paperinos 1203 Napisano Mart 29, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Zanimaju me pantalone kozne ali da imaju kroj kao farmerke. Koliko mogu da kostaju ili da ih sijem kod nekog? Ako znate gde bih mogao da nadjem dobrog i ne mnogo skupog krojaca da mi sasije jedne lepe pantalone po modelu farmerica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano Mart 30, 2007 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan Ima to u Luis-ovom katalogu. Baš su kao Lewis 501 ako te interesuje skokni na www.louis.de pa potraži, ako ne naðeš javi se da ti pošaljem kataloški broj. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Mart 30, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Zanimaju me pantalone kozne ali da imaju kroj kao farmerke.Koliko mogu da kostaju ili da ih sijem kod nekog? Ako znate gde bih mogao da nadjem dobrog i ne mnogo skupog krojaca da mi sasije jedne lepe pantalone po modelu farmerica. Imaš kod Mine sa foruma opasne kožne Probiker pantalone, postavljene i sa protektorima, lufterima... polovne ali jednom obuèene da kažem - kao nove. Ja sam hteo da ih pazarim za sebe, ali sam probio budžet za naredni period... Meni su se svojevremeno svidjale kožne lone ala Levis 501, ali sam provalio da su zimi hladne, a leti pretople, nemaju nikakvu zaštitu i zato sam odustao od kupovine takvog modela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Mart 30, 2007 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Ima to u Luis-ovom katalogu. Baš su kao Lewis 501 ako te interesuje skokni na www.louis pa potraži' date=' ako ne naðeš javi se da ti pošaljem kataloški broj. Pozdrav[/quote'] www.louis.de Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Mart 30, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan 2nd hand brate, ne lupaj pare na nesto sto ces umastiti i izgrebati. Nadji sebi 2 para za 10 E i uzivaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano Mart 30, 2007 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan Hm.. da. Pa krenimo redom. Highway1 Lederleans €39.95- Highway Cargo Lederjeans €129.95 Highway1 Lederjeans €79.95 i 89.€95. Vanucci €139, €149 i Held €165.95 Ukratko to je to aaa... aaako ti neko ponudi kožne hlaèe od kranista za malo para uzimaj jer su i one dobre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano Mart 31, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast. mislim da pazarim klasicne kozne pantalone da budu kao 501. Za hladniji period imam ixon sa postavom i protektorima. Ove mi trtebaju za leto i lepo vreme znaci klasika u tipu farmerki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano April 1, 2007 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan Ove hlaèice su sve kao Lewis 501, mislim da samo jedne imaju i džepove sa strane. Dobro izgledaju ali i koštaju......... hm! Ko izmisli te pare.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony 1 Napisano April 1, 2007 U prolazu, 94 postova Lokacija: Budva - Rezevici Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao Modekine kozne pantalone model London kupio sam ih u Balosavi za nekih 110eura i dobar je kvalitet.Ali prodao sam ih nedavno jer sam uzeo pantalone tekstilne(cordura)sa protektorima i termo postavom ipak su mnogo zahvalnije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
snoopuza 3 Napisano April 1, 2007 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Prijedor Prijavi odgovor kao problematičan Hm.. ovde kod mene nešto vole IXS opremu a pogotovo hlaèe. Vidim prilièan broj kožnjaka sa protektorima a hlaèe od kordure.. classica; Tengai i Nima vode glavnu rijeè. U Karlovcu ima Spool-ova oprema, kažu da je jeftinija a prilièno dobra. Ja sam begenisao neku kožnu jaknu ali je 250€ pa æe me morati saèekati da porastem. U principu, kažu da je vještaèki materijal tata i mama za putovanje, a i ja mislim tako. Staza .... zna se ... kožiiicaaaa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano April 1, 2007 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan jel ovako nesto trazis : http://www.motoprogram.com/jakne3.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano April 2, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan E sad jos da ih pronadjem pa da osmotrim cene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladas 192 Napisano April 2, 2007 Svrati ponekad, 373 postova Lokacija: Buenos Aires, Argentina Motocikl: BMW F650GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pazario Highway1 Lederleans €39.95. Kao farmerke su krojene. Sasvim korektne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcic 11 Napisano April 7, 2007 U prolazu, 64 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda VT 600 Shadow Kymco People S 200i Prijavi odgovor kao problematičan http://www.motorradcentar.com/ U Nisu 4500 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano April 11, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Kod Soluna jedna riba 2 somuna. A do Soluna koliko somuna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano April 12, 2007 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Zanimaju me pantalone kozne ali da imaju kroj kao farmerke.Koliko mogu da kostaju ili da ih sijem kod nekog? Ako znate gde bih mogao da nadjem dobrog i ne mnogo skupog krojaca da mi sasije jedne lepe pantalone po modelu farmerica. Imam RACER nove ekstra koza bas to sto trazis 100e.Otprilike za 70-ak kila i mozda 170cm.visine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano April 12, 2007 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Zanimaju me pantalone kozne ali da imaju kroj kao farmerke.Koliko mogu da kostaju ili da ih sijem kod nekog? Ako znate gde bih mogao da nadjem dobrog i ne mnogo skupog krojaca da mi sasije jedne lepe pantalone po modelu farmerica. Imam RACER bas to sto trazis 064/142-5729 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...