dudip 6 Napisano Maj 4, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan Dešava mi se povremeno, kad je motor hladan da anlaser zakuca...bam! pukne ili samo cak i stane-zakuca. Onda ubacim u drugu brzinu, malo ga pomerim i motor upali... kad je motor topao, vergla regularno. Magnet, biksna, bendiks? Da li je stvar hitna, da se zezam s tim? ??? Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1927 Napisano Maj 4, 2010 Drug član, 2875 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Za popravku mora masina na pola. Skini alnaser i pogledaj kakav je zupcanik unutra u bloku,postoji mogucnost da je neki zub puko. http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=42968.msg645335#msg645335 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dudip 6 Napisano Maj 6, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru... razlika postoji-moj ne puca i krlja prilikom verglanja, nego se zakuca i ni makac dalje, dok ga ne pomerim u brzini. Pukne jednom i cak-zakuca, onda ga pomerim i radi normalno... pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tora-AL- 1 Napisano Maj 6, 2010 U prolazu, 44 postova Lokacija: Aleksinac Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru... razlika postoji-moj ne puca i krlja prilikom verglanja, nego se zakuca i ni makac dalje, dok ga ne pomerim u brzini. Pukne jednom i cak-zakuca, onda ga pomerim i radi normalno... pozz Imao sam takav problem, meni su bili crkli kolektori- gde cetkice nalezu na rotor- na jednom mestu, i onda kada cetkica stane na crknuti kolektor, nece da makne, nego kao sto ti kazes "zakove". Popravka kolektora je teska da ne kazem nemoguca, jer me je svaki elektricar slao dalje, jer niko ne zeli da popravlja anlasere od motora, a i nemaju te kolektore kod sebe... Najlakse je da nadjes neki polovan, mene je polovan za yamahu xj iskostao 45e... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Maj 6, 2010 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a, vidis to je malo pogresno. plovan anlaser je polovan, uvek lutrija dal si pazario nesto u dobrom stanju ili ne. sto se tice izbegavanja popravki ja evo poslah par ljudi kod Zlaje u Mokrolusku i svi zadovoljni. evo soprano je odneo svoj anlaser kojem je kolektor stradao, caurice letecih zupcanika pojedene, caure rotora uzas, cetkice skoro nepostojece. dobio je kompletno sredjen anlaser cak i novi kabl i prikljucke, nov kolektor i cetkice , picnuto i to ga je izaslo 50e. mozda mnogo ali je anlaser u sada stvarno sjajnom stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dudip 6 Napisano Maj 22, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan Danas mi je rekao majstor koji radi alnasere (za automobile) da je verovatno problem sa viškom goriva u cilindru... ko shvati-shvatiće... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Maj 22, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan i to se desava kad zveknu plovci..cak je i to moguce a nekima ako uspe da zavergla zna da se desi hidro udar,e nekima motorce prezivi a nekima pukne klinjaca ili tako neki maler..za pocetak treba zatvarati slavinu za gorivo ,neznam o kom motoru je rec ali ako slavina iz bilo kojih razloga ne zatvara gorivo,ubacis elektro slavinu od plina i resis problem,naravno ispoliras iglice u karbovima itd,to ti je bar prosto.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dudip 6 Napisano Maj 22, 2010 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: bgd Motocikl: Piaggio Skipper st125 Prijavi odgovor kao problematičan neznam o kom motoru je rec yamaha xj 600 Slavina ima RES, PRI i ON. Stalno je na ON. Nema OF položaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 171 Napisano Maj 22, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Niko nije spomenuo frailauff! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KEZA 33 Napisano Maj 22, 2010 U prolazu, 75 postova Lokacija: Sokolac Motocikl: SUZUKI RM 250, CAGIVA 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da su piksne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoranDj 0 Napisano Januar 11, 2021 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko kontakt telefon majistora Zlaje u Mokroluskoj sto je pomenut ovde? Ilineko drugi ko to moze servisirati? Potrebna mi je intervencija na kolektoru. Jedna lamelica je pregorela. Hvala ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16266 Napisano Januar 11, 2021 Integrisan, 9373 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za majstor Zlaju iz Mokroluske al znam drugog majstora koji ti moze resiti problem. Zoran (Kukica) iz MMLuga, Pertizanska ulica. Mora se raspertlovati pa skinuti postojeci kolektor, udenuti novi pa ponovo zapertlovati ili zalemiti spojeve i na kraju obraditi na strugu jer ne sme kolektor da ima talasanje u toku verglanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoranDj 0 Napisano Januar 11, 2021 U prolazu, 16 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno druze, Svako dobro i srecna nova godina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1923 Napisano Maj 23, 2022 Zainteresovan, 747 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan On 11.1.2021. at 19:03, Satelis je napisao: Zoran (Kukica) iz MMLuga, Pertizanska ulica Zoka je čudo. Radionica kao apoteka. Iako mu je dvorište, uvek, prepuno automobila, preuzeo je, da vrati u život, jedan moto-anlaser. Mogao je, 'ladno, da me otkači. Ali nije. Jer je profesionalac i ljudina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šomi123 12 Napisano Februar 11 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Downtown, Suzuki SV 650s, Yamaha r1 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, da li neko zna da li majstor Zoran jos uvek radi, i da li ima neko njegov kontakt, broj sa interneta (Fiksni) nije u funkciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16266 Napisano Februar 11 Integrisan, 9373 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Br nemam al mislim da radi pošto se dešava nešto u smislu ulaz/izlaz vozila. Provozaj se do njega ako se niko ne javi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...