scuba 15 Napisano Maj 30, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Eno ga Tomo kod kuće, neguje ga draga,vida mu ljute rane. Ceo jedan flaster ima na laktu ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Maj 30, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan U komšo sad videh slike.Bio si u pravu što se tiče ja.Nije bilo namerno.Potrudiću se da to ne radim više tako.Sad je i meni frka.Sina bi ošajdario za ovake ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Maj 30, 2010 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...pričam ja.... Samo pametno komšo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Maj 30, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan prvo sam seo da se naruckam da nadoknadim sve kalorije koje sam danas izgubio! vratili smo se,kao sto ja Arakis rekao malo istegnuca i malo je ugruvan.nista strasno.meni je najdraze bilo kad sam video da je poceo da za.ebava ostale pacijente! ;D a da smo cekali,cekali smo skoro 8 sati toma mi je samo potvrdio misljenje o ljudima koji se druze preko ovog foruma! ;D Tomo,znas i sam,zelim ti da sto pre sednes u sedlo a i da odvezes ono cega ti je najvise bilo zao posle pada! ;D P.S.NISI MI UPROPASTIO DAN!!!meni je bilo drago da sam mogao da pomognem bar svojim prisustvom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Maj 30, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Eno ga Tomo kod kuće, neguje ga draga,vida mu ljute rane. Ceo jedan flaster ima na laktu ;D ;D ;D Ma super....znači samo ugruvan.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kica_kingbg 38 Napisano Maj 30, 2010 Zainteresovan, 800 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: MZ ETZ 250 Prijavi odgovor kao problematičan Phu,odlično. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Maj 30, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Toooooomerce.....!!!! Drago mi je da si samo ugruvan......a može ti pomoći samo gurmansko -pivska banja "Balansero".....terapija seckanja salate i mešanje kotlića.....i sve pod nadzorom dr. Pedje.. ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan080 22 Napisano Maj 30, 2010 Svrati ponekad, 349 postova Motocikl: Suzuki Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da mora da prodje neko vreme da malo odobrovolji zenu,pa tek onda izlasci!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Maj 30, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan @DEJAN ZEMUNAC Pa ne znam za to sedanje u sedlo. Mislim, posle svega što smo probali sa Aprilijom dok su njemu flasterisali lakat Znate onu staru... "po šumama i gorama..." Ne brini Tomo, sutra ti brišemo prašinu sa motora a možda ćemo i da ga ispoliramo ako nas ne bude mrzelo ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Maj 30, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan E da, pivo je puno vitamina B a to blagotvorno utiče na kvalitet kože i pojačava dejstvo flastera. A ženi neka kaže da ide na previjanje. Nije sve jedno kako se lepi flaster Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Maj 30, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan @DEJAN ZEMUNAC Pa ne znam za to sedanje u sedlo. Mislim, posle svega što smo probali sa Aprilijom dok su njemu flasterisali lakat Znate onu staru... "po šumama i gorama..." Ne brini Tomo, sutra ti brišemo prašinu sa motora a možda ćemo i da ga ispoliramo ako nas ne bude mrzelo ;D ;D ;D Ma, kum Rale ce to sve da zavari i aj cao! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Maj 30, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Uh zaboravi .... Dr. Lazi sve čestitke na strpljenju i smirenosti ....Veoma korisno druženje, u smislu" pravilno odradi zadato"bez merenja mili sekundi,prosečne brzine, na današnjoj platformi može se mnogo unaprediti stil vožnje, brže i sigurnije reagovanje u stresnim situacijama, i ono što je po meni NAJJJJJJJJBITNIJE, sigurno kočenje...odnosno pravilno kočenje.. U svakom slučaju kurs ne može da škodi, a ako ne škodi ,možda može pomoći... nema se šta izgubiti, osim možda tih 4-5 sati, mada to vreme nisam shvatio kao gubljenje,malo vozio motor, malo upoznao ljude, video se sa onim ljudima koje poznajem...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Maj 30, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan da,zaboravih da napisem,neke stvari koje sam cuo dok sam bio tamo su stvarno ekstremno dobre!nisam znao da se motor drzi nogama ,mislio sam da kad kocis da se odupires rukama itd.jedva cekam snimak sa teorijskog dela,da i ja naucim nesto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Maj 30, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Samo se vi zezajte, a ja zbog guzve u urgentnom nisam mogao da se vratim na ostatak kursa, tako da se odmah prijavljujem za iduci kurs ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Maj 30, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Samo se vi zezajte, a ja zbog guzve u urgentnom nisam mogao da se vratim na ostatak kursa, tako da se odmah prijavljujem za iduci kurs ;D ;D Nego kako! Imas ti jos neka nedovrsena posla sto se danasnjeg dana tice! ;D ;D ;D Kolega, odmaraj, lepi flastere i uzivaj!!! A, da... `oces ti nabavim one sarene, sa zmajevima, ribicama, medama??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Maj 30, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Samo se vi zezajte, a ja zbog guzve u urgentnom nisam mogao da se vratim na ostatak kursa, tako da se odmah prijavljujem za iduci kurs ;D ;D Nije zezanje...."Balansero" je preporučena terapija,zbog svih tih vitamina i holesterola.... ;D Ma bitno je da si ti ok..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Maj 30, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Samo se vi zezajte, a ja zbog guzve u urgentnom nisam mogao da se vratim na ostatak kursa, tako da se odmah prijavljujem za iduci kurs ;D ;D Nije zezanje...."Balansero" je preporučena terapija,zbog svih tih vitamina i holesterola.... ;D Ma bitno je da si ti ok..... Pa i nisam Povrijedjen mi je ponos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Maj 30, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan To je već emocionalno stanje, za to nisam siguran koja je terapija, ali pozitivan stav je, mislim bar neki početak....gledaj to sa vedrije strane... Za ponos uvek ima vremena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Maj 30, 2010 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan A i ponos najbolje izlečiš kada LEEPOOO i FIIINOOO naseckaš brdo salate za utorak - em miris em ukus, a i vitamini dobro dođu za pridržavanje flastera - . Samo opušteno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pirate 0 Napisano Maj 30, 2010 U prolazu, 87 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nije bitno kako si pao, bitno je koliko brzo ustanes ;D to rece neko pametan,ja prepisah i tako... brz oporavak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pirate 0 Napisano Maj 30, 2010 U prolazu, 87 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a bijkot slike sa BMW -ovima je posebna prica. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Maj 30, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan a bijkot slike sa BMW -ovima je posebna prica. ;D ;D ;D Sto bi rek`o Zeljko Joksimovic- Nije do mene! ;D ;D ;D Znate moj stav prema bmw-ovima! Pogotovu onim iz Austrije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Maj 31, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc sam zaboravio da se zahvalim DEJANU ZEMUNCU koji me je odvezao na pregled i sve vrijeme samnom strpljivo cekao i na kraju me vratio kuci i pred mojom zenom preuzeo krivicu sto me je oborio dok smo igrali kosarku i zbog cega sam u takvom stanju. DEJANE HVALA TI! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5959 Napisano Maj 31, 2010 Svakom po zasluzi, 12422 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Sledeći put kada zakucavaš loptu u koš pazi na doskok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 31, 2010 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Pa i nisam Povrijedjen mi je ponos PIH, kad ne umeš ni da padneš k'o čo'ek, flaster na laktu i ligamenti, pa ja sam na frizbiju znao više da se olupam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...