Jump to content

Moto Zajednica

Upozoravaju u SAT plus casopisu

Recommended Posts

• Drug član, 1576 postova
  • Motocikl: BMW R1100RT

Fotoshop je majka,  ;D ;D ;D  umesto onog skutera s apocetka.....hmmm  ..ocigledno zajebancija, ali efektno sa jasnom porukom :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Enduraš, 6416 postova
  • Motocikl: CRF300L

Te protesne voznje ne sluze nicemu! Cista glupost, evo bas sam juce registrovao motor i nisam nesto primetio da se smanjila od one poslednje protesne voznje. Jedini efekat je sto se smeta ljudima.

Da su nasi stari razmisljali kao ti, jos bi bili pod Tucima i placali kuluk. Mozda je i tada postojao neki Marko koji je rekao "bune ne sluze nicemu, jedini efekat je sto nas nabijaju na koceve". E moj marko.....

• Drug član, 1856 postova
  • Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150

Te protesne voznje ne sluze nicemu! Cista glupost, evo bas sam juce registrovao motor i nisam nesto primetio da se smanjila od one poslednje protesne voznje. Jedini efekat je sto se smeta ljudima.

Da su nasi stari razmisljali kao ti, jos bi bili pod Tucima i placali kuluk. Mozda je i tada postojao neki Marko koji je rekao "bune ne sluze nicemu, jedini efekat je sto nas nabijaju na koceve". E moj marko.....

A, ako malo razmislis i jeste tako!

Cela ta zajebancija sa Turcima, prestala je kada su se stvorili uslovi!

Tako je bilo onda, tako je bilo kasnije, a tako je i danas! Mi u vecini stvari nismo gospodari svojih zivota!

Mislim, kako na naciju, tako i na licni zivot! Da bi se neke stvari pokrenule potrebni su uslovi!

Ako ti mislis drugacije, sto se mene tice mozes i da se polijes benzinom ispred Skupstine i da se spalis!

Ja mislim da to ne bi imalo efekta. Ono sto mislim da bi trebalo je, da svi polako stvaramo uslove, da se stvari pokrenu sa mesta. Na sve moguce nacine, izgradnom imidza, lobiranjem, bilo cime, osim silom. To je po mom misljenju prevazidjen nacin, ali to zagovara onaj propali Slobin(Mirin) politicar, koji ocigledno pokusava da resi neke licne frustracije, lozi vas tamo, dize bune i svetsku revoluciju.

Sam odluci, nisi mali.

• Zainteresovan, 974 postova

A, ako malo razmislis i jeste tako!

Cela ta zajebancija sa Turcima, prestala je kada su se stvorili uslovi!

Tako je bilo onda, tako je bilo kasnije, a tako je i danas! Mi u vecini stvari nismo gospodari svojih zivota!

Mislim, kako na naciju, tako i na licni zivot! Da bi se neke stvari pokrenule potrebni su uslovi!

Ako ti mislis drugacije, sto se mene tice mozes i da se polijes benzinom ispred Skupstine i da se spalis!

Ja mislim da to nebi imalo efekta. Ono sto mislim da bi trebalo je, da svi polako stvaramo uslove, da se stvari pokrenu sa mesta. Na sve moguce nacine, izgradnom imidza, lobiranjem, bilo cime, osim silom. To je po mom misljenju prevazidjen nacin, ali to zagovara onaj propali Slobin(Mirin) politicar, koji ocigledno pokusava da resi neke licne frustracije, lozi vas tamo, dize bune i svetsku revoluciju.

Sam odluci, nisi mali.

Covek je sve lepo rekao. Naravno da treba dici glavu. Ali malo razmisli i razumi situaciju kako tu istorisku na koju se pozivas a ocito je ne znas celu. Tako i ovu danasnju. To sto se neko provozao motorom kroz grad nikome iz vlasti nije smetalo. Samo obicnoj raji koja se zaglavila u saobracaju. Ali to nije ni tema. Ja sam samo rekao da se ne lozite sa ovim alvirovicem i ne lupetate kao mala deca.

• Drug član, 1192 postova
  • Motocikl: R6

pa u vreme turaka je bio manji kuluk nego danas

pa u vreme turaka je bio manji kuluk nego danas

Jeste, brate, al sta je ostalo od Turaka, osim derta i po koje turske reci?

Mozemo da tupimo dokle hoces, ali neko ko ne zeli da shvati/prihvati, ne mozes ga naterati, ali nije ni bitno...

• Друг члан, 636 postova
  • Motocikl: Honda Transalp

Koja je budala taj Alvirovic...i kakav licemer. A sve njegove emisije su u fazonu da je Zastava najbolja, da je Tigar najbolji...a ostalima nalazi zamerke jer nemaju drzac za case...bolje ekipa Top Gear da zaposli njega ;)

• Svrati ponekad, 474 postova
  • Motocikl: XV 250
Jeste, brate, al sta je ostalo od Turaka, osim derta i po koje turske reci?

Mozemo da tupimo dokle hoces, ali neko ko ne zeli da shvati/prihvati, ne mozes ga naterati, ali nije ni bitno...

I po koja crna kosicaa i oci :))) Pre Turaka su ljudi na ovim prostorima bili plavi !

Onda dodajmo da nam ostao Turski mentalitet (ali na zalost samo najgore osobine) i naravno koreni muzike koja je podloga za ovu novokomponovanu kojom nas truju!  >:

Zatim tu je hrana, i podosta rechi, mada mi u Vojvodini imamo neke svoje 'Austrougarske'  koje radije koristimo ;D ;D ;D

Salu na stranu.....

Mislim da treba forsirati protestne voznje i dalje.Ok prvi put nije uspelo, ali treba biti uporan i dati do znanja da NECEMO ODUSTATI.

Jedinstvo i lobiranje...to su bajke.Sa par hiljada individualaca, slaba vajda.

Mi trebamo kao i malinari da organizujemo masovnu blokadu puteva !

Pa kada se oko gradova i sela na svakoj deonici okupi po 100-tinak motorista koji blokiraju saobracaj, e to bi imalo efekta!

• Svrati ponekad, 189 postova

Alvirovica (i hjegove casopise) treba ignorisati. Kod nas svako moze da napravi takve novine i emisije. Samo sto je njemu omoguce3no i placeno...Vidite ko ga podrzava i sve ce vam se reci.

Alvirovica (i hjegove casopise) treba ignorisati. Kod nas svako moze da napravi takve novine i emisije. Samo sto je njemu omoguce3no i placeno...Vidite ko ga podrzava i sve ce vam se reci.

A, ko ga to podrzava, molim te?

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja