icatenej 2435 Napisano Januar 7, 2016 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ima li vlasnik objašnjenje zbog čega je to sve promenjeno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bukinac 5 Napisano Januar 10, 2016 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: BG Motocikl: Kawasaki er6n 06' zx6r 05' z750 07' Z750 07' Prijavi odgovor kao problematičan Pa njegovo objasnjenje je da mu je sve to zamenio prvi vlasink radi boljeg ponasanja u voznji.Kao sto sam vec napisao motor deluje zaista uredno ( sto ne znaci da nije "radjen") e sada da li se bas stvarno neko cimao sve to da menja....hm... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Januar 14, 2016 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan I ja jurim Z-a....gledao sam i ovaj motor, vozio.....ne znam i ja sam sumnjao da je nesto radjeno zato sam odustao na par plastika su polomljeni drzaci..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.ZOKI 46 Napisano Januar 19, 2016 U prolazu, 99 postova Lokacija: ...BG & UK Motocikl: z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Pa njegovo objasnjenje je da mu je sve to zamenio prvi vlasink radi boljeg ponasanja u voznji.Kao sto sam vec napisao motor deluje zaista uredno ( sto ne znaci da nije "radjen") e sada da li se bas stvarno neko cimao sve to da menja....hm... ..u suštini svi nedostatci koje standardni z750 ima su zamenjeni i to je česta prerada na njima ako hoćeš da usavršiš taj motor i zato je i sam kawasaki 2012-te izbacio fabrički model Z750R koji je imao upravo te komponente zamenjene. ..mada to još uvek ne znači da taj nije menjao silom prilika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 19, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Mr.ZOKI Kad vec tako pises moram ti reci da ti je promakla jedna veoma bitna stvar,a to je ostavljena zadnja originalna viljuska i ovjes koji su najslabija tacka tog motora, jer sam isti posjedovao od 2008 do 2010, a koji sam kupio NOV. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.ZOKI 46 Napisano Januar 19, 2016 U prolazu, 99 postova Lokacija: ...BG & UK Motocikl: z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si ,to sam zaboravio..mada mi se čini da je viljuška zamenjena čisto estetski i čini mi se da je nešto malo lakša , nisam vozio standardnog zeku ali čitajući na forumima svi su se žalili uglavnom na loše viljuške i zadnji amortizer... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 19, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lijepo se vidi da je zadnja viljuska originalna-kvadratna celicna cijev, a ne aluminijumska kao u Z750R ili 636. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.ZOKI 46 Napisano Januar 20, 2016 U prolazu, 99 postova Lokacija: ...BG & UK Motocikl: z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Nismo se razumeli, samo kažem da zadnja viljuska odradjuje posao odlično i ako je čelična a ne aluminiumska , koliko sam razumeo samo zadnji amortizer na standardnom z750 je loš a ne i viljuška ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 20, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da ne razvodnjavamo puno Temu, ja samo hocu da kazem da je veoma upitna zamjena prednje viljuske na tom Zekanu, jer da je neko htjeo da poboljsa ciklistiku motocikla zamjenio bi i zadnju viljusku i ovjes. I ja sam razmisljao o tome,ali tako nesto veom skupo kosta , pa sam odustao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Januar 20, 2016 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Koliko se to odrzava na voznju, sta je u stvari lose kod ogibljenja ....mekano ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 20, 2016 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nepodesivo ( amortizer ) za ozbiljniju sportsku voznju, a zbog toga sto ogibljenje nije doraslo performansama masine. Zato je 2011. kompletan ovjes od Z1000 2008.god. stavljen na Z750R da bi motor konacno bio kako treba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malke 8 Napisano Februar 20, 2016 U prolazu, 15 postova Lokacija: Nis Prijavi odgovor kao problematičan Nepodesivo ( amortizer ) za ozbiljniju sportsku voznju, a zbog toga sto ogibljenje nije doraslo performansama masine. Zato je 2011. kompletan ovjes od Z1000 2008.god. stavljen na Z750R da bi motor konacno bio kako treba. Podesiv je zadnji amortizer , i tvrdoca i povrat , ali je premekan i na najtvrdjim podesavanjima povrata i tvrdoce , prednji se i podesi nekako ali je zadnji nemoguce... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bukinac 5 Napisano April 21, 2016 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: BG Motocikl: Kawasaki er6n 06' zx6r 05' z750 07' Z750 07' Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo ljudi. Da li neko mozda zna gde moze da se nabavi, napravi itd. ralica za z 750 2007 godiste? Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zeleni 83 Napisano April 21, 2016 Svrati ponekad, 189 postova Prijavi odgovor kao problematičan +381621815666 Save Kovacevica 12 Kostolac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bukinac 5 Napisano April 25, 2016 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: BG Motocikl: Kawasaki er6n 06' zx6r 05' z750 07' Z750 07' Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peconi 536 Napisano April 25, 2016 Svrati ponekad, 194 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750S Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko da li pase ubrizgavanje od novijeg zeca na stariji model 04-06 ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano April 26, 2016 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala! Jesi uzeo zelenog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano April 26, 2016 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ferodo sinter fdb 570 za dva diska 40 e,snizeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bukinac 5 Napisano Decembar 4, 2019 Svrati ponekad, 98 postova Lokacija: BG Motocikl: Kawasaki er6n 06' zx6r 05' z750 07' Z750 07' Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Vidim da je posledjni post bio bas davno ali mozda ima jos aktivnih clanova u grupi. Uzeo sam z750 pre dve nedelje i dok sam gledao motor pirmetio sam da mu sa obe strane fali po jedan sraf(slika i sema u nasavku) koji povezeje ram i motor ili neki drugi deo rama, koliko sam mogao da vidim. Iako sam pre 3 godine imao istog takvog z-a iskreno ne mogu da se setim da li tu treba da idu da srafa po strani ili po jedan dijaognalno kako je sada. Ako neko ima isti motor bio bih mu zahvalan na odgovoru. Hvala! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16622 Napisano Mart 3, 2020 Integrisan, 4956 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ciji je ovo lepotan: Kawasaki z 750 s z 750 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Kawasaki z 750 s z 750, 2005. godište, Sport / Super sport, vozilo prešlo 48000 km, Kragujevac. Cena 3.200 € - Motori - Polovni Automobili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21741 Napisano Mart 3, 2020 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Mislis ovaj iza dukca? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16622 Napisano Mart 3, 2020 Integrisan, 4956 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidim ja nesto mi poznat 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21741 Napisano Mart 3, 2020 Integrisan, 9462 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Prodao sam ga u svom gradu, decko se seli na selo... Prodaje ga ili menja za xt660x. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Mart 4, 2020 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Evo da razbudimo malo temu i oteramo ovo ružno vreme Fotka bivših sa kojim sam se družio 2019.godine YAMAHA TDM900 2009 black line KAWASAKI Z750 2008 Samo na kawi greška što sam stavio PUIG, ubio me vetar na većoj brzini i sa SC Project copia Auspuhom umalo me komšiluk proterao, morao sam vratim fabriku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10181 Napisano Mart 4, 2020 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam zašto ne prave novija godišta Z750S, zašto prekidoše? Šteta...sasvim idealna kubikaža, performanse dovoljne... mada ove nove sve više smanjuju... kao da ih na presi sabijaju, dižu im rep k'o... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...