kaligula1 1133 Napisano Jun 19, 2018 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Aleksa je u pravu,sto se kais vise tanji,tako pada maksimalna brzina motora Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Setac035 328 Napisano Jun 19, 2018 U prolazu, 85 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: BMW k1200 lt,Yamaha gts 1000 Prijavi odgovor kao problematičan onda nisi vido moju a za druga gore itekako ima kais veze pored svega ovog sto je Satelis rekao kako se tanji tako se smanjue i maksimalna brzina a kad pukne u 99posto slucajeva nece nista da se desi motoru menjas i teras dalje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Jun 19, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne što nije video, nego mu nisi svratio na dizalicu Imam veliki Givi vizir kroz koji gledam sa mojih 196cm, otvoren lonac, odbojnike za vetar sa strane, sve osim svećica je od tih stvari bilo novo (zna Satelis), i da ga jebeš neće preko 160, pretpostavljam da vizir pravi preveliki otpor a i da odbojnici imaju neki doprinos. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Jun 20, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Мораћу ја то да пробам Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Jun 20, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Da ga jebeš? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Jun 20, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Какав си ти простак, стварно, овакво понашање на форуму , нисам од тебе очекивао 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoSW 5 Napisano Jun 20, 2018 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj te me pogresno svatiti naravno svaki motor koji se kupi mora se makar nesto uloziti..ja za sada imam informaciju tu sto sam reko da je kliznuto sa desne strane nesto calaka melje u deklu..i nemoze vise od 150 da ide znaci i to mu treba vremena...prepodstavljao sam da treba kais mjenjati..i rolnice i mozda oruge...svasta nesto imam ulaganja i spreman sam sta je tu je....ovo je naletilo da se kupi jer je ispod cjene...svake... a sto se tice pojacavanje da ide brze...nisam mislio na friziranje da vozim R-a a vozim sve sem staze haha... naravno kais i gume odma u sartu se mjenja....pa test kako nabaljate djelove gdje i dali je skupa realno gledajuci? do sada sam nabavljao sve iz Zagreba iz Hondinog srevisa...i sve orginala za sada sam dobijao ali nisam provjerio dali ima za nju sta a sada cu odam i bacim vam link Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoSW 5 Napisano Jun 20, 2018 U prolazu, 15 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.topmoto.hr/ od njega sam narucivo sve za svoju hondu...nemogu rec svi su djelovi top..i orginal Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Jun 20, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan pre 41 minuta, bracabgd je napisao: Какав си ти простак, стварно, овакво понашање на форуму , нисам од тебе очекивао Evo za tebe jedan cvetić izvinjenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15814 Napisano Jun 20, 2018 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, DarkoSW je napisao: Nemoj te me pogresno svatiti naravno svaki motor koji se kupi mora se makar nesto uloziti..ja za sada imam informaciju tu sto sam reko da je kliznuto sa desne strane nesto calaka melje u deklu..i nemoze vise od 150 da ide znaci i to mu treba vremena...prepodstavljao sam da treba kais mjenjati..i rolnice i mozda oruge...svasta nesto imam ulaganja i spreman sam sta je tu je....ovo je naletilo da se kupi jer je ispod cjene...svake... a sto se tice pojacavanje da ide brze...nisam mislio na friziranje da vozim R-a a vozim sve sem staze haha... naravno kais i gume odma u sartu se mjenja....pa test kako nabaljate djelove gdje i dali je skupa realno gledajuci? do sada sam nabavljao sve iz Zagreba iz Hondinog srevisa...i sve orginala za sada sam dobijao ali nisam provjerio dali ima za nju sta a sada cu odam i bacim vam link Takav na kraju ispadne skuplji od najsupljeg i opet nije to to jer se od babe, devojka ne'moz napraviti. Delovi uglavnom Motocross team iz Kraljeva, korektne cene i sto je najbitnije uvek imaju sve na stanju od potrosnog materijala sto nije slucaj za moto radnje u Bg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Jun 29, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 6/20/2018 at 12:30 AM, AlexaBGD said: Ne što nije video, nego mu nisi svratio na dizalicu Imam veliki Givi vizir kroz koji gledam sa mojih 196cm, otvoren lonac, odbojnike za vetar sa strane, sve osim svećica je od tih stvari bilo novo (zna Satelis), i da ga jebeš neće preko 160, pretpostavljam da vizir pravi preveliki otpor a i da odbojnici imaju neki doprinos. Nešto tu sinko ne valja... Moj je 22k sada i ne piše da je remen mjenjan ali 175 ide... Viziri su isti samo ja nemam te bočne plastike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Jun 29, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Uspeo sam pre neki dan da doguram na 170+, ali sam, sa devojkom je panj 160-1-2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 384 Napisano Jun 29, 2018 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Eee nije to AA A kakvi su ti utisci posle Aprilie, kakav je u voznji, jel udobniji, sediste, duzi put?? Jedini skuter za koji bih menjao svoj pa ne znam koliko je drasticna razlika u voznji.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Jun 30, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan AA sam vozio 6 godina, prešao 80.000km, još pre 3-4 godine sam znao da mi je SW sledeći. Meni je udobniji jer je sedište malo komfornije, i više mogu da ispružim noge pa se manje umaram. Sve ostalo je individualno, SW mi je mnogo bolje legao za krivinarenje, sa AA ni za toliku predjenu km nisam uspeo da se opustim kao sa ovim za 7.000 . Razlika u vožnji svakako postoji, ali nije toliko drastična, svakako jeste udobniji i bolje ide, ubrzava skoro isto bio sam ili sa suvozačem, medju ubrzanja su efikasnija, što je i očekivano bilo obzirom na dva cilindra, nešto veću kubikažu i 11-12 konja više. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15814 Napisano Jul 9, 2018 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan operejsn of federejsn treba srediti curkanje ulja desne dekle ocistiti staru diht masu, odmastiti sve i pripremiti za novu ako nekom zatreba, br. kalema na namotaju (zna da probije pa nema punjenja) sve po redu voditi racuna na duzinu f. vazduha u bas losem stanju zamena svecice obicno bude rutina levo je Denso IU24 iridium, desno je NGK fabrika Ako se ne obrati paznja, promakne detalja kao sto je recimo na ovoj slici sesir do pola tela navoja kod fabricke svecice pa se udene nova (leva), moze se napraviti ozbiljna steta na samom agregatu cim se zavergla motor. Zapravo, kupljena je pogresna svecica, umesto oznake IU24 treba biti IUH24. Za celu duzinu sesira kod stare svecke, nova svecica bi za toliko sisla dublje u cilindar pa cim se zavrgla motor, klip ode u GMT eto sranja. Usput je zamenjeo ulje u motoru, filter ulja, proverene koc. plocice napred, pozadi su za zamenu (sutra stizu EBC), proveren pritisak u opanci i to je toj. onomad, nesto ranije izvadjena je muzika em golemo em tesko ko tuc, em izbacena kaseta da bistalo Te je morao SW ceo da se rasklopi sa prednje strane radi vracanja na fabriku, ugradnja nove leve kasete, alarma, USB uticnice na mestu fabricke, zamena kompletne svetlosne signalizacije napred-nazad, sredjen CVT i tako to na tu temu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Jul 9, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi ubacio sličku svećica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15814 Napisano Jul 10, 2018 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ispravljeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5602 Napisano Jul 20, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 dana zamenjena prednja guma, mishelin power pure, Mata Mladenovac 7300 sa montazom i balansom. Ipak sam se odlucio da vozim iste kao i do sad i ako sam bio u dipemi jer ovi moji silverasi uzeli pireli i zadovoljni. Osim dosta brzog trosenja ja nemam zamerku na ovu gumu. Drzi fantasticno u svim uslovima. Ja sam njom prezadovoljan i nebi experimentisao. Svakako jedna zadnja ide za sezonu a prednja na 2 sezone, i to je to. Sezona od 10-15k. Evo zadnje sa 7k, mozda i vise nego upolovila. Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Jul 20, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Možda na 400, 600 sa suvozačem je ćao meni na 8000km... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djile 6 Napisano Jul 29, 2018 U prolazu, 72 postova Lokacija: Banovo brdo Motocikl: Yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Narode prodajem svoj SW400. Vrhunski sredjen, fabricki utegnut. Eto ako nekog interesuje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Avgust 8, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Polako došlo vreme za CVT check, predjeno 11.000km od kupovine. Za zamenu bi samo lager u dekli, Koyo 6008. Čišćenje, pranje svega, pakovanje nazad, štelovanje ručne, provera pritiska u gumama i gassss. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21686 Napisano Avgust 8, 2018 Integrisan, 9457 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je ovo boja zvona kvacila? Kao da je pregrevano... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NebojsaG 47 Napisano Avgust 8, 2018 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Malaguti Madison S250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad ne silazi sa SWa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Avgust 8, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Tako plavo je bilo kad je stigao iz Švice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Avgust 8, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Fotke s prvog servisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...