Jump to content

Moto Zajednica

zli-zili

Članovi
  • Broj tema i poruka

    5
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu zli-zili

  • Rođendan 15.08.1983.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Warszawa
  • Motocikl
    Suzuki Marauder VZ 800

zli-zili's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Da zlo bude vece tek sad sam shvatio da je proslo godinu ippo a ne pola 'bem ti zivot al' vreme leti....
  2. Posle pola godine pregledam svoj oglas i mnogo mi je zao sto sam prodao masinu ali morao sam. Ako ovo cita neko od admina moze slobodno da ugasi temu. Izvinjavam se sto sam zaboravio da javim i ranije. Inace motor je otisao nedelju dana posle zadnjeg posta.
  3. Pa zbog toga i pitam. Na luisovom sajtu sam nasao nesto sto mi je zanimljivo ali ne bih se bacao u kupovinu bez da ja to fino vidim, pipnem, isprobam, bacim se na glavu na beton i tako to. Hvala u svakom slucaju na brzom odgovoru.
  4. Da li mozda neko zna gdje se mogu kupiti Schuberth kacige kod nas? Tj. Da li ima neki uvoznik Schuberth kaciga za, majku nam, Srbiju? Hvala
  5. Nazalost slazem se za "Colonelo"m. Bojim se da je cijena baaaas jaka. Pretpostavljam da je kupljen za vece pare ali sinko kriza je kriza. I ja sam zainteresovan za ovakav model ali ne za ove pare, nikako. Malo je ruzno ucjenjivati ljude sad da gube vece pare zbog glupavog zastoja na trzistu ali ima ona stara: "Dok jednom ne smrkne...." Srecno sa prodajom od srca.
  6. Jesli li ga probudio iz zimskog sna na kraju?
  7. svaki dan idem kuci od Partizanovog stadiona prema Kneza Milosa (jeste da je malo i nizbrdo) i redovno dodjem do 68-70 kmh.
  8. Izvini sto ne odgovaram, nisam bio pri civilizaciji (internetu). ) Pa ne znam ni ja sta i kako. To je moj motor, kupio sam ga na Sajmu automobila 2007. Ja sam ga vozio prve godine a sestra od tada. ONa je otisla za Ameriku ovog avgusta pa sad hocu da ga zamjenim za nesto malo vece. Presao je 7500 km, ima 50 kubika, radi ok. Skuter kao skuter. Ja imam 100 kg a mene nosi do 70 kmh na ravnom (za uzbrdo ne garantujem) ))) PS. Slike sam napravio ovog momenta tako da nemoj da mi zamjeris sto je prljav i ne sredjen. ) Predlazem da se nadjemo pa da isprobamo kako idu i jedan i drugi i onda da pricamo o brojevima... Moj broj je 063/694 770 i zivim na Paliluli (Cvijiceva)
  9. Da li dolazi u obzir zamena za Keeway Matrix 2007, 50ccm, daljinsko paljenje, u odlicnom stanju?
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja