Alexa90 11633 Napisano Mart 27, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 4379 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kako red nalaže, morala se proći inspekcija kod Doktora @Satelis-a. Sve fotke su nastale pre bilo kakvog čišćenja! Osim guma koje su svakako bile planirane da se menjaju, za zamenu su bila samo 3 ležaja, dva u točku i jedan u poklopcu varijatora. Prenos - nov, pločice Nissin nove, filter vazduha nov...za jednog polovnjaka starog 10 godina stanje je perfekcija. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 550 Napisano Mart 27, 2018 Zainteresovan, 536 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi je drago da si izvukao dobar primerak! Jos kada Dare to upicani, bice top. Lepo ces da se navozas sa tom ladjom. Plus imas i HI- Fi, bices glavni baja u komsiluku. P.s. Javlja mi se da ce biti voznje u nedelju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Mart 27, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se javlja da će se neko uspavati i neće otići danas da završi planirano s obzirom da je legao pre tri sata Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 684 Napisano Mart 27, 2018 Zainteresovan, 359 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan @AlexaBGD Cestitke za Silvera, super izgleda, a jos bolje sto je u top stanju. Da te sluzi bolje od AA i da te vrati sa svih putovanja ali da manje budi komsiluk Puno bezbednih km i vidimo se negde na severu kad budes testirao masinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11633 Napisano Mart 27, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 4379 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Štef je napisao: Meni se javlja da će se neko uspavati i neće otići danas da završi planirano s obzirom da je legao pre tri sata Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk Ne zajebavaj, za 15 min krećem po račun Hvala drugari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Mart 27, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Prelep!! U zdravlju da te sluzi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16254 Napisano Mart 27, 2018 Integrisan, 9369 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ja i nisam nešto slikao, mogu reći da sve stoji na svom mestu, svaki sraf, zabica, instalacija, plastika.CVT perfekcija sve sem ležaja koji je zamenjen Koyo oznake 6008, nov Mitsuboshi kais, nove rolne i klizavi, nov gornji deo kvačila gde su lamele.Pločice takodje nove kao i ulje u kočnicama, nov filt vazduha, svećice dobre, punjenje dobro, antifriz dobar.Ulje u motoru + filter zamenjen, ulje u reduktoru je takodje zamenjeno jer ga je bilo svega 150ml umesto 320ml, gume zamenjene i ležajevi prednjeg točka, na desnoj strani je bio pred raspadom, kotrljao bi se vrlo kratko i nije se dao lako izvaditi.Koyo oznake 6004x2 opet zauzima mesto + zaštita zarad dugotrajnosti.Termo grupa i sve oko nje suvo, nema tragova ulja, antifriza nit bilo koje tečnosti, ne da nema tragova nego je sve čisto kao suza.Okreni obrni, zagledali, prevrtali.....makina je jednostavno skoro pa perfekcija. Muzika leti napolje, treba vrati funkciju kaseta jer je to operisano zarad melodije, svetlosna signalizacija se menja, alarm treba ugraditi, grejače ručica da se prsti ne mrznu, Leo također čeka, nosači + koferi......otom potom, garantiram da će biti opaka krstarica. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11633 Napisano Mart 29, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 4379 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zato sam ja slikao dok si ti radio sve ostalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16254 Napisano Mart 30, 2018 Integrisan, 9369 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan stari bata ode, mladji dodje kad vidite da je sa zadnje donje strane masTno, to dolazi sa one male rupice kroz malu rupicu pocne curkati ulje iz reduktora....valja srediti otvoriti CVT, ujedno ispustit ulje iz reduktora skinuti zvono kvacila (prvo zeger osigurac) za sta je potreban alat mozda moze bez alata, pitanje je dal ce doci do havarije neke odviti srafove u krug (voditi racuna, nisu iste duzine) lagano vuci poklopac sa osovinom prema sebi i sve silazi dole voditi racuna o iglicastom lezaju na drugoj strani je sledece (voditi racuna o redosledu sajbni, 6 kom. ukupno) razmontirati desnu stranu treba izvaditi osovinu tocka zatim je odmastit, oprati, presmirglati da se sija ko tepsija tu je odma desni semering, lezaj osovine na drugoj strani je glavni krivac curkanja ili ti levi semering oznake su sledece 40x65x6 ( Astrid ima 40x65x7) ranije naruceno, kat. br. dela Sve se mora uglancati, odmastiti i proveriti, zatim sledi podmazivanje, diht masa i montaza pa susenje jer izmedju "poklopca" reduktora i drugog dela nema nikakav dihtung vec samo diht masa. sklopljeno se cakli, variator i sve u njemu je odlicno kao i kais ono sto nije dobro je kvacilo poskidati oprugice, osigurace, sajbnice lamelice putuju na remont, imaju debljinu ali struktura je postala tvrda tako da dolazi do jako ruznog zvuka prilikom kretanja.....ce bude sredjeno Zatim sledi zamena guma (Bridgestone), lezajevi se obavezno proveravaju (2x pr. tocak i 1 u traverzni) i zasticuju bakarnom mascu u spreju. Jedno montiram, drugo demontiram, tako bese i sad, opanci tureni, koc. plocice demontirane jer su dosle pri kraju, klizeci provereni lepo rade, gumice citave, masti ima tako da je sve Ok. zadnja prednja Usput, kad vec sutra stizu nove plocke, red je da se promeni koc. ulje....bude sve po PSU, nema da nema, moze samo da fali. Sutra ce biti gotove lamele, sledi sklapanje pa kod strugara na obradu, krajnji rezultat ce biti drugaciji od fabriike tj kretace na nesto manjim obrtajima. Razlog toga je da bi se sacuvale same ferode na lameli, sve preko 3Krpm pri kretanju dovodi do brzeg pregrevanja. dok se cekaju lamele, red nalaze pospremanje kvacila Nastavice se........... 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16254 Napisano Mart 30, 2018 Integrisan, 9369 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravi reci, ako hocete kojim slucajem Iridijumske svecice za SW (Mass company) cena prava sitnica 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Mart 30, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan 1000 dindzi?Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6040 Napisano Mart 30, 2018 Drug član, 2784 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, pitanje: Nisam bas pazio na casu, ne zamerite. Ujak moje supruge vozi SW 600 i bev 250. E sad. SW ide na ugradnju gasa. Covek je profa i putuje svaki dan oko 150 km. Treba nam info o brzini otvorenosti dizni na leru (idle). Ja na zalost nemam dijagnostiku da to saznam, pa ako imate info, placam pljesku i pi(vo)ce. Treba mi da bismo znali koje dizne da se poruce za gas. Unapred se zahvaljujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16254 Napisano Mart 31, 2018 Integrisan, 9369 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan On 3/30/2018 at 23:02, Savan je napisao: 1000 dindzi? 6.428 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16254 Napisano April 2, 2018 Integrisan, 9369 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Da nastavimo di smo stali........ stigle plocice EBC Organic Kevlar pa i nije neka razlika moze se montirati i zatvoriti to poglavlje zatim su stigle lamele sa novim ferodama patkovanje moz poceti zvono ne'moz preko zbog debljine, sledi obrada kad smo vec kod zvona, evo gde je najvise trpelo trenje/toplotu nigde nije izrisovano, krivo il tome slicno pre obrade, balansiranje tj kacenje komparatera pod obavezno ipak se okrece gotovo, moze montaza opet zaobilazimo fabriku, za reduktor umesto motornog ulja.... ide menjacko Pali, radi, koci, ide a ne skripi pri polasku, ne curi nigde nista, kako zamisljeno tako i ostvareno........ sve fercera ki doks. Mogu samo reci da je ovo jedan sjajn motor...... the and 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pvp 33 Napisano April 3, 2018 U prolazu, 77 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda silver wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Moze li informacija gde si uzeo plocice i cena, HVALA. Eto ko ne prati taj ponavlja, hahaha sada videh da sve ima na plocicama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
umpahpah 100 Napisano April 3, 2018 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Honda Forza 300 Prijavi odgovor kao problematičan Lepe slike. Je li to 400- ka ili 600- ka? Za nas laike, tesko ih razlikujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 902 Napisano April 3, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 2085 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Мсм да је ово 400, а и да ниси лаик нема физичке разлике између 400 и 600. Истих су габарита, како стари тако и нови модели Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djile 6 Napisano April 3, 2018 U prolazu, 72 postova Lokacija: Banovo brdo Motocikl: Yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Da se zahvalim na lepim slikama, svaka cast. Ja ove sezone uzeo slivera 400, do sada vozio majesty 250. A imam i jedno pitanje: stavio sam u far ledove, koji jesu jaki, ali se svetlo prilicno rasipa, kao da nije u dobroj zizi. Da li neko ima iskustva i sta da radim? Pozdrav svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16254 Napisano April 3, 2018 Integrisan, 9369 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, umpahpah je napisao: Lepe slike. Je li to 400- ka ili 600- ka? Za nas laike, tesko ih razlikujem 600-ka kolega Pre 8 sati, djile je napisao: Da se zahvalim na lepim slikama, svaka cast. Ja ove sezone uzeo slivera 400, do sada vozio majesty 250. A imam i jedno pitanje: stavio sam u far ledove, koji jesu jaki, ali se svetlo prilicno rasipa, kao da nije u dobroj zizi. Da li neko ima iskustva i sta da radim? Pozdrav svima Nema na cemu, sto se sijalica tice..... izvadis to sve napolje, u oboreno i dugo svetlo lepo stavis PIAA halogenu sijalicu koja ima efekat xenon svetla (nosi jedan Burger650 i odlicno svetli) i sve ostaje fabrika/kulturica bez ikakvog seckanja bilo cega. Pozicione sijalice (male ubodne) zameni za led da sve bude u paketu iste boje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan77 80 Napisano April 4, 2018 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, objasnjeno sve za desetku.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djile 6 Napisano April 4, 2018 U prolazu, 72 postova Lokacija: Banovo brdo Motocikl: Yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan I sam sam se premisljao da to i uradim. Tako da sad definitivno hocu. Hvala za savet. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5707 Napisano April 4, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1764 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Djile dobro dosao u drustvo silverasa. Svaka cast na izboru daj neke slike i neke podatke gde, sta, kako, koliko. Ja mogao mog prodati juce na keca ispred Daretove kuce. Naidje covek gleda, jest lep ovakav trazim koliko se krecu. Ja reko oko 2500 e, kaze hoces prodati da ti odma dam pare. Mislim sam da ti rekoh 3000 mozda bi razmislio, ovako mrka kapa, mazio, pazio, sredio. Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pvp 33 Napisano April 4, 2018 U prolazu, 77 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda silver wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja malo da se pohvalim, kada se svi hvale sto ne bi i ja, za vikend posecen Ivan i montiran nov tj njegov vizir i produzetak istog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djile 6 Napisano April 5, 2018 U prolazu, 72 postova Lokacija: Banovo brdo Motocikl: Yamaha majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slika moga silvera..... Imam jos neke sitnice da uradim.... ali nisu hitne 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 902 Napisano April 6, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 2085 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Леп силвер Јел си ли ти стављао магленке или си га купио тако? Занима ме решење качења истих, јер осим на АА нисам видео да их је неко стављао. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...