Ranko 16. KingBG 17. IvanS 18. Dejan Milivojevic - dexy 19. Boban Sremcevic - jobefett 20. ssnupi 21. shoe 22. nolezmaj 23. pirate 24. scipio 25. Pedja 26. Boki.64 27. B2man 28. 3OPAH 29. Shipaq 30. Ledu77 31.Dragan66,naravno ako ima mesta... Ja ne mogu da idem, nazalost, sef nece da mi da da radim prvu, a iz druge ne bih dosao pre 21h, tako da necu moci da prisustvujem Drugi put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kivuz 161 Napisano Maj 25, 2010 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: beograd Motocikl: Yamaha TDM 850 thunderbolt Prijavi odgovor kao problematičan 1. đunta 2. BrmBrm 3. Zoltan 4. Alexa 5. Zille-nbg 6. Tamanitu 7. tomerc 8. Nadalina 9. KIKA-viktorija 10. RS 11. Davidoff 12. HornY 13. Mariner 14. Tibor 15. Ranko 16. KingBG 17. IvanS 18. Dejan Milivojevic - dexy 19. Boban Sremcevic - jobefett 20. ssnupi 21. shoe 22. nolezmaj 23. pirate 24. scipio 25. Pedja 26. Boki.64 27. B2man 28. 3OPAH 29. Shipaq 30. Ledu77 31.Dragan66,naravno ako ima mesta... 32. Kivuz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Maj 25, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan apdejted 1. đunta 2. BrmBrm 3. Zoltan 4. Alexa 5. Tamanitu 6. tomerc 7. Nadalina 8. KIKA-viktorija 9. RS 10. Davidoff 11. HornY 12. Mariner 13. Tibor 14. Ranko 15. KingBG 16. IvanS 17. Dejan Milivojevic - dexy 18. Boban Sremcevic - jobefett 19. ssnupi 20. shoe 21. nolezmaj 22. pirate 23. scipio 24. Pedja 25. Boki.64 26. B2man 27. 3OPAH 28. Shipaq 29. Ledu77 30. Dragan66,naravno ako ima mesta... 31. Kivuz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Maj 25, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Lokacija u Zvezdarskoj šumi je dečji centar Zvezdara. Zavisi sa koje strane se dolazi, prva ili poslednja ulica uzbrdo iz Severnog bulevara. Prva desno ako se u Severni bulevar ulazi od strane Novog groblja ili poslednja levo ako se u Severni bulevar ulazi od strane Bogoslovije. Tom ulicom pravo uzbrdo i ne možete promašiti kapiju sa desne strane. U svakom slučaju, okupićemo se na Bogosloviji u dogovoreno vreme i odatle zajedno otići do poligona. A ako neko zakasni, može da nas nađe kao što sam opisao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Maj 25, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan znaci vidimo se na bogosloviji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6092 Napisano Maj 25, 2010 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ..prvo u "VIR"-u u petak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Maj 25, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan A VIR nije na Bogosloviji? Ups... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Maj 25, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Malo levlje od Bogoslovije,kad gledaš iz pravca Zemuna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoltan 583 Napisano Maj 25, 2010 Drug član, 1015 postova Lokacija: Novi Beograd-blok 63, Herceg Novi-Baosici Motocikl: Honda CBR 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Malo levlje od Bogoslovije,kad gledaš iz pravca Zemuna Desnje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Maj 25, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Zbunjen sam ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Maj 25, 2010 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je najbolje da se sve lijepo dogovorimo u VIR-u, ovako sam se zbunio i sto znam dje je ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Maj 26, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Lokacija u Zvezdarskoj šumi je dečji centar Zvezdara. Zavisi sa koje strane se dolazi, prva ili poslednja ulica uzbrdo iz Severnog bulevara. Prva desno ako se u Severni bulevar ulazi od strane Novog groblja ili poslednja levo ako se u Severni bulevar ulazi od strane Bogoslovije. Tom ulicom pravo uzbrdo i ne možete promašiti kapiju sa desne strane. U svakom slučaju, okupićemo se na Bogosloviji u dogovoreno vreme i odatle zajedno otići do poligona. A ako neko zakasni, može da nas nađe kao što sam opisao. Znaci, nedelja jutro, svi pijemo kafu kod mene na Bogosloviji pre polaska? ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 468 Napisano Maj 26, 2010 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan ovako stoje stvari.... gotov mi je motor. odrao me majstor (mada se cena tako krece za ciscenje karb) 50 jevreja, za put u petak i nedelju mi treba 2.600 dinara, putarina 1100 doniram kad stignem da jedem prvi dan ukupna me cifra izadje oko 90 istih onih jevreja, bez da mrdnem za vikend a susret je u ns-u.... (nisam ni spomenuo godisnjicu mature u subotu na koju naravno ni necu ici).... zaista ne mogu odvojiti toliko tako da nazalost odustajem :( 1. đunta 2. BrmBrm 3. Zoltan 4. Alexa 5. Tamanitu 6. tomerc 7. Nadalina 8. KIKA-viktorija 9. RS 10. Davidoff 11. HornY 12. Mariner 13. Ranko 14. KingBG 15. IvanS 16. Dejan Milivojevic - dexy 17. Boban Sremcevic - jobefett 18. ssnupi 19. shoe 20. nolezmaj 21. pirate 22. scipio 23. Pedja 24. Boki.64 25. B2man 26. 3OPAH 27. Shipaq 28. Ledu77 29. Dragan66,naravno ako ima mesta... 30. Kivuz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4204 Napisano Maj 27, 2010 Ne silazi, 6574 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, jel ima mesta za sve. Ja sam voljan da ustupim svoje ako je potrebno i ako se neko usteže da se obrati misleći da je zaključen broj učesnika. Plus što možda u nedelju idem skuterom na moto trku u Kraljevu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Maj 27, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan nego kad je taj kurs za trkacku pricu ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Maj 27, 2010 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan nego kad je taj kurs za trkacku pricu ? Ovo je itekako kurs za trkacku pricu! (samo naziv malo zbunjuje) Ovdje ce se proci sve osnovne i napredne tehnike koje se koriste na stazi. Samo sto pored toga moramo za one koji pocinju reci koju i o sustinskim osnovama, kao i o bezbjednosti u saobracaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoe 130 Napisano Maj 27, 2010 Svrati ponekad, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM SMR 690 Prijavi odgovor kao problematičan * nestrpljivo ceka * Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ranko 211 Napisano Maj 27, 2010 "Greasy Thumb", 442 postova Lokacija: Beograd - neka buregdzinica jedem bureG :) Motocikl: F650 ST Furuna Prijavi odgovor kao problematičan nego kad je taj kurs za trkacku pricu ? Ovo je itekako kurs za trkacku pricu! (samo naziv malo zbunjuje) Ovdje ce se proci sve osnovne i napredne tehnike koje se koriste na stazi. Samo sto pored toga moramo za one koji pocinju reci koju i o sustinskim osnovama, kao i o bezbjednosti u saobracaju. meni iako nisam jos uvek dobio obavestenje da ucestvujem u kursu uveliko zvace guza gace... razmisljao sam da li cete da se smejete ako nabudzim protektore na kolena i jos na laktove sve preko jakne koja ih vec ima ( znam da se ne bi smejali nego razmisljam )... razmisljam ... ko zna sta cu da radim bolje da se opremim jer cu da fasujem asvalt garant... sreca preksinoc mi ukrali GIVI sa motora a u njemu sve sem jakne i kacige tako da sam siguran sto se tice zezanja ps. jel fasovao neko asvalt do sada na kursu ? Zo ... ako jeste pls. nemoj da mi kazes :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Maj 27, 2010 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan @ranko, ako se bas potrudis, mozes da fasujes beton i u ucionici, iako je malo verovatno da se to desi i u ucionici i na poligonu nije nista niti tesko niti komplikovano, manje vise stvari koje radis svakodnevno u voznji, samo te ovde laza gleda i ispravlja ako negde gresis, opusti se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Maj 27, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Lako je Vama,ja se pribojavam za svoje nejake (dokazano više puta) koske.Ako nešto ne volem,to je kiša i POLIGON. Ali strahove treba preskočiti već jednom,prema tome KREĆEM HRABRO. "0" Rh- Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...