Marko Mk4 271 Napisano Novembar 5, 2019 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj prekidac opasno mi se dja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Novembar 5, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Opasan je...gde je uzeo rucke i koliko novaca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
galileo 8 Napisano Novembar 6, 2019 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: sw-t 600 Prijavi odgovor kao problematičan Buy KOSO Heated Grips for 22 mm handlebars with switch integrated in the grip | Louis Motorcycle & Leisure M.LOUIS.EU KOSO Heated Grips for 22 mm handlebars with switch... Poz ,evo linka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5636 Napisano Novembar 6, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 1742 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Rekao bih da su to ovi isti grejaci " koso" sto smo skoro svi stavili na Silvere, isto su u Luisu kupljeni, samo prekidac drugaciji, to je mozda neki noviji model. Kako god prekidac odlican, svidja se i meni .....Послато са HTC One A9s помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15924 Napisano Novembar 6, 2019 Integrisan, 9311 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jest novi model, dobar je ponajvise za skutere jer nema glava da boli di da se udene centrala + lepo izgleda moram priznati.... nekako fabricki Jedina mana kod ovog novog modela u odosu na stariji model, je ta, sto ima odredjenu minutazu drzanja na max grejane. To pise u uputstvo te ako se vlasnik ne pridrzava.... vrisne osigurac i prestaje sa radom sto je po meni malo truba. Bolje da su smislili da dodje do samo-iskljucenja nego do samo-unistenja osiguraca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Novembar 6, 2019 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dare ko realno drzi na max.? Ja sam par puta ukljucio na 3 od 5 i posle 20 min vec gasim. Jedino ako neko bas vozi po nekoj ekstremnoj hladnoci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15924 Napisano Novembar 6, 2019 Integrisan, 9311 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam niko, tesko da bi se i moglo drzati na maxu koliko greje. Takodje se ne secam kad sam ukljucio 3 stepen, sve se vrtim 1-2 ooopssasa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1781 Napisano Novembar 22, 2019 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko moze da potvrdi ili demantuje, cuo sam da su te koso rucke osetljive na pad napona, tj. Imaju zastitu pa se gase na pad napona. Recimo das zmigavac, aktiviras sirenu ili ablendujes dođe do pada napona i rucice se same iskljuce, pa to zna da nervira.Ja sam hteo da ih pazarim pa me odgovarali zbog ove pojave i upucivali na Oxford. Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15924 Napisano Novembar 22, 2019 Integrisan, 9311 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Oce to da se desi kad je neispravan motor, ili kad se poveze tam di ne treba..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1781 Napisano Novembar 23, 2019 Drug član, 1354 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Znači to je... ok hvala!Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15924 Napisano Novembar 23, 2019 Integrisan, 9311 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ja ja fiko, malko pogledati akumulator, kleme, instalaciju, punjenje i zicke sa kojih je uzeto napajanje za grejac. Kad su ti uslovi dobri, grejac nece imati problema u radu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mrkic 0 Napisano Decembar 9, 2019 U prolazu, 1 post Lokacija: Vrbas Motocikl: Silver wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Interesuje me zbog kofera nazad na 50km/h igra mi prednji tocak. Na silver wingu 400. Sve dobro na njemu nova guma. Kad bi vizir skratio ili produzio dal bi mi to resilo problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5636 Napisano Decembar 9, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 1742 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Woblig ako mislis na to, je normalna pojava koja sa javlja u manjoj ili vecoj meri iz vise razloga. Gume, kofer, vizir itd.... Sve utice na to, tako da ga svedes na nulu jako tesko a na kraju krajeva nevozis nikad bez ruku tako da opusti se i uzivaj.Послато са HTC One A9s помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markobo 0 Napisano Decembar 26, 2019 U prolazu, 2 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Honda NC 750 XA Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, nov sam ovde. Moze mala pomoc? Planiram da kupim Silverwing-a 600 2001 god. od prvog vlasnika, uvezen iz CH. Dobro je ocuvan i vrlo povoljan. Probao sam ga, ide dobro ali ne kao Burgman 650 koji sam vozio sa Akrapovič izduvom. Da li moze neko da mi kaze kako da dodjem do Akrapovič izduva za Silverwing-a, gde ima da se kupi, i koliko su bolje preformanse sa tim izduvom i da li neko ima iskustva sa Akrapovičem na Silweru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Decembar 26, 2019 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja upucen orginal Akrapovic za SW nema jedino nesto da budzis. Taj model 2001 godiste nema lamda sondu i malo je veci potrosac ali zato odrzavanje je u velikoj meri na strani SW. Isto sam i ja hteo Burgmana ali ipak sam kupio SW i nisam pogresio. Hvala ljudima koji su mi pomogli da izaberem. Na tebi je sta zelis 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15924 Napisano Decembar 26, 2019 Integrisan, 9311 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! Prelistaj temu o SW-u, nisi dobro informisan ili ti taj model je za izbegavanje jer nema lambda sondu, trosi ne ispod 7L/100km (gledaj samo model koji ima l.sondu). Sto se Akrapa tice, kontaktiraj Pedju iz Cuprije, stavljaju judi od drugog modela uz prepravku, neces dobiti nista sem lepog dubokog zvuka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markobo 0 Napisano Decembar 26, 2019 U prolazu, 2 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Honda NC 750 XA Prijavi odgovor kao problematičan Drugari hvala puno, procitacu unazad celu temu i kontaktiracu Pedju, hvala jos jednom, kako stvari stoje dopisivacemo se jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko06 21 Napisano Februar 6, 2020 U prolazu, 23 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda fjs 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima od novog clana u svijetu maxi skutera...Fino bi bilo da napravimo neko druzenje na CG primorju, a za kolegu Markobo za sw imas Leo Vince 8552... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 636 Napisano Februar 6, 2020 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Ja pijem kafu u Kotorskom zalivu polovinom jula. Pridruzi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko06 21 Napisano Februar 6, 2020 U prolazu, 23 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda fjs 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje pivo na 30+c Ima li neko iskustva sa mra vizirom i k&n filterom vazduha? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15924 Napisano Februar 7, 2020 Integrisan, 9311 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan K&N zaobiđi u bilo kom obliku, za vizir ne mogu ništa reći. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko06 21 Napisano Februar 9, 2020 U prolazu, 23 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda fjs 600 Prijavi odgovor kao problematičan Zahvaljujuci prvenstveno postovima i korisnim savjetima kolege @Satelis-a, lako je utvrditi slabe tacke kod silvera.... Danas pocelo precesljavanje Takodje i preporuka za rezervne djelove, momak iz moto klinike bg odlican sa cijenama i veliki izbor djelova... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5636 Napisano Februar 9, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 1742 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan On nema slabe tačkeПослато са HTC One A9s помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko06 21 Napisano Februar 10, 2020 U prolazu, 23 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Honda fjs 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam na potrosni materijal,pogresno se "Odrazih" a ko jednom kupi hondu zauvijek je na hondu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5636 Napisano Februar 10, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 1742 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Probudio ga danas iz zimskog sna, doduse ranije nego sto sam planirao, jer vise u centru nema mesto da se parkira da nije zona. Okupao ga, bacio krug do Grocke i nazad da me zelja mine i sad sam spreman ki zapeta puska.Послато са HTC One A9s помоћу Тапатока 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...