Debeli_Zmaj 0 Napisano April 23, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je bio GR 650 ... majstor za auto vozi motor, doshao do mene mi pogleda nesto ja ga pitao za motor, chak i cena ok 1500e i kao jel mogu sednem, on kaze samo izvoli .. ja na motor, nekako se popeh .. al kad ono .. nevredi .. visok mi .. znachi zna li neko koja je visina tog motora pa da trazim neshto nize .. i sta uopshte ima nize od motora... kad kazem visok, mislim da kad sedim na njemu, ne dodirujem lep i sto je bitnije stabilno zemlju ... u jednom trenutku sam malo krenuo i na stranu dok nisam fino stao na zemlju .. fali mi cm duzine nogu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6424 Napisano April 23, 2010 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Koji je to motor GR 650 ? To si ti nesto pomesao, da nije DR ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano April 23, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan da moja greska dr .. i svo vreme ponavaljam sebi dr dr dr .. i napishem gr ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zen 3 Napisano April 23, 2010 U prolazu, 75 postova Prijavi odgovor kao problematičan Idi na http://www.bikez.com/ pogledaj podatke za motor inace koliko su mene naucioli enduro se moze "sniziti" na dva nacina 1 custom made sediste 2 moze da se spusti na zadnjem amortizeru i prednjim viljuskama, tako da fakticki ceo motor bude nizi tako da par cm nije problem. Cisto radi vica, aj izmeri duzinu nogu sa unutrasnje starane butine meni je 84cm a visoka sam 170cm jedva (mama me merila jer je malo nezgodno sam sebe izmeriti ) evo pishe Suzuki DR 650 RSE 1995 Seat height: 925 mm Suzuki DR 650 SE 1996 865 mm i generalno im se raspon visine sedishta krece 845-925 pitanje na kom si sedeo sem ako nisam omashila motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano April 23, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan Idi na http://www.bikez.com/ pogledaj podatke za motor inace koliko su mene naucioli enduro se moze "sniziti" na dva nacina 1 custom made sediste 2 moze da se spusti na zadnjem amortizeru i prednjim viljuskama, tako da fakticki ceo motor bude nizi tako da par cm nije problem. Cisto radi vica, aj izmeri duzinu nogu sa unutrasnje starane butine meni je 84cm a visoka sam 170cm jedva (mama me merila jer je malo nezgodno sam sebe izmeriti ) elem.. to su fabricke mere... e sad nema tu mera kad neko sedne na motor .. a to spushtanje .. kod ovog motora, a pitao sam vlasnika a i majstora za iste je takvo da bi morali se menjaju neki amortizeri ovo ono ... au bre imash ogromne noge... kdo mene 76 ... bash nisam nabijao metar do same aprature .. tako da kme .. nisam krakat dovoljno ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano April 23, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Moj je RSE i onako je visok, nije bas visoko ali daleko od toga da je nizak.......ti mozes spustiti visinu ako zamenis koske na mono amortizeru, ali ja ne znam kakvo bi stanje dobio i na sta bi to licilo????? to nije resenje bolje potrazi neki nizi motocikl nadji nekog TA on ti je nizi malo od DR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano April 23, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan evo ovako oznaka motora je DR 650 RSE 1992 i kaze visina sedista Seat Height: 885 mm (34.8 in.) i kad sednem on ode malo dole .. par cm sigurno i tachno unutrashnja strana butine mi 76 .. da mi bude udobno .. i to je tih 2-3 sto mi fali da fino sednem .. znachi treba mi 2-3cm nize sediste... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano April 23, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan http://www.suzukicycles.org/photos/DR-series/DR650/1993_DR650RSE_bl_side_450.jpg Ovako moj izgleda to je RSE Mozes spustiti sic tako sto ces izvaditi deo sundjera, znam decka koje je nizi i tako je uradio...ne izgleda lose ali je sigurno malo ne udobnije a ni ovako nije bas previse udobno na duze sedenje.....ali mozest to da uradis lako i da resis problem Bolje spustiti sic nego dirati koske, to ne bih radio.... Jel ima taj anlaser? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano April 23, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan mislim da ima ... mislim da je bas pominjao da i to treba da sredi nesto ... njegov je belo šareno ... ma lep motor .. cena 1500e .. mislim da bi još mogli da se dogovaramo ... još da uspem da ga ubedim da sanjim zamenim džip ono da mi motor i diplati još toliko recimo .. i da imam motor za ovu sezonu .. al ako ne ide prodaja džipa ... .. taman da ga operem za vikend pa na oglase u pon uto ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano April 23, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan pa da oce da mu ode frajlauf i cuje se malo neprijatno kad ga palis, to im je slaba tacka i ja sam to menjao a znam da su i drugi i interesantna stvar je da i sa novim frajlaufom se zvuk i dalje cuje...ali jbg. naviknes se na njega.... Inace mene moj odlicno sluzi vec 30000 km i nisam imao nekih problema....ako ti malo jaca vibracija ne smeta onda teraj...potrosnja 5l Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zen 3 Napisano April 23, 2010 U prolazu, 75 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=48963.msg747098#msg747098 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano April 23, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan znachi ovaj ej upalio ko mina ... ne znam kako treba se čuje ali meni se svidelo .. jedino što mi je bio visok ... e sad.. to spuštanje itd.. pričamo ako bude postojala mogučnost da uzmem taj .. baš taj ne znam što se tiče KLE500 ili sličnih motora kakva je kod njih situacija koliko će da ‚‚legnu‚‚ kad ja sa 130 kg sednem ... inače dans naučih kad ima torbu da moram da savijem nogu .. kad jašim .. i to je neshto novo naučeno --- ovo za sedeljku je skroz dobro .. treba samo videti koliko spusta.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mg011 5 Napisano April 23, 2010 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan .. visok mi .. Ma nije visok motor, to ne postoji - kao institucija ;D Kratke su ti noge. Veruj mi, imam isti problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano April 23, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan znači ... ima nas bar 2 sa tim problemom.. tjemo i udruzenje gradjana da formiramo .. pravda za nogokratke ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano April 23, 2010 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan prazan 193kg plus gorivo 210 ako ti je pun tank osetno ti se zanosi motor ako ga recimo okreces u mestu....znaci gorivo je visoko i bas se oseti kako je tezi za upravljanje........ja sam dao drugaru da se provoza nizi je a ima i 75kg i krenuo je spustio nocu i samo pao na stranu nije mogao da ga drzi kad mu se motor nakrivio....ali jbg. ti si jak imas 130 kg i tebi ne bi pao jer bi ga lako drzao.....naviknes se posle malo kilometara nije to nikakva prepreka, pogotovo kad spustis sediste.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano April 23, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan pazi nista me nebi nateralo da se opet uhvatim tegove za ruke... ali vidim da tjem morati zbog motora.. uzas .. josh tje bude dobro za moj povishen shetjer.. videtjemo kako tje se stvari odvijati .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano April 23, 2010 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako se bojis da ce ti sediste biti tvrdo imas u prodavnicama sportse opreme sorc sa protekcijama sa njim mozes da sedis i na daski nece ti smetati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano April 23, 2010 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan ako se bojis da ce ti sediste biti tvrdo imas u prodavnicama sportse opreme sorc sa protekcijama sa njim mozes da sedis i na daski nece ti smetati Pa ga protektori ponovo dignu za par cm,pa tako u krug... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KTM+A 547 Napisano April 23, 2010 Drug član, 1359 postova Prijavi odgovor kao problematičan nece imam enduro gde nemoze da sedi jer nije ni stavljeno sediste za sedenje , a zemlju dodirujem samo vrhovima prstiju . ovo mi je resilo problem a i nije skupo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano April 23, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan nece imam enduro gde nemoze da sedi jer nije ni stavljeno sediste za sedenje , a zemlju dodirujem samo vrhovima prstiju . ovo mi je resilo problem a i nije skupo . daj slike daj slike daj slike .. i reci nam tvoje gabarite i tezinu... = Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano April 23, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bikez.com/motorcycles/honda_xl_600_v_transalp_1987.php i nigde nemogu nadjem koja je visina sedista... a mozda bude i tako nesto u opciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zen 3 Napisano April 23, 2010 U prolazu, 75 postova Prijavi odgovor kao problematičan 840-850. pogledaj recimo na nekom drugom godistu.... http://www.bikez.com/motorcycles/honda_xl_600_v_transalp_1998.php Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano April 23, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan nashao sam za onaj sto sam ja probao .. ali godinu dana kasnije 870 mm e sad ako je ovo 850mm .. to je taman tih 2cm .. znachi isplati mi se da se cimam da gledam .. josh ako mogu da a ga spustim ta pola cm ili cm dole ... pa da fino stamenito stojim chak malo savijena kolna to je skroz mega fino .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zen 3 Napisano April 23, 2010 U prolazu, 75 postova Prijavi odgovor kao problematičan brate dzaba ti teorija, mora se u praksi sve probati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Debeli_Zmaj 0 Napisano April 24, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd, Vračar, Vračar Prijavi odgovor kao problematičan true true ... vidim da mi predstoji obilazenje motora mada natrche nekad i sami motori ... a ja ljubazno ljude pitam da li mogu da ga zajashim jer sebi trazim motor pa zbog visine .. jeste da bude malo komichna scena oko penjanja .. ali sam nauchio danas da treba savijam koleno ... sto je skroz cool savet ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...