Tamanitu 241 Napisano Maj 17, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan hvala ti lazo na informacijama,vidimo se na sledecem kursu u bgd-u.zna li se mozda vreme i mesto odrzavanja?pozdrav druze Ovo i meni treba, racunajte na mene kad bude bio kurs. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari vujadin 12 Napisano Maj 19, 2010 Zainteresovan, 738 postova Lokacija: Severni pol Motocikl: MZ ETZ 250, Yamaha XT600, DL650 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Munjo, kako si Munjoooo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Maj 19, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=55169.0 Ako neko nije video temu, za svaki slucaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MunjaV 1 Napisano Maj 23, 2010 U prolazu, 12 postova Lokacija: Mirijevo Prijavi odgovor kao problematičan Munjo, kako si Munjoooo? Dobro je, Starce, odlicno, ovih dana sam napokon normalno na nogama, nemam vise bolove ali sam malo atrofirao od lezanja. Sledece nedelje pocinjem vezbe i rehabilitaciju, pa za oko mesec dana eto me ponovo u sedlu. Silazio sam naravno da obidjem Zekonju, place za gazdom, curi mu ulje izgleda iz zadnjeg amortizera. Moracu da mu posvetim paznju kad se skroz oporavim. Jer za dobre i sigurne voznje oboje moramo biti u top formi. Bas mi je drago da se ova tema razvila u kvalitetnu diskusiju o tehnici voznje, sto ce svima dosta pomoci i uputiti na greske, koje po svaku cenu treba izbeci i svesti na minimum. Nadam se da ce i ovo moje podeljeno (ne)iskustvo pomoci nekome, bilo kada da ne udje u istu ili slicnu situaciju, a ako bas do toga i dodje da nece odreagovati nespretno i uplaseno kao ja. Bolje je ucuti se na tudjim greskama. Snazno podrzavam sve akcije ovakvog tipa i obuke (covek se uci dok je ziv) kao sto je navedena u prethodnom postu. Ujedno se zahvaljujem svim kolegama bajkerima na pruzenoj podrsci i savetima u vreme ove moje licne krize i tranzicije ) Vidimo se uskoro na ulici!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...