Šumi Zmajček 1287 Napisano Januar 11, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan (+) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Januar 11, 2011 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan Nemam sliku , tj.neznam da to stavim na net . Ali porobacu preko nekoga . Predlazem ono sto si ti vec negde gore predlozio : Da probas pa da vratis ! samo bih ja jos dodao : ja ti vratim novac kada vratis ! a to je 2568 din. + PTT Jigoro Cano imate privatnu poruku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Januar 11, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Nemam sliku , tj.neznam da to stavim na net . Ali porobacu preko nekoga . Predlazem ono sto si ti vec negde gore predlozio : Da probas pa da vratis ! samo bih ja jos dodao : ja ti vratim novac kada vratis ! a to je 2568 din. + PTT Izgleda da smo uspeli da stavimo te slike felne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Januar 11, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan Nemam sliku , tj.neznam da to stavim na net . Ali porobacu preko nekoga . Predlazem ono sto si ti vec negde gore predlozio : Da probas pa da vratis ! samo bih ja jos dodao : ja ti vratim novac kada vratis ! a to je 2568 din. + PTT Izgleda da smo uspeli da stavimo te slike felne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Januar 11, 2011 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan Nemam sliku , tj.neznam da to stavim na net . Ali porobacu preko nekoga . Predlazem ono sto si ti vec negde gore predlozio : Da probas pa da vratis ! samo bih ja jos dodao : ja ti vratim novac kada vratis ! a to je 2568 din. + PTT Izgleda da smo uspeli da stavimo te slike felne. Ti obruci su slikani kod Zorana iz Novo Sada. Vec sam zvao da pitam za te obruce. Ako nije problem da ih odmastim i probam na Jawine glavcine poslacu vam adresu na pp. Posaljite ih jos sutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karbi 224 Napisano Januar 19, 2011 Svrati ponekad, 415 postova Lokacija: sokobanja Motocikl: Honda cbx 750f, Jawa 350/361, Jawa 250/559, Prijavi odgovor kao problematičan Misija sa Voshodovim obrucima uspesno okoncana. Obruc je stigao i namontiran je bez problema na Jawinu glavcinu. Ovom prilikom se zahvaljujem Zoranu sto mi je izasao u susret u ovoj situaciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Januar 19, 2011 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Nemam sliku , tj.neznam da to stavim na net . Ali porobacu preko nekoga . Predlazem ono sto si ti vec negde gore predlozio : Da probas pa da vratis ! samo bih ja jos dodao : ja ti vratim novac kada vratis ! a to je 2568 din. + PTT Izgleda da smo uspeli da stavimo te slike felne. Ti obruci su slikani kod Zorana iz Novo Sada. Vec sam zvao da pitam za te obruce. Ako nije problem da ih odmastim i probam na Jawine glavcine poslacu vam adresu na pp. Posaljite ih jos sutra. Inace, jigoro cano je Zoranov sin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Januar 19, 2011 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedan čovek kod mene u selu IŽ Planeta 4 od 350cc. Jedan klip, ali purnja kad se upali, moze da posluzi za rasterivanje komaraca jel to sokocalo na prodaju?? ako jeste javi na pm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Januar 24, 2011 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jozamladen 21 Napisano Februar 22, 2011 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Стигли су ми делови из Русије , машина ће да буде нова новцијата, хе, хе Ставио бих слике да своју радост поделим са екипом, али уопште не могу да се снађем на овом новом сајту. Нек ми неко објасни како се постављају фотографије. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 22, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Стигли су ми делови из Русије , машина ће да буде нова новцијата, хе, хе Ставио бих слике да своју радост поделим са екипом, али уопште не могу да се снађем на овом новом сајту. Нек ми неко објасни како се постављају фотографије. smanjis slike na odredjenu rezoluciju, i postavljas ih klikom na: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jozamladen 21 Napisano Februar 28, 2011 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan E evo slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jozamladen 21 Napisano Februar 28, 2011 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo je s.... ovaj novi forum, nemam reci!!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jozamladen 21 Napisano Februar 28, 2011 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan I tako , to je to, jos kad se izhilznuje cilindar, bice masina sa ravno O km:-)))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 28, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno!!!!!!!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Februar 28, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je situacija sa cenama, kako si prošao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4760 Napisano Februar 28, 2011 Ne silazi, 5554 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jozek...pa ti se jos bakces sa ovom "planetom"...a ja mislio, ti se okanuo corava posla! Ajd zovi na premijeru kad sve to sklopis, imam i ja nesto za premijeru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jigoro cano 234 Napisano Februar 28, 2011 Zainteresovan, 978 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MZ 175/1 ES , MZ 250 ETS ,ETZ 250 , 2 komada trkacka MZ-a (u pripremi), KTM LC4 , MZ 660 Mastif Prijavi odgovor kao problematičan E evo slika NEVEROVATNO ! i u Rusiji prodaju Tajvansku klipnjacu ?! Rocket ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantelija 192 Napisano Februar 28, 2011 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Keeway Speed Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam istoriju proizvodnje IŽ-a na jednom drugom forumu, mislim da ce vam biti veoma zanimljivo. Inace mi se veoma svidja Planeta-5 i kada bi imao da se kupi nov motor sa obezbedjenom mrezom rezervnih delova, rado bih ga pazario. Uzivajte: http://www.nolimitbikers.com/forum/viewtopic.php?f=18&t=3191 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jozamladen 21 Napisano Mart 1, 2011 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je situacija sa cenama, kako si prošao? Цене су врло повољне, али у Русији, мада су делови углавном кинески и тајвански. Карбуратор је рецимо око 25 евра, комплет мењач 40, клип 5 евра, клипњача око 10, ланац 5 евра, дихтунзи, карике, ламеле, све по мање од 5 евра, лежајеви су од евро до 5-6 евра по комаду и слично. Ма за 500 евра малте не може да се добије нов мотор. Међутим, то се исплати само ономе ко купује без посредника, јер ови Руси што доносе делове у Србије су углавном дупло уграђују, а ови наши домаћи препродавци такође, и онда су цене много више. Мени је ове делове купио и донео комшија који ради у Москви, тако да нисам плаћао ни транспорт ни царину, и зато ми се исплатило, јер сам му за ово дао 130 евра. За те паре нек ме ИЖ са кинеским деловима служи 20-25 000 км па доста. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jozamladen 21 Napisano Mart 1, 2011 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Jozek...pa ti se jos bakces sa ovom "planetom"...a ja mislio, ti se okanuo corava posla! Ajd zovi na premijeru kad sve to sklopis, imam i ja nesto za premijeru. Шта да ти кажем, хтео сам да га продам, а онда ми се појавила комбинација са комшијом који ради у Москви, и онда сам се прерачунао - боље да уложим још 200 евра и да добијем нов мотор, него да га продам за неку ситну кинту. Уопште не знам кад би онда скупиио паре за други, јер од кад смо добили бебу паре само иду. А ту су и кола, тако да не би сео на мотор следећих 5 година најмање. Па онда боље и сређен ИЖ него ништа. А премијера не знам кад ће, прво да средимо машину, па имам да набавим гуме, па морам да га поново фарбам, а можда га отерам код Ћекија да правимо бобера, ал то ћу да видим ако ме не буде мрзело. У сваком случају чим га средим долазим у буци и диму!!!! А шта си то ново узео? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki 168 Napisano Mart 6, 2011 Zainteresovan, 634 postova Lokacija: Beograd/Vozdovac Motocikl: Suzuki GSX 600F-SF,Honda CM 125 Custom,Benelli Adiva 150,MZ 250 ETZ,MZ 250 TS,Kinroad 200gy,Tomos 14 tls, Prijavi odgovor kao problematičan Evo jedne zanimljive,malopre sam pratio neki putopis,pa skinuo sliku,kakvi likovi...bas ih briga,njima je lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
timon 1 Napisano Avgust 7, 2011 U prolazu, 9 postova Lokacija: Zemun, Beograd Motocikl: ИЖ ПЛАНЕТА 4 1986 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, kupio sam izh planeta-u 4 i sad me zanima gde mogao da ga odvezem, kod kog majstora da ga pogleda i da opravi, u Beogradu. To mi je prvi motor, tako da nemam nekog znanja sto se tice vecine stvari. Imam veliki problem oko paljenja, nece nikako da upali. Imao sam srece samo kad odem kod majstora Bobeka iz Zemuna da ga upalim nekoliko puta, i vozio sam na kratko, ali cim ga ugasim i probam ponovo da ga upalim, nema sanse. Mesto gde su kurbla i kvacilo, tu mi ulje curi i od silne zelje da upalim motor, spadne mi i kurbla i kvacilo. Mislim da je i to veliki problem. Svaka informacije ce mi znaciti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jozamladen 21 Napisano Avgust 12, 2011 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway Cruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan E prijatelju sta si ti kupio :'( Imam broj majstora u Novom Sadu, pa ako mozes da ga nekako preteras do tamo, bilo bi dobro. A ima i jedan momak u Mladenovcu, on je pre par meseci kupio IZ pa mislim da ga je sredio. A kako si ga opisao, mislim da je tom tvom izu potrebna bolnica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Avgust 17, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan cekaj, polako... prvo, sta spada? samo kurbla (poluga) ili i osovina na kojoj je polumesec? i kako to ispada kvacilo? daj slike, pa nije iz svemirska tehnologija bogamu, resicemo ga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...