zli-zili 0 Napisano April 29, 2010 U prolazu, 5 postova Lokacija: Warszawa Motocikl: Suzuki Marauder VZ 800 Prijavi odgovor kao problematičan Da li mozda neko zna gdje se mogu kupiti Schuberth kacige kod nas? Tj. Da li ima neki uvoznik Schuberth kaciga za, majku nam, Srbiju? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano April 29, 2010 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja znam, nema, sem nezvanicnog "uvoznika" iz Kragujevca Ako imas nekoga da probas model i velicinu, mozes poruciti iz luisa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli-zili 0 Napisano April 29, 2010 U prolazu, 5 postova Lokacija: Warszawa Motocikl: Suzuki Marauder VZ 800 Prijavi odgovor kao problematičan Pa zbog toga i pitam. Na luisovom sajtu sam nasao nesto sto mi je zanimljivo ali ne bih se bacao u kupovinu bez da ja to fino vidim, pipnem, isprobam, bacim se na glavu na beton i tako to. Hvala u svakom slucaju na brzom odgovoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzambo 86 Napisano Maj 1, 2010 Architect, 341 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Tracer 7GT Prijavi odgovor kao problematičan Schuberth se po kalupu dosta razlikuje od ostalih kaciga. Vece su generalno kacige, tj treba juriti manji broj. Ja imam Sch. koji je L velicina i veca je od IXS-a XL. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivkefjr 13 Napisano Maj 1, 2010 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd/Wien Motocikl: bio FJR Prijavi odgovor kao problematičan Schuberth se po kalupu dosta razlikuje od ostalih kaciga. Vece su generalno kacige, tj treba juriti manji broj. Ja imam Sch. koji je L velicina i veca je od IXS-a XL. Da, kao da jesu malo vece... moja stara Caberg i sad ova Schuberth su obe XL, ali je po Caberg-u to 61/62cm, a po Schuberth-u 60/61cm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hacky 873 Napisano Maj 6, 2010 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze malo vise o tom nezvanicnom uvozniku iz KG? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...