Deki ZeMuN 5 Napisano Maj 14, 2010 U prolazu, 28 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Treba mi savet sta je najbolje da stavim od kocionih plocica ,a ako moze da budu dobre i povoljne,posto mi motor koci losije(Ako neko zna neka napise i cene pojedinih)!!!!Pa preporucite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Maj 14, 2010 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan dosta njih hvali Nissin, a koliko znam Honda ih inace fabrici ugradjuje u neke modele.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Maj 14, 2010 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje EBC sinter HH, ali ih kod nas nema. ;D Imas Nisin sinter u Motolandu, a dobro i povoljno retko ide jedno sa drugim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Maj 14, 2010 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan jedan drugar je stavio na takav motor SBS, kupio u centru S. preyadovoljan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shecki 176 Napisano Maj 14, 2010 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda XLV 750R Prijavi odgovor kao problematičan Stavio sam (po preporuci, takodje) komplet napred i pozadi pločice italijanske firme NHC sinter. Cena je 2200 po disku (bar je zimus bila ta cena) i prezadovoljan sam. Imaš ih kod Milana u Batajnici - firma KOMPP-CO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano Octobar 5, 2010 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan Stavio sam (po preporuci, takodje) komplet napred i pozadi pločice italijanske firme NHC sinter. Cena je 2200 po disku (bar je zimus bila ta cena) i prezadovoljan sam. Imaš ih kod Milana u Batajnici - firma KOMPP-CO Kako su se NHC sinter pokazale posle prve sezone? Koče li OK? Troše li diskove? Razmišljam da ih stavim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano Octobar 5, 2010 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan SBS plocice-sinter metal je u pitanju. pitaj 'maki'-a sa foruma ako zelis da porucis... ja sam sa svojim prezadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...