gavrolini 2754 Napisano April 22, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan ako neko ima semu za povezivanje vakuma na sistemu ubrizgavanja ,imam brdo nekih creva koja nisu pokacena a i motor i dalje nece u obrtaje pa je moguce da je to..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano April 22, 2010 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Znam kako treba da stoje ;D ...jedino moras biti pored motora pa me nazoves da ti objasnim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NEBOJSAA3 1 Napisano April 25, 2010 U prolazu, 30 postova Lokacija: sirig Prijavi odgovor kao problematičan nisam ni mislio da monca nezna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano April 25, 2010 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan Dzabe ja znam kad nikako da nazove da mu objasnim ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano April 25, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Dzabe ja znam kad nikako da nazove da mu objasnim ??? druze narucio sam nov filter vazduga jer kroz stari nije moglo nista da prodje,pa necu cackati nista dok ne stigne nov Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gedza 1 Napisano April 25, 2010 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan do koliko obrtaja ti motor ide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
racer_zx6r 7 Napisano Decembar 3, 2010 U prolazu, 5 postova Lokacija: Sjenica Motocikl: kawasaki zx6r Prijavi odgovor kao problematičan imao sam isti problem sa mojom ninjom.... kod mene je bila u pitanju pumpa goriva koja je u rezervoaru,a sito je bilo zaprljano... mozes sve da pogledas na bikebandit.com-tu sam ja nasao neke seme srecno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Decembar 3, 2010 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan prodat motor odavno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...