Satelis 15805 Napisano April 30, 2017 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Tanka duplolepljiva traka resava zvrndanje, samo sto moras rasklapati - sklapati, ako skripi vizir, e tu malo macni tovatnu mast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Maj 9, 2017 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nisam druže... Motor sam ušuškao i ostavio da se odmara. Došao sam kući (u Republiku Srpsku) 3. Maja i vraćam se tamo nazad tek 28. tako da nakon što stignem vidjeću kojom metodom ću da pokušam da riješim svoj problem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1133 Napisano Maj 17, 2017 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan On 27.8.2015. at 22:10, AlexaBGD said: Niko nije lud da kaže koliko mu STVARNO troši Silver! Meni potrosio na auto putu za predjenih 117km tacno 6L,brzina do120km/h na par deonica -160km/h + zena bila na motoru sa mnom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan77 80 Napisano Maj 18, 2017 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ga tek kupio i presao 700 - 800 km, nisam ni merio potrosnju ali mi deluje da trosi ko arapski seik . U odnosu na Stroma definitivno trosi znacajno vise....Premericu ovih dana tacno pa cu da napisem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1133 Napisano Jun 3, 2017 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav.jel zna neko gde mogu da kupim ovakav vetrobran podesiv po visini za silver wing 600 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4717 Napisano Jun 3, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 6000 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Trion Motors Beograd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 512 Napisano Jun 4, 2017 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, kaligula1 je napisao: Pozdrav.jel zna neko gde mogu da kupim ovakav vetrobran podesiv po visini za silver wing 600 e taj vizir je prava mera za njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jun 6, 2017 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ja mislim da je ovaj vizir odlično rješenje... zvrndaš po gradu, spusti da ne smeta, ideš nekuda, podigni do jaja i uživaj... Ima na eBay u Italiji za nekih 130-140€ ako se ne varam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1133 Napisano Jun 8, 2017 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Pronasao sam ovakav vizir.kosta 15.200 din.koga zanima mogu da mu posaljem adresu prodavnice u nišu preko koje moze da naruci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan77 80 Napisano Jun 12, 2017 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan On 18.5.2017. at 11:06 AM, Dejan77 said: Ja sam ga tek kupio i presao 700 - 800 km, nisam ni merio potrosnju ali mi deluje da trosi ko arapski seik . U odnosu na Stroma definitivno trosi znacajno vise....Premericu ovih dana tacno pa cu da napisem Premerio ....140 km kombinovane voznje 9.36 l sto dodje 6.6 l / 100 km....licno sam imao utisak da je i vise tako da sam zadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan77 80 Napisano Jul 4, 2017 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto pise u naslovu, potrebna mi je pomoc oko namotaja za Hondu Silver Wing. Ima li neko ideju gde to mogu da kupim ili repariram postojece ? Odgovaraju li mozda sa nekog drugog motora ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15805 Napisano Jul 4, 2017 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da vidim sutra sta se moze uraditi po tom pitanju pa javljam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 512 Napisano Jul 4, 2017 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan prijatelju....namotaji ti ne odgovaraju od godista do godista...radili su cak 3 vrste namotaja tako da moras bas za tvoje godiste naruciti. Mana je kod SW400 i 600 bas ti namotaji i pored toga sto se kupaju u ulju pregrejavaju se kalemovi i dolazi do crkavanja na nekih kako kazu 50,000 km po nekom nepisanom pravilu se to desava ....Ja sve za moj SW600 narucujem iz http://www.honda-srbija.rs/......em originalno..em ne cekam dugo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 359 Napisano Jul 4, 2017 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan vobling kod silvera je cesta pojava i uglavnom se resava ugradnjom hoop oem gume, imao sam ih vise pa ovo iz licnog iskustva... potrosnja po gradu sa nasim gorivom ume da udari i do 8 litara, magistrala puno manje ali svakako trosi preko mere... probao sam sva tri vizira i ovaj stelujuci je najprakticnije resenje a nisam primetio posebnu razliku u upravljivosti koji god bio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan77 80 Napisano Jul 5, 2017 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, Dejan77 said: Kao sto pise u naslovu, potrebna mi je pomoc oko namotaja za Hondu Silver Wing. Ima li neko ideju gde to mogu da kupim ili repariram postojece ? Odgovaraju li mozda sa nekog drugog motora ? Kolike su sanse da odgovara od Winga 400 ? Nasao sam polovan deo i covek mi poslao slike, na slikama izgleda potpuno isto, a i spoljni precnik se podudara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15805 Napisano Jul 5, 2017 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @Dejan77Ako imas sliku namotaja pošalji, značilo bi.Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan77 80 Napisano Jul 5, 2017 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je moj stator Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan77 80 Napisano Jul 5, 2017 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan A ovaj sam nasao da kupim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan77 80 Napisano Jul 12, 2017 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Cisto ako neko bude imao slican problem pa da zna... Kupio sam namotaje sa winga od 400 kub. iz 2007 god. i montirao na winga od 600 kub. iz 2003 god. Identicni su i sve radi savrseno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan77 80 Napisano Jul 15, 2017 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1133 Napisano Avgust 2, 2017 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan I Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1133 Napisano Avgust 2, 2017 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, kaligula1 je napisao: Malo da se pravim vazan sa novim vizirom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Avgust 2, 2017 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kako ti se čini u odnosu na fabrički? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1133 Napisano Avgust 2, 2017 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican.cista 10-ka. odusevljen sam. Taj dan kada sam ga namontirao odmah sam presao 150km na auto putu da ga istestiram.vozio sam 140-150km/h.vizir ne pravi nikakve vibracije a bio je podignut klizeci deo do maximuma po visini.inace sam visok 186cm,takodje je vrhunska zastita od vetra.vozio sam podignutim vizirom na kacigi uopste ne duva vetar u lice.a sto je odmah vizuelno promenio izgled motora na bolje jedno 10x o tome necu ni da komentarisem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1133 Napisano Avgust 2, 2017 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Prethodni fabricki vizir.ako nekome treba mozemo da se dogovorimo za cenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...