Marko Mk4 271 Napisano Septembar 4, 2018 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Napokon nadjoh sijalice. 15 dana vec jurim po gradu gde ima i danas konacno. iliVidecu sta se bolje uklapa. Napred sigurno idu plave zbog sijalica PIAA a pozadi probacu i jedno i drugo pa sta mi lepse legne mada msm da ce plavo biti da bude isto Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16116 Napisano Septembar 4, 2018 Integrisan, 9333 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Imadoh prilike videti oba modela....svetle žuto da znadeš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Septembar 4, 2018 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Znam, migavac i treba da bude narandzast Probao sam kako cuce, meni onako ali nisam stigao srebrne da probam Svakako je lepse od narandzastihSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Septembar 12, 2018 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Danas stigli grejaci rucica. Ovom prilikom se zahvaljujem Sekuli na usluzi Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Septembar 17, 2018 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Stigla dva paketaJedan iz JapanaDrugi iz KineMedjutim kada sam otvorio nije bilo to sto sam porucioPoslao sam poruku da nisam dobio to sto sam narucio pa cekam odgovorSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Septembar 17, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Još da ti stigne jedan iz Ćuprije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Septembar 18, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kineski keyless... ubiću se... Šansa da guraš motor u nekoj pizdjeliji jer neće da upali je 50% Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Septembar 18, 2018 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg trebalo je ovo da stigne https://www.aliexpress.com/item/-/32850540493.html msm to je poruceno ali greskom su poslali ono sto si video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Septembar 21, 2018 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan paket od brace kineza, iskreno brzo stize 10-15 dana. Sutra proba samo da vidim da li sam prave porucioSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13121 Napisano Septembar 21, 2018 Ne silazi, 7457 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Sa kog sajta si narucio svica iz Japana? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Septembar 21, 2018 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ebay evo i linka https://www.ebay.com/itm/PIAA-4800K-ASTRAL-WHITE-4800-H7-Headlight-Fog-Light-Bulbs-HW406-With-Tracking-/153166515099?_ul=RS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Septembar 21, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi Marko, to su one koje sam ja poručio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Septembar 21, 2018 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Tvoje su mislim 4600K i one kostaju 70+USD a ove malo vise kelvina razlika skoro neprimetna a cena 30 USD jeftinija. Svakako bolje od obicnih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Septembar 21, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu, i moje su 4800, hteo sam 4600 ali cena me je odbila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5654 Napisano Septembar 22, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1749 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Poz za bracu po motoru. Da podelim resenje za nosac tel i navigacije, mozda nekome bude zanimljivo. Prvobitno je bila Maretova ideja, on je tako koristio, ja sam je samo malo doradio. Jako bitno i zanimljivo kacenje na korman i imam dva nosaca, jedan kisni ili nepropusni i ovaj jedan standardni. Radi posao odlicno, mnogo bolje od onoga sto sam ja postavio u sredini kormana. Mnogo je bilo nisko, ide pogled dole a nekad to zna biti jako rizicno.Послато са HTC One A9s уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 517 Napisano Septembar 24, 2018 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Evo da podelim jednu jako lepu ...korisnu pre svega informaciju ali i deo za nase SW 600.. Ugradio sam Pinasco spring slider...ili ti lezaj po ''naski receno' Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Septembar 24, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Jel može za neupućene bliže objašnjenje šta je i čemu služi? Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22394 Napisano Septembar 24, 2018 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan "Spring slajder" Ide pod oprugu kvacila, brze "saltuje na gore" pod gasom i "na dole" pustanjem istog.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 517 Napisano Septembar 24, 2018 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 17 sati, Šipi je napisao: Jel može za neupućene bliže objašnjenje šta je i čemu služi? Sent from my iPhone using Tapatalk Kolega N.F.S. je pojasnio... medjutim jos i prednost ovoga sto drzi u svakom rezimu rada rastereceno kvacilo..na cika Googlu ima sve pa vise detalja sta kako i zasto... pismena izmisljena stvar ....vidim da masovno ugradjuju i na T-Maxa. i uopste na skutere sa vecom snagom. https://www.officinatonazzo.it/variators-and-related-parts-10412091-sping-slider-pinasco-per-honda-silver-wing-400-600.2.11.99.gp.2581.uw Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Septembar 25, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Još mi samo treba da bolje ubrzava... i ovako ne mogu da nakupujem zadnjih guma... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11583 Napisano Septembar 25, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan @GuMi5...drugi par guma ove sezone.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5654 Napisano Septembar 26, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1749 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan I ja. Prva stavljena u februaru, druga sad krajem avgusta, na 9k km gotova. Sreca te nisu mnogo skupe gume za njega.Послато са HTC One A9s уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Septembar 28, 2018 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Javili su se kinezi, izvinjavaju se na njihovoj gresci i poslace mi to sto sam narucio po ceni od 1 dolara. Korektno sa njihove strane Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22394 Napisano Septembar 28, 2018 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I meni su se javili, narucih dve h7 led sijalice, neka kao bolja varijanta od 18eura :D, stigle dve razlicite od po 50centi.... Izvinjavaju se, iscudjavaju, ja pustio da uzmu novac, ostavio pozitivan fidbek, (kroz poruke prihvatili gresku, kao salju odmah naruceno) nikada mi nista nije stiglo, kao poslali, nije im nista jasno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Septembar 28, 2018 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nista ja nisam feedback ocenjivao. Poslali su, dobio sam broj za praćenje pa videcemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...