Jump to content

Moto Zajednica

cagiva blues 125

Recommended Posts

• Drug član, 1488 postova
  • Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!!

Nisam ranije video ovu temu, ali kada sam je malopre procitao...jos uvek mi se dzigerice tresu od smeha... I to i crne i bele!!! :lol: :lol: :lol::care: :care: :care:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 563 postova
  • Motocikl: ktm 990

prijatelju ne znam sta je ali sam je garindzao 170km/h ide ko METEOR  ;D drzi krivinu ko kerov ku..c a kocnice ubivaju koci u mestu sa jave kocnice sigurno nisu jer java nece da kopa u mestu na cagivi prednja ubiva ja ukocio kad zablokira tocak i ja se ubi ko majka sva sreca imao sam ixs opremu koja je odradila posao i nije mi bilo nista a proleteo sam kroz drvenu ogradu kod coveka u avliju i sve sam mu svinje poterao,marva pobegla kroz polomljenu ogradu i jedan sa apencom nalete na svinju i padne skrlja se iscepa se ko ker sve mu ispala rebra nije imao ixs opremu a svinja ostade na sred puta da se koprca jer joj je ispalo oko, steta ogromna moram da prodam motor da otplatim svinje razbezale se po lokalu, razmisljam da sada kupim jedan konj pa da ga jasem posto imam dobru opremu ixs

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ISPALO JOJ OKO HAHAHAHAAAH ...

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja