Titja 5 Napisano April 17, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan meni je top case bolja stvar jer moze da se zakljuca i teze se krade i moze se ostaviti bilo sta u njemu. Sad kad vidim da stavljate na zeceve kofer nesto mislim da i ja uzmem taj nosac.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 450 Napisano April 17, 2009 Zainteresovan, 426 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Preporucena brzina je uvek oko 120-130 sa koferom. Mislim da je to sto proizvodjac zeli da se osigura u slucaju pucanja plastika nosaca i sl. sto je moguce. Inace pri toj i pri vecim brzinama se ne oseca nikakva turbulencija niti bilo sta drugo a vezano za kofer. Ja probao sa brzinama velikim, isao cak do 200 km/h i nisam imao problema, naravno put je bio ok. U svakom slucaju korisna stvar!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano April 23, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan evo da i ja za ljubitelje z 750 dodam jedan dobar sajt dodatne opreme a cene i nisu tako skupe ..... http://www.zmg-motorsport.com/z750_07.php?PHPSESSID=0c198886713457243a4300cce41f9c63# Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 450 Napisano April 28, 2009 Zainteresovan, 426 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, kad je zima mi bi smo sve i svuda, a kad dodje lepo vreme onda nista. Mislim da je bilo dosta utezanja motora i kupovine dodatne opreme. Hocemo li se organizovati pa da napravimo skup z motora. Sobzirom da je za 1 maj lose vreme a i svi smo verovatno nesto drugo planirali, slobodan sam da pozovem ostale i da se dogovorimo o prvom ili drugom vikendu za skup. Lepo bi bilo mesto skupa Iriski Venac. Ako ima zainteresovanih hajde da se dogovorimo!!!! Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano April 28, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damirs 0 Napisano April 28, 2009 U prolazu, 44 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki Z1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zainteresovan, samo odredite datum. Cuo sam da bi trebalo da se odrze neke drag trke na miseluku 9 maja, ja cu verovatno biti tamo ako vreme dozvoli, lepo se nadjemo na iriskom pa zajedno dodjemo na miseluk. Mozda bi mogli to da uklopimo nekako, a ako ne moze i drugi datum. I ako neko moze da potvrdi da li ce biti trka posto ne vidim na forumu da neko to spominje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zivchany 48 Napisano Maj 1, 2009 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan i ja sam za neku voznjicu sa vama ali samo na vreme da obavestite gde i kad da bi imao vremena da se isplaniram... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 1, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zainteresovan, samo odredite datum. Cuo sam da bi trebalo da se odrze neke drag trke na miseluku 9 maja, ja cu verovatno biti tamo ako vreme dozvoli, lepo se nadjemo na iriskom pa zajedno dodjemo na miseluk. Mozda bi mogli to da uklopimo nekako, a ako ne moze i drugi datum. I ako neko moze da potvrdi da li ce biti trka posto ne vidim na forumu da neko to spominje. Jbg. nemoj 09.maja zbog Moto susreta. Ja sam tada u Brckom kod MK Silver Wings-a na Susretu.Aj posto ce vecina doci 29.30.31.05/09 na Susret u Novi Sad da se onda provozamo na Iriski Vijenac i tamo Okupimo 30.05. recimo u 12h. ??? :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zivchany 48 Napisano Maj 1, 2009 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan kakva su vam iskustva sa potrosnjom? Moj zec ne spusta ispod 10 l po gradu ali ni na otvorenom putu (doduse nisu lagane voznjice) Na motor je stavljen full akrapovic, k&n filter i power comander... Mislite li da je to normalno ili bi trebalo neko stelovanje ili sta god da padne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 1, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan kakva su vam iskustva sa potrosnjom? Moj zec ne spusta ispod 10 l po gradu ali ni na otvorenom putu (doduse nisu lagane voznjice) Na motor je stavljen full akrapovic, k&n filter i power comander... Mislite li da je to normalno ili bi trebalo neko stelovanje ili sta god da padne? E kod tebe je ono obrnuto: "Koliko muzike toliko i para". :D Moj Z-ekan je jos u fazi razrade ( 2500 km) pa ga ne tjeram preko 7000 rpm tako da trosi do 6 l/100 km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Maj 1, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Moj Z-ekan je jos u fazi razrade ( 2500 km) pa ga ne tjeram preko 7000 rpm tako da trosi do 6 l/100 km. Branko,nije to kombajn pa da ga razradjujes toliko! :o Vec na 700-1000km posle zamene ulja slobodno ga vozi normalno. Inace, znam da se motoras uvek zali na potrosnju kad idemo negde! ;D BTW, provozao sam zekana, i nemogu vam opisati kako sam odusevljen masinom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 1, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moj Z-ekan je jos u fazi razrade ( 2500 km) pa ga ne tjeram preko 7000 rpm tako da trosi do 6 l/100 km. Branko,nije to kombajn pa da ga razradjujes toliko! :o Vec na 700-1000km posle zamene ulja slobodno ga vozi normalno. Inace, znam da se motoras uvek zali na potrosnju kad idemo negde! ;D BTW, provozao sam zekana, i nemogu vam opisati kako sam odusevljen masinom! ;D ;D ;D.Dok mu ne "USTIMAMO" ovjes laganini, e kad mu onda sjednem na "kicmu". ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Maj 1, 2009 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Osim sa zadnjim amortizerom, treba se poigrati i sa prednjom oprugom. Ima tedenciju da se "savije" u krivini, ume da bude nezgodno. Ako se budem skontao sa Zlatkom ovih dana sredicemo to pa cu ti poslati formulu uspeha! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joksa 4 Napisano Maj 2, 2009 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Meljak Prijavi odgovor kao problematičan kakva su vam iskustva sa potrosnjom? Moj zec ne spusta ispod 10 l po gradu ali ni na otvorenom putu (doduse nisu lagane voznjice) Na motor je stavljen full akrapovic, k&n filter i power comander... Mislite li da je to normalno ili bi trebalo neko stelovanje ili sta god da padne? To se desilo posle zamene KN filtera. Nije se dobilo nista sem povecane potrosnje. Izbaci ga. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 2, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Osim sa zadnjim amortizerom, treba se poigrati i sa prednjom oprugom. Ima tedenciju da se "savije" u krivini, ume da bude nezgodno. Ako se budem skontao sa Zlatkom ovih dana sredicemo to pa cu ti poslati formulu uspeha! Cekam , Cekam , Cekam.... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Maj 3, 2009 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan ako nekog zanima , vlasnici z 750 od 2007 godine imacu uskoro ukrase nosaca nogu sa natpisom Z od prohroma 1,5 mm ispoplirani kostace negde oko 30 evra par moze i u dinarima pa ako neko zeli moze da poruci da bih znao koliko para da se odstancuje posto stize iz Nemacke inace rucna izrada...........izvinite ako nije mesto u ovoj temi ali nisam znao gde da postavim a ako neko ima zelju i za lancobranom i ako ima svoju temu ili natpis moze da posalje na PP pa da vidimo da li moze da se odradi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 450 Napisano Maj 3, 2009 Zainteresovan, 426 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi mogli da se vidimo onda za skup u ns 30,05. na iriskom vencu u 12h. Ovaj vikend sam potrosio 15l na 310km, na otvorenom, sa prosecnom brzinom oko 100km/h. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zivchany 48 Napisano Maj 4, 2009 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan To se desilo posle zamene KN filtera. Nije se dobilo nista sem povecane potrosnje. Izbaci ga. Pozdrav. ok, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 17, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aj da malo pokrenemo Temu. Posto sam bio na dva moto susreta, prosli vikend u Brckom MC Silver Wings i ovaj u Lukavcu (na jezeru Modrac) kod Tuzle MC Pakleni vozaci , evo obradovah moga Z-eca sa nedeljnim kupanjem i glancanjem. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 20, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da niko vise ne vozi Z 750. ??? ;D ;D ;D Mislim da je vrijeme da se pokrene aktivnost oko okupljanja vlasnika Z 750, a i drugih vlasnika Kawasaki motocikala. Svi su dobro dosli na okupljanje koje po dosadasnjim predlozima odabrasmo da bude na Iriskom Vjencu. Kako sam vec predlozio da bi najpogodnije vrijeme bilo za Moto susret u NS 30.05.2009. u 12h. Molim zainteresovane da se ukljuce u Temu i u nacelu prijave za okupljanje. P.S. Mrme racunamo i na tebe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Maj 20, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da niko vise ne vozi Z 750. ??? ;D ;D ;D Mislim da je vrijeme da se pokrene aktivnost oko okupljanja vlasnika Z 750, a i drugih vlasnika Kawasaki motocikala. Svi su dobro dosli na okupljanje koje po dosadasnjim predlozima odabrasmo da bude na Iriskom Vjencu. Kako sam vec predlozio da bi najpogodnije vrijeme bilo za Moto susret u NS 30.05.2009. u 12h. Molim zainteresovane da se ukljuce u Temu i u nacelu prijave za okupljanje. P.S. Mrme racunamo i na tebe. Haha svaka cast,dolazim u NS na susret 100 %,samo ne znam hocu li stici u 12 h,posto mi je subota radna,al se cujemo,razmenicemo telefone pa vam se javim kad dodjem do NS-a.Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Maj 20, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da niko vise ne vozi Z 750. ??? ;D ;D ;D Mislim da je vrijeme da se pokrene aktivnost oko okupljanja vlasnika Z 750, a i drugih vlasnika Kawasaki motocikala. Svi su dobro dosli na okupljanje koje po dosadasnjim predlozima odabrasmo da bude na Iriskom Vjencu. Kako sam vec predlozio da bi najpogodnije vrijeme bilo za Moto susret u NS 30.05.2009. u 12h. Molim zainteresovane da se ukljuce u Temu i u nacelu prijave za okupljanje. P.S. Mrme racunamo i na tebe. Mislim da datum baš i nije pametan, odnosno pametan je datum, ali mesto nije :D Zato neka mesto okupljanja bude Jagnjilo i sve o tome ovde: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=35997.msg528991#new Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Maj 20, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da datum baš i nije pametan, odnosno pametan je datum, ali mesto nije :D Zato neka mesto okupljanja bude Jagnjilo i sve o tome ovde: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=35997.msg528991#new Aj da se ne "vrijedjamo",mi se okupljamo za`rad upoznavanja i druzenja, a ne za`rad unistavanja malih neduznih jaganjaca. ;D ;D ;D Ma jednostavno dosta ce ljudi doci na Moto susret u NS pa je prilika da se okupimo i druzimo, tj. da se ne ganjamo po kampu,vec da se nadjemo na jednom mjestu "svi" koji to zele.Necemo nikoga moliti, a kamo`li prisiljavati.Evo ja u startu predlazem pomjeranje vremena, je`l Mrme kad ti odgovara. ??? ;D ;D ;D Znaci ima vremena do 28.05. pa da se ko ljudi dogovorimo.Ja sam u NS od 29.05. i svako ko zeli moze dobiti moj broj telefona na PP da se cujemo i nadjemo. Motoras aj`se i ti malo aktiviraj oko ovoga, a i Maki bi mogao u kombinaciji sa Mrmetom doci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrme 0 Napisano Maj 20, 2009 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha R1 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ja sam u NS-u na skupu u subotu sigurno,al kolko ce biti posla to sad nemam pojma,mozda stignem i u 12h,a mozda ne stignem ni do uvece.Uglavnom vidimo se sigurno pa da popijemo koju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Maj 21, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan svake nedelje obicno posle rucka,stacu ajd do venca na pice,tako da meni svaka nedelja odgovara svakako sam tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...