PICASOO MZ 425 Napisano April 26, 2010 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Puno srece u projektu i samo napred!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano April 26, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan I za malo da postanem vlasnik jedne 5-ice svojevremeno, bila skoro nova za male pare ali ni te male nisam imao i ode ko zna gde.I meni se 4 vise svidja od 5. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano April 27, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Sa srecom voznja. PS Saputnice su na slicne. Plavi Golub Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BEBAC 8 Napisano April 28, 2010 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Stitar;Sabac Motocikl: izh planeta 4;izh planeta 5;apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan evo jos 1 slicica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BEBAC 8 Napisano April 28, 2010 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Stitar;Sabac Motocikl: izh planeta 4;izh planeta 5;apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan pa jos jedna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano April 28, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je zanimljiv koncept IZH BOBBER Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BEBAC 8 Napisano April 28, 2010 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Stitar;Sabac Motocikl: izh planeta 4;izh planeta 5;apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan e ovako nesto cu da pravim od sledeceg IZH-a,JAWE ili MZ-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano April 28, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je neka LIFAN/IZH budzevina al koncept je bitan,pogledaj polozaj amortizera i jednostavnost pre svega koja ga i cini zanimljivim.Treba ,,krasti,, ideje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BEBAC 8 Napisano April 28, 2010 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Stitar;Sabac Motocikl: izh planeta 4;izh planeta 5;apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan postavi onu tvoju jawicu i ono je fino zamisljeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano April 28, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok,nije tema,samo ovo tvoje rusko magare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jozamladen 21 Napisano April 28, 2010 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos nekih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jozamladen 21 Napisano April 28, 2010 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Још.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano April 29, 2010 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Pozzdrav za g-dina jozamladen . Polako se ovde okuplja porodica iza Gvozdene Zavese! DDR , Cheskoslovakia, Russsia, ima po koji Bugarin sa njihovim Balkanom ( Nedko)... :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jozamladen 21 Napisano April 29, 2010 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nije ni u komunizmu sve bilo loše, gledano iz danjašnje perspektive ;D A evo slike i najlepšeg iža, kopije DKW: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jozamladen 21 Napisano April 29, 2010 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Još jedna slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano April 30, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Auuu kakva masinerija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano April 30, 2010 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kakav je kvalitet motora ali ja imam lovacku pusku IZ staru 30 godina i sada je kao nova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jozamladen 21 Napisano April 30, 2010 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Шта знам, онако, и мој мотор је стар 25 година, мада није баш као нов, али добро се држи. Просте и сирове машине, и ако се нешто поквари, лако се поправи, осим мењача који је њихова бољка. И ја сам мој заменио. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BEBAC 8 Napisano April 30, 2010 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Stitar;Sabac Motocikl: izh planeta 4;izh planeta 5;apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan ako bi ne dao BOG trebala da se radi generalna,postoji li neka masina koja se i danas proizvodi od koje bi mogli da se kupe delovi(normalno novi)pa da se to ubaci u ruskog medveda ili ti magare kako mu deki tepa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano April 30, 2010 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Vracamo se na pocetak,sa vremenom,kupis neki krs za delove ima toga samo treba traziti,kada upoznas ljude bice i delova,polako.Sigurno da ima i novih,o kvalitetu i cenama treba pitati Lisicu,on sigurno zna o tome dosta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano April 30, 2010 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Moj drugar nabavlja delove za IZh-a i Voshoda iz rusije. Nesto ima na lageru, a sto nema - ceka se desetak dana . Evo, takodje stiglo iz Rusije: Rusi nam poslali dinamu od Voshoda sa prirubnicom sa kojom pasuje na IZh-a. Stos je u tome sto Voshod ima beskontaktno ( elektronsko paljenje ). Dakle ovo se stavi , i zaboravi se na platine, a ni akumulator nije potreban. Na slici je : 1. IZh - paljenje 2.reducir za Voshodov stator 2. Voshodov regler 4. Voshodov stator bez platina - vidi se kalem - pik-ap koji zamenjuje platine . A evo i jednog IZh chopera, mislim da je iz Panceva, il tu negde : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Maj 1, 2010 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle ovo se stavi , i zaboravi se na platine, a ni akumulator nije potreban. Možda zvuči neverovatno ali to rtadi i to jako dobro. Prijatelj iz kluba ima model koji se zove Sova i mislim da je IZ-ov. Motor ima 175 ccm, nema akumulator, pali na pola kurble... Nažalost, prijatelj o kome govorim se šlogirao pa je motor ostavio u vikendici jer nemože da vozi. Vikendica mi nije blizu pa nemogu da ga slikam ali ću prekopati neke stare fotografije. Ako postoji mogućnost da se ovaj sistem stavi na IŽ-a onda to treba iskoristiti. Da li bi pasovalo i na MZ-a, dopadljiva mi je ideja što nema akumulatora pa je kaseta više na raspolaganju. Član ovog Foruma Dulesotona je imao IŽ-a. Ne verujem da zna za ovu temu pa ako hoćete možete da ga obavestite PP-om da se priključi, sigurno ima svojih iskustava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Maj 1, 2010 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se prijavim dobio sam pp. imao sam CZ 350 i par jawa 350, vozikao i MZ Mislim da bih se snasao i sa ovom skalamerijom oko nekih stelovanja i sl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BEBAC 8 Napisano Maj 1, 2010 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Stitar;Sabac Motocikl: izh planeta 4;izh planeta 5;apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan hvala druze na pojavljivanju trenutno nista konkretno nije problem ali svrati ponekad siguran sam da ces imati kakav koristan savet u vezi nasih ruskih medveda cini mi se da je vuja rekao da imas iskustva sa ovim motorima i delovima za njih pa sam te zato pozvao u svakom slucaju hvala i svrati ponekad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BEBAC 8 Napisano Maj 1, 2010 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Stitar;Sabac Motocikl: izh planeta 4;izh planeta 5;apn 6 Prijavi odgovor kao problematičan za drumsku lisicu kako da dodjem do tvog prijatelja ,ako moze neki broj ili e mail,moze i na PP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...