pižon 240 Napisano Septembar 10, 2013 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan Otkri ljudima da ti curi ulje, pa molim te kada to budes nekada resio, podeli sa ostalim SW-ima zasto curi i gde curi kako si, ste, to otklonili... i koliko to kosta para i zivaca 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Septembar 10, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo NEKADA je vrlo važan detalj 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Septembar 10, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Karlo....obicno oni koji voze sw mnogo para sprcaju na servise i gorivo pa nemaju para da plate internet da iznesu sve svoje probleme....a boga mi ni ti svoje nisi javno izneo....p.s. Kad ti je rodjendan da ti kupim kilo ulja da napravis i ti neki krug a ne kao ovi sa ostalim motorima sto prelaze ozbiljne kilometraze:) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Septembar 10, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan A jes' bilo puno Silvera sa nama na Alpima... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Septembar 10, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Колико оно Алекса пређе км од прошлог априла,око 24к, колико Лаки ти оно пређе од новембра око 17к , ја од прошлог априла само скоро 18К...и то сва тројица без битних кварова који да се свима саберу нису скупљи од 300 евра!!! По граду има и кинез да иде и да те служи како год хоћеш!!! А и има нас око 10ак који возимо АА тако да статистички и мора бири неких кварова обзиром на број људи и гооомилу км које пређосмо на њима!!! Е и да, ми чак нисмо ни искомплексирани а и искрени сми о спремни да поделимо какве смо проблеме и кварове имали,можда неком некада и помогне!!! А ви,шта ви радите лажете једни друге да је све ок ...да не цури, да не отпада .. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Septembar 10, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa realno jeste tako, pametno si napisao..mi smo daleko brojniji, mnogo prelazimo. Ja sam upucao tačno 24k otkad sam ga kupio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Septembar 10, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Lepo si karlo rekao...statistika...ali u korist AA... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4699 Napisano Septembar 10, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 5997 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Momci, radiće metla Imate temu o Atlanticu pa tamo navodite prednosti u odnosu na druge motore. Ovo je tema za hedonizam vlasnika i ljubitelja Silvera A inače i ja sam ubio tek prvih 50 K sa mojim lošim, raspalim, nekvalitetnim žabarom Na satu mu tek 72 K a ne troši ni kap ulja Mora biti da je neka fabrička greška Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Septembar 10, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu da odolim a da ne napisem sledece: Samo cisto statistiku da pogledamo na forumu Ahaa da.... Svi zabari i burgmani imaju stranica ne zna im se broj vezano za kvarove, predloge, resenja... U vezi sa tim mislim da je sve jasno koji je Maxi skuter pobednik i zlata vredan!!! Samo zelim da podsetim sve vlasnike Silver Wing-ova da budu ponosni, a ostalima bih pozeleo da jednog dana imaju svog Wing-a Bravo Carlo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Carlito. 183 Napisano Septembar 10, 2013 KBK, 400 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Silver Wing 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako mi dozvolite da budem iskren i realan: Podelio bih skutere na obicne skutere i Kraljevsku klasu <dva cilindra>. Uzmimo za reper ovako: 1, Tmax 500 2. Silver Wing 600 3. Burgman 650 4. GP800 Svoje misljenje cu izneti koje je legitimno zasto je Silver Wing pobednik ovde: 1, Tmax i GP su gradske trkalice, ne bih ih preporucio za duga putovanja gde dominiraju Silver Wing 600 i Burgman 650 2. Silver Wing pobedjuje Burgmana 650 u cenama potrosnih delova. Znam da imam ispruzenije noge za razliku od vecine skutera, Znam da imam vise prostora ispod sedista nego vecina skutera, znam da su mi ruke uvek slobodne kad stanem bez obzira uzbrdo nizbrdo jer imam rucnu kocnicu za razliku od vecine skutera, i na kraju servisni intervali su mnogo redji za razliku od vecine skutera Sve navedeno cini Silver Wing pobednikom Kraljevske klase skutera, i najbolja masina za duga putovanja. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4699 Napisano Septembar 10, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 5997 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Carlo objasnio :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Septembar 10, 2013 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan хахахахахахахаа....ја не могу да верујем да је овај карлов пост стваран.... КАРЛО....скини се са хероина човече! Почиње јако лоше да утиче на тебе! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Septembar 10, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Karlo traži krila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Septembar 10, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Karlo traži krila Dobiće krila kad pređe sa piva na Red Bull.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
burgman75 105 Napisano Septembar 10, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 323 postova Lokacija: indjija Motocikl: burgman 650, honda silver wing 400, burgman 400, t max 500 Prijavi odgovor kao problematičan auuu carlo pa ti nisi ocigledno vozio burgmana 650 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 725 Napisano Septembar 10, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Koji si ti paradajz... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
noxy91 122 Napisano Septembar 11, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 548 postova Lokacija: Paracin Motocikl: gilera runner 50/piaggio x9 500 Prijavi odgovor kao problematičan ahahaa... ti realno na silveru i ne moras da menjas ulje, jer tebi toliko trosi ulje da od zamene do zamene dolijes 10L, a u njega u zameni ide 2L :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 738 Napisano Septembar 11, 2013 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan kao bivsi maxista-mada nikad se ne zna : najbolji je motor kog imas,pricinjava ti mnogo zadovoljstava,a onda kupis bolji i sad je on najbolji...do sledeceg.i tako... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShomiBGD 47 Napisano Januar 20, 2014 Svrati ponekad, 132 postova Lokacija: Beograd-Dorćol Motocikl: HONDA X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1.ShomiBGD SW 400 2. Carlito SW 600 3. Šipi SW 600 I kolaga u kraljevu i valjevu ima dosta.. bilo bi pozeljno da se prijave jos neki vlasnici silvera ,a nadam se da nismo samo nas trojica na forumu jedini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andra100 4 Napisano Maj 14, 2015 U prolazu, 50 postova Motocikl: honda silver wing 600,suzuki v-strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan skripanje kvacila pri polasku-pomoc Zdravo kolege...naime imam problem sa skripanjem kvacila(barem mislim da je to)pri polasku...da li znate kako se to resava,koliko kosta novo kvacilo I gde ima da se kupi isto...hvala vam unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15791 Napisano Maj 14, 2015 Integrisan, 9286 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Skripa pri polasku moze biti ako nemas mesa na lamelama ( metal o metal, ubrzo ce stradati zvono kvacila ), ima mesa ali se promenila struktura usled pregrevanja ( ferode su postale tvrde ), zamasceno kvacilo kao i zvono, zaribale osovine lamela. Moraces otvoriti CVT, sve poskidati i videti sta ti je ciniti, zameniti, reparirati .... inace izgleda ovako windows 7 print screen ocisti filter free image uploading image upload without registration images upload print screen windows 7 screenshot tool lako se i ovo moze naci...mastnoca upload pics kvacilo image upload potrosene ferode do koske posted image prelepis nove hosting images sve upacinas da se sija image hoster pa sklopis image upload no resize i obavezno obradis, da bi sve hvatale ravnomerno image uploader za zvono skines zeger i treba ti alat za demontazu temporary image hosting ima tu jos slika ali to ti je u sustini to..... srecno kolega 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Maj 14, 2015 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Dare svaka cast na icrpnom odgovoru! Stvarno si DR! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andra100 4 Napisano Maj 15, 2015 U prolazu, 50 postova Motocikl: honda silver wing 600,suzuki v-strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno na odgovoru Satelis,probacu danas da rasturim pa da vidim u kakvom su stanju ferode...imam jos jedno pitanje vezano za te ferode...ko ih prelepljuje i koliko kosta to...ja sam inace iz Batocine,okolina Kragujevca pa da znam gde bih mogao to da uradim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dukikos 28 Napisano Maj 15, 2015 Svrati ponekad, 100 postova Motocikl: Suzuki Burgman K7 Prijavi odgovor kao problematičan Ovakvim slikovitim odgovorima Dare ukrascemo ti zanat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Maj 17, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan ima u kg-u ljudi koji rade , ja sam na mojoj hondi lepio ferode za kvacilo , cene se ne secam ali je korektno uradjeno jos uvek se vozi motor recimo 30-40e... sa obradom ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...