andjelo 246 Napisano Avgust 5, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan i joss jedna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Avgust 6, 2010 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan evo da postavim jos koju sliku , kupljeni novi KOSO retrovizori i presvuceni su sicevi ............... Za sjediste...Wooow,a po mome ukusu originalni retrovizori su ljepsi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Avgust 6, 2010 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan evo da postavim jos koju sliku , kupljeni novi KOSO retrovizori i presvuceni su sicevi ............... Za sjediste...Wooow,a po mome ukusu originalni retrovizori su ljepsi. Uh! Sediste je stvarno bruka koliko je dobro! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Septembar 16, 2010 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan E pa drustvo izasao je model zeke za 2011 i to u kao Z750R. Promene je doziveo sto se tice ogibljenja,prednje maske,zadnje vilice,cilindar od ulja,zmigavci.prednji blatobran. Prednji i zadnje ogibljenje,kao i zadnja vilica je sa modela Z1000 iz 2007,a zmigavci i rezervoar od ulja prednje kocnice sa Z1000 2010godine,dok prednja maska zbog onog malog vizirceta poceca takodje na Z1000 2007godine ali nije identicna malo je restilizovana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 196 Napisano Septembar 16, 2010 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan izmjenjeno upravo ono što su bile slabe tačke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 56 Napisano Octobar 15, 2010 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan Drugari nemam ovaj motor ali imam neke planove za na zimu i mozda mi ko pomogne u realizaciji. Izvinite na off-u al reko da se prikacim na temu da ne bi morao posle da se prisecam gde sam ovo citao. Pozz i uzivajte u ovoj lepoti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada185 56 Napisano Octobar 15, 2010 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Black Adder F4isport Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko koja je cena novog ili polovnog al dobrog fara za zeku 750. Takodje me zanima i cena prednje maske. Ako ko zna nek javi ovde ili na pp. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Februar 8, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan sta mislite moze li zadnja guma 200 na zeca? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Februar 8, 2011 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan sta mislite moze li zadnja guma 200 na zeca? Znajuci tebe....Moze sve na Zeca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 443 Napisano Februar 16, 2011 Zainteresovan, 425 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, stvari stoje vako, vec dugo vremena hocu da promenim auspuh na mom z700s. Svedja mi se auspuh od novog zeke. I, upravo sam kupio. Naravno moracu malo da prepravim izduvnu granu i sl.. al nadam se da ce da radi i da ce lepo da cucne. E, sad me interesuje sledeca stvar, naime, video sam da na izduvnoj grani ima jedno dugme koje se okrece levo i desno, predpostavljam da nesto otvara i zatvara. Sta je to i kako radi!!! Cemu sluzi!!! pozdrav i hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 16, 2011 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan to ti je izduvni ventil njega moras da izvadis ili da ga fiksiras da bude non-stop otvoren..................... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 443 Napisano Februar 16, 2011 Zainteresovan, 425 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Predpostavljam da bi trebao biti otvoren, ali cemu sluzi kad je zatvoren???? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 16, 2011 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan na novijem modelu ima elektronika koja je povezana sa glavnim kompjuterom ( to nema na tvom motoru ) i sluzi da motor u svakom trenutku povuce isto kad mu dodas gas zavisi na kojim je obrtajima motor ja sam to skinuo posle 300km na mom orginalnom topu izvadio sam ventil i skinuo sajle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 443 Napisano Februar 16, 2011 Zainteresovan, 425 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan hvala andjelo!!!!i jos jedno pitanje, na koju stranu je otvoreno,da li da ga okrenem ka prednjem ili ka zadnjem tocku?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Februar 17, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan ka prednjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 443 Napisano Februar 17, 2011 Zainteresovan, 425 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan hvalaaaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Februar 26, 2011 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pred servisom na 6000 km i izgleda mi da ove trule Dunlopice neće još dugo da ostanu na motoru. Zašto? Zato što se na zadnjoj gumi već pojavila štrafta, tj. ravan dio po sredini u širini moja tri prsta, odnosno 6-6.5 cm. Tako da ću nedugo nakon servisa, morati da obujem Zeku kako treba. Jutros vidim na komšijskom forumu slike, pa ću i ja tako... Michelin Pilot Road 3 2CT Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andjelo 246 Napisano Februar 26, 2011 Drug član, 1022 postova Lokacija: Weiss Kirchen -Bela Crkva Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan pa lepo mu stoje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Februar 26, 2011 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Nije bitno kako mu stoje, bitno je kako rade. A koliko sam mogao da vidim, imaju još mekši sloj sa strane u odnosu na Pilot Road 2, tako da će još bolje da drže... Bumo videli, kaj ne? - kako kažu braća... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1099 Napisano Februar 26, 2011 Drug član, 2598 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan lepo lepo, komsije shodno standardu citao sam da je jako dobra guma 2CT, ovu novu saru nisam nikada video ranije nego da nema neko fabricke retrovizore za z750 da proda? ocu da turim na er6n Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Februar 26, 2011 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na FZ6 imao Pilot Road 2 i prešao nekih 13000 km od montaže u trenutku kada je otišla iz mojih ruku. I u tom trenutku se još nisu počele kockati... Evo slika guma (motor je nažalost otišao u qrac) sa nekih 16-18000 km: Pretpostavljam da je Aljoša sa njima napravio još tih nekih barem 4000 km ili više, jer je motor kod njega bio od 26.04.2010 do 12.07.2010. kad ga je kreten pokupio. Neka je svaki dan napravio 25 km, pa mu to onda izađe 68*25=1700 km, plus 2*850=1700 km u Grčku i nazad, pa mu je to onda bez nekih dužih tura po Srbiji ukupno oko 13000+1700+1700=16400 km. Koliko je tačno prešao, to može samo on da kaže, a ne vjerujem da je prosjek bio 25 km/dan. Koliko su mogle da pređu, niko ne zna... Odnosno mogu da kažu kolege koje ih voze. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Februar 27, 2011 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan koliko te izasao set miselinki? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 383 Napisano Februar 28, 2011 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Michelin Pilot Road 2 2CT set je bio 285 jura kod Majstora Joce, plus još 20 za (de)montažu i balansiranje, iako je po telefonskom dogovoru sve to bilo uračunato u cijenu... Obratiti pažnju na datum - 18.07.2008. godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladmoll 443 Napisano Mart 30, 2011 Zainteresovan, 425 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: QJ motor svt 650 x Prijavi odgovor kao problematičan Auspuh-Montirano i isprobano, malo probuseno i sl.... meni se svidja! Svakako lepse od originala!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steph 89 Napisano April 18, 2011 U prolazu, 25 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Husaberg FS650e Yamaha WR426f Yamaha Raptor 660R Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je ovo neko vec postovao negde i jeste malo off-topic, ali bitna je pouka: Vlasinici, pazite gde parkirate svoje zeceve! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...