zvonko 0 Napisano Mart 29, 2007 U prolazu, 1 post Lokacija: Kragujevac Prijavi odgovor kao problematičan Hteo bih da nadodam da u Moto kuci Lazarevic mozete slobodno pored stvari iz toga kataloga da porucite i ORIGINALNE DELOVE za sve motore naime......imao sam jako puno dosada porudzbina kod njih od moto opreme do rezervnih delova i jako sam odusevljen korektnoscu vlasnika radnje a o roku i garanciji da i ne govorim.Sve je bilo kako smo se dogovorili .cena rok itd. Topla preporuka !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano Mart 30, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Pa daj nam telefon da imamo i mi neke vajde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chile 0 Napisano Mart 30, 2007 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan ehhh sa godinama ide i skleroza...telefon je 034-313670 i 064-4068245 Nesa Lazarevic Moto kuca -Lazarevic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano Mart 31, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast.a za godine ko mari. Nazvacu da vidim sta imaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chile 0 Napisano Mart 31, 2007 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako vam se kojim slucajem javi na telefon njegova radnica a treba vam strucniji savet ili obavestenje pozovite ga i na mobilni naime znate i sami da radnici nisu u prodavnicama najbolje uvek informisani mada iz moga iskustva ova radnica se maximalno trudi..... dete24g .........a uz to i zensko......hehehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rale 1 Napisano April 24, 2007 In memoriam, 92 postova Lokacija: Novi Beograd (fontana) Prijavi odgovor kao problematičan cisto da podelim sa kolegama...narucio regler pre 10-tak dana za nsr-a 125r dosao prekjuce post exspresom,juce namontiran na bike i .....PREPUNJAVA. popizdeh. lepo zapakovan,u puckavom najlonu,nov nema sta,ali neispravan :evil: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitos 63 Napisano April 25, 2007 U prolazu, 48 postova Prijavi odgovor kao problematičan isto se i meni nesto slicno desilo al posteno mi covek zamenio odmah posle par dana jer je morao da poruci iz nemacke a u pitanju je bio automat za anlaser isto nov sa racunom i kutijom original al eto shvatam da trgovci nisu proizvodjaci u svakom slucaju sam bez prolblema zamenio. Razlog vise da i ubuduce kupujem kod Lazarevica . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano April 29, 2007 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam èoveka ali znam za jadac... Radim sa tehnièkom opremom (PC oprema i odnedavno GPS ureðaji). Prodavac može biti kriv samo ako ne zna, neæe ili ne može. Dešava se da stigne roba koja iz kutije ne radi, ali ako prodavac ispoštuje kupca i zameni mu robu ili vrati novac to je skroz ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rale 1 Napisano Maj 26, 2007 In memoriam, 92 postova Lokacija: Novi Beograd (fontana) Prijavi odgovor kao problematičan samo da naglasim da jos nisam dobio regler(pogledajte ovaj datum i datum kada sam napisao da sam ga vratio,da mi bar kaze da ne moze i da mi vrati kintu,ali ni to),i da ostavljam poruke njegovim radnicama da me pozove i da mi kaze okvirno kada ce mi poslati(nije trenutno tu,otisao da jede,da spava,da sere itd...)a da ja jos porucio i plocice....toliko o izuzetnoj usluzi i postovanju rokova...pozdrav kolege bajkeri Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rale 1 Napisano Jun 13, 2007 In memoriam, 92 postova Lokacija: Novi Beograd (fontana) Prijavi odgovor kao problematičan evo da zakljucim pricu o cuvenom moto lazarevicu i cuvenom regleru.juce zovem da pitam sta se desava sa reglerom ??? kaze nesa : gospodine izvinite,vraticemo vam vas novac,nismo u mogucnosti.....bla,bla,bla...sutra cemo uplatiti novac na vas racun...itd,itd...nije ni bitno.znaci rezime: porucen regler,uplata avansa 2000 din,cekanje 15 dana,po prispecu platio jos 4250 din,majstor namontirao regler...prepunjava!!! zovem coveka kazem da je neispravan,kaze covek: gospodine to je smesno... ??? to je deo direktno iz honde...nemoguce...bojim se da nesto drugo nije u redu...Nije problem posaljite mi nazad,vraticemo vam novac...Kazem mu da nije stvar u novcu nego jel moze da mi nabavi drugi ili ne moze? Kaze: zavrsicemo... ???Ja tada jos porucim i plocice za moj motor(i prednje i zadnje).Nema problema kaze.I posle toga krece moje zvanje njega i njegovih saradnica na svakih desetak dana i moje pitanje:Jel su stigli delovi? a odgovori su obicno bili: moram da proverim sa nebojsom pa cu mu reci da vam se javi...i tako 5-6 puta.Naravno baja me coolirao najstrasnije,mislim da se Maji i Ireni kad cuju moje: Dobar dan,Rashko iz Beograda je...digne kosa na glavi i da ne zaboravim njihov duboki uzdah...da bi na kraju svega bilo gore navedeno:gdin-e izvinite itd...E sad bacite pogled jos jednom na moj prvi post u ovom topicu i na ovaj sad(mislim na datum). Nadam se da me nece jos toliko zajebavati sa vracanjem uplate na moj racun... Prosto nemam komentar na poslovanje moto-Lazarevica,to ljudi moji cisto zajebavanje,niko ga nije tukao po usima da kaze da moze da nabavi...Ako ne mozes kazi,nema problema vrati kintu,hvala lepo i odes na drugo mesto i nema ljutis a ovo... cisto zajebavanje...Posto sam poceo da se ponavljam zavrsavam ovaj post i pozzz za kolege . P.S:nadam se da necete proci kao ja poslujuci sa doticnim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...