Pelee 12 Napisano April 22 (promenjeno) U prolazu, 44 postova Motocikl: BMW K1200R Prijavi odgovor kao problematičan On 19. 4. 2024. at 18:46, Alexa90 je napisao: Ja nigde, ni na jednom oglasu nisam video ni jedan model Silvera da je 2016., zato sam i mislio da je proizvodnja stala dosta ranije. Izvinjavam se na dezinformacijama. Zar ti nisam poslao 7/8 oglasa pod tim godistem dok ste vi pokusavali da me ubedite kako je to datum prve registracije i da svi lazu za godiste itd cak je neko i sa foruma poslao specifikacije i slike tog modela od 2016 takodje ste rekli da sajt nije upravu Promenio April 22 član Pelee . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4699 Napisano April 22 BJB Maxi Scooter Club, 5997 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Koja je uopšte poenta ove akademske prepiske u vezi godišta za SW? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pelee 12 Napisano April 22 (promenjeno) U prolazu, 44 postova Motocikl: BMW K1200R Prijavi odgovor kao problematičan Kako je bilo pocelo da nije bilo satelisa da resi dilemu ovo bi otislo unedogled Promenio April 22 član alexanto Nema potrebe citirati 1. post iznad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano April 22 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Pelee je napisao: ubedite Nema ko šta da te ubeđuje, preneli smo svoja iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pelee 12 Napisano Maj 2 (promenjeno) U prolazu, 44 postova Motocikl: BMW K1200R Prijavi odgovor kao problematičan Moze preporuka koje rolnice bi bile idealne neko pre mene je verovatno stavio bas lake rolnice skuter ide ekstra do 140 a od 140 do 155 max brzina se bas muci i ide u blokadu (8500) na skuteru je nov kais lamela centralna bela malosi nove oprugice kvacila varijator je polini znaci prenos je u dobrom stanju i muci me ta max brzina beverly mi je sa malossi multivarom isao 180 a realna brzina po gps je bila 172 Promenio Maj 2 član Pelee . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomek_Nexus 92 Napisano Maj 14 U prolazu, 46 postova Lokacija: Velika Gorica Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Dr. Pulley. Vidjeti koje gramaza ide u originalu pa uzeti 10% lakse... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pelee 12 Napisano Maj 15 U prolazu, 44 postova Motocikl: BMW K1200R Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno su u njemu 27gr ali ide tako kao da su neke od 15gr 28 su fabricke tj najteze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sone12 0 Napisano Maj 19 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Jel normano da poklopac varijatora napukne ? Koliko je opasno, da ne vraćam ovo ? Gde mogu da kupim....zna li neko ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pelee 12 Napisano Maj 19 U prolazu, 44 postova Motocikl: BMW K1200R Prijavi odgovor kao problematičan Nije normalno vidi nadji polovan nazovi motokliniku ili potrazi kod ovih sto rasturaju imas dosta oglasa na polovnim automobilima ili na kupujem prodajem u najgorem slucaju odnesi kod nekog da ti to dobro zavari 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15791 Napisano Maj 19 Integrisan, 9286 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Prosle nedelje borba sa pretezanjem srafova.... zašto, ne znam, čemu...ni to ne znam. Znam da pretezanje nije dobro, obicno dovede do pucanja uz napinjanje ručice gasa. J. Coste su mnogima popucale baš zbog pretezanja srafa na variatoru + gasiranje. Nemoj ništa variti već zameni poklopac variatora. Niko ti neće prodati samo taj deo polovan, ide zajedno sa variatorom. Nov deo možeš videti da li ide zasebno na Honda oem parts., kat. br. kao i cenu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sone12 0 Napisano Maj 19 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Upravu si jedva sam otpustio šraf na varijatoru Sutra da se bacim u potragu na oglasima,delta.... Ako neko bude hteo da menja ispravan poklopac za moj napukli može da se javi....uz moju doplatu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pelee 12 Napisano Maj 19 U prolazu, 44 postova Motocikl: BMW K1200R Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, sone12 je napisao: Upravu si jedva sam otpustio šraf na varijatoru Sutra da se bacim u potragu na oglasima,delta.... Ako neko bude hteo da menja ispravan poklopac za moj napukli može da se javi....uz moju doplatu Ajde javljam ti da potrazim u ostavi ja sam pre par godina na silveru stavio polini varijator a onaj fabricki ako bude tu negde dobijas ga na poklon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sone12 0 Napisano Maj 19 U prolazu, 5 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, Pelee je napisao: Ajde javljam ti da potrazim u ostavi ja sam pre par godina na silveru stavio polini varijator a onaj fabricki ako bude tu negde dobijas ga na poklon Vidi da me obraduješ, pa se sve dogovaramo,nemoj da zezaš za poklon Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15791 Napisano Maj 20 Integrisan, 9286 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Pelee je napisao: Ajde javljam ti da potrazim u ostavi ja sam pre par godina na silveru stavio polini varijator a onaj fabricki ako bude tu negde dobijas ga na poklon Bravo za gest Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pelee 12 Napisano Maj 24 U prolazu, 44 postova Motocikl: BMW K1200R Prijavi odgovor kao problematičan Poklanjam plocu za fabricki kofer za hondu silver wing ako nekom treba 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pelee 12 Napisano Jun 2 U prolazu, 44 postova Motocikl: BMW K1200R Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko da preporuci dobrog majstora za auspuh koji bi mogao ovo da reši Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_početnik 40 Napisano Avgust 6 U prolazu, 53 postova Lokacija: Herceg Novi, Crna Gora Motocikl: Malaguti F10 & Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima Zadnjim mjesec dana stalno gledam Silverwing 600. Čitam kako je udoban i odličan motor za duže vožnje u dvoje... Honda - Silverwing 600 - Cijena 3500 € - Crna Gora Podgorica Zagorič Motori | AutoDiler AUTODILER.LINK Skuter u odličnom stanju, 600 cc. Potpuno servisiran i spreman za sezonu. Novi varijator kaiš, svi roleri i akumulator, plastika i sedište u odličnom stanju... Da li bi neko mogao da mi kaže nešto o ovom konkretno ? Da li je model sa Lambdom ili bez, kako vam izgleda generalno? I okvirno koja je potrošnja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pelee 12 Napisano Avgust 6 (promenjeno) U prolazu, 44 postova Motocikl: BMW K1200R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Majstor_početnik je napisao: Pozdrav svima Zadnjim mjesec dana stalno gledam Silverwing 600. Čitam kako je udoban i odličan motor za duže vožnje u dvoje... Honda - Silverwing 600 - Cijena 3500 € - Crna Gora Podgorica Zagorič Motori | AutoDiler AUTODILER.LINK Skuter u odličnom stanju, 600 cc. Potpuno servisiran i spreman za sezonu. Novi varijator kaiš, svi roleri i akumulator, plastika i sedište u odličnom stanju... Da li bi neko mogao da mi kaže nešto o ovom konkretno ? Da li je model sa Lambdom ili bez, kako vam izgleda generalno? I okvirno koja je potrošnja? Potrosnja grad 6-7L otvoreno 4-5 skuter udoban odrzavanje jeftino u odnosu na druge skutere 600+ dobra zastita od vetra masina kvalitetna prelazi i do 200.000km ovaj link sto si poslao meni nece da ocita gledaj model sa sondom 2006/7+ jedina mana po meni je sto skuter izgleda malo zastareo konkretno model koji si poslao proizvodi se do 2010g ako se ne varam i izgledom ne moze da se poredi sa svojim konkurentima cak i noviji model koji sam ja posedovao je pored bmw c600 tmaxa 530 burgmana 650 iz 2013 izgledao kao da je makar 5 godina stariji Promenio Avgust 6 član Pelee 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_početnik 40 Napisano Avgust 7 (promenjeno) U prolazu, 53 postova Lokacija: Herceg Novi, Crna Gora Motocikl: Malaguti F10 & Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru. Postaviću još jednom link za oglas, pa bacite oko. Trebalo bi da je ispravan sad. Honda - Silverwing 600 - Cijena 3500 € - Crna Gora Podgorica Zagorič Motori | AutoDiler AUTODILER.ME Skuter u odličnom stanju, 600 cc. Potpuno servisiran i spreman za sezonu. Novi varijator kaiš, svi roleri i akumulator, plastika i sedište u odličnom stanju, poklanjam par kaciga i navlaku. Pozovite ili pišite na Viber... Što se tiče izgleda, to me mnogo ne interesuje...bitno mi je da mi odgovara za moje potrebe, i da je pozdan da mogu otići na put 300km od kuće. Čuo sam da im je akumulator specifičan po dimenzijama, i da se teže dolazi do novog? I da je mnogo bitno da je model sa lambdom.... Promenio Avgust 7 član Majstor_početnik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pvp 33 Napisano Avgust 7 (promenjeno) U prolazu, 77 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda silver wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Za tu km apsolutno ti je dovoljan 400cm3, to ti iz ličnog iskustva kažem. Promenio Avgust 7 član pvp 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_početnik 40 Napisano Avgust 7 U prolazu, 53 postova Lokacija: Herceg Novi, Crna Gora Motocikl: Malaguti F10 & Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, pvp je napisao: Za tu km apsolutno ti je dovoljan 400cm3, to ti iz ličnog iskustva kažem. Dovoljan mi je i Kymco 300cc, 33ks, što se tiče snage. Ali kad sam provozao hondu prije mjesec dana, ne mogu da je izbacim iz glave. Udoban , što bi rekli kao lađa. Kubikažu ne mogu da biram, jer jedva i da ima 600 u Cg, 400 nema nigdje. A iskreno, na godišnjem nivou , troškovi su zanemarljivi, i u korist 400 kubika. Ja za sezonu pređem 5000km, za tu KM okvirno treba 350L benzina., ako uzmemo da 600cc troši 7L. A Npr moj Kymco troši oko 4L, to dođe 200L za sezonu...150L razlika X 1.5€ po Litri = 225€ + 120€ skuplja registracija.....350€ godišnje razlika na potrošnju i registraciju....mjesečno 30€ razlika.... Što se tiče održavanja, čak je možda i jeftinija Honda od Kymca za održavanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pvp 33 Napisano Avgust 7 U prolazu, 77 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda silver wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Matematika je OK, ja ti govorim iz ličnog iskustva jer sam ja išao iz NS za Tivat mojom 400. Ali ako izbora nema to je to!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_početnik 40 Napisano Avgust 7 U prolazu, 53 postova Lokacija: Herceg Novi, Crna Gora Motocikl: Malaguti F10 & Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan Pa nema izbora, a i da ima, opet bi gledao 600 Ja uopšte nemam potrebu da mijenjam mog Kymca 300, što se tiče snage. Sa saputnikom ide bez problema gdje hoćeš, ali što se tiče udobnosti, to je velika razlika , pogotovo na dalje putovanje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pvp 33 Napisano Avgust 7 U prolazu, 77 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda silver wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan To je sigurno, SW je ladja!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pelee 12 Napisano Avgust 7 U prolazu, 44 postova Motocikl: BMW K1200R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Majstor_početnik je napisao: Pa nema izbora, a i da ima, opet bi gledao 600 Ja uopšte nemam potrebu da mijenjam mog Kymca 300, što se tiče snage. Sa saputnikom ide bez problema gdje hoćeš, ali što se tiče udobnosti, to je velika razlika , pogotovo na dalje putovanje.... Ovaj model sto si poslao je model sa sondom razlika izmedju tvog kymca i honde 600 je razlika koliko je dan i noc sa hondom neces osetit put od 300 km a sto se tice potrosnje na brzini od 120/30 (auto put) trosice ti isto kymco koliko i honda e sad ne znam kakav je kymco u situaciji sa saputnikom kad recimo treba da pretices kamion koji ide 90 vozio sam nekad nexus 300ie i to je bio vrlo zahtevan poduhvat cak i bez saputnika dok honda bukvalno od 70/80 pa do 150 ubrzava bukvalno kao metak sve u svemu preko slika se nista ne moze videti najbolje uzivo pogledas oteras kod majstora kilometraza ako je prava to je nista moju sam prodao sa 75000 km pravih radila je kao sat 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...