steve_yam 18 Napisano April 22, 2010 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem moju Suzanu teska srca, radi kupovine neceg drugog, mozda jaceg.Znaci motor je 2001 godiste, presao 20 000 km.Kod mene je godinu dana i tada nije proveo jednu noc napolju tj u dvoristu znaci garaziran.Uradjeno: plocice, antifriz, 300v motul, gume nove(vidi sliku), xenoni (oba), auspuh original Arrow top (nema ogrebotinu), silikonske rucice,rezervni kljuc,vizir zatamljeni.Motor odlican, svaka prepruka, zvuk extra.Zamene dolaze u obzir, samo R motori, od 2002 pa nadalje.Cena je 4000,za ozbiljne kupce moguc je dogovor.Motor je u Zrenjaninu (to je tamo gde su Dani piva ), kontakt na telefon. 062 9 688 747, Stevan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano April 22, 2010 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan neki komentar ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano April 22, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Ajde onda da se prvi zapljunem. Motor izgleda odlicno. Sve na mestu, izduv, gume ok koliko vidim.... Cena sasvim ok, vidim da pise da moze da se dogovara... Verovatno se odnosi na to ko ce da vodi na pecenje... ;D ;D ;D Srecno sa prodajom... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano April 22, 2010 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan hehe hvala, gume nove pecenje nije problem ja vodim kako god :)3700e fixna, moze zamena Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_ZR 7 Napisano April 22, 2010 Advanced Member, 791 postova Lokacija: Зрењанин Motocikl: Sv650n Prijavi odgovor kao problematičan motor je prelep, ocuvan, nema greske...jel sam rekao prelep?! ;D svaka preporuka! srecno sa prodajom Stevice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano April 22, 2010 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan fala, samo jos da dobije novog gazdu, pa da popijemo koju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano April 23, 2010 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan [move]aktuelno[/move] cena dogovor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FTW! 377 Napisano April 23, 2010 Svrati ponekad, 227 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Dva pitanja... primetio sam da se njihajuca ruka na tvom Gixxer-u razlikuje u odnosu na fabricku, vidim da ima one "mostove" sa obe strane, radi vece rigidnosti, pa ako moze objasnjenje? Takodje, vidim i da je ram crn, a ja sam vidjao polirane ramove, tj. u boji aluminijuma, pa me isto zanima, jel si ti radio neki powder coat rama ili mozda farbao? Hvala unapred, Pozz. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano April 24, 2010 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Dva pitanja... primetio sam da se njihajuca ruka na tvom Gixxer-u razlikuje u odnosu na fabricku, vidim da ima one "mostove" sa obe strane, radi vece rigidnosti, pa ako moze objasnjenje? Takodje, vidim i da je ram crn, a ja sam vidjao polirane ramove, tj. u boji aluminijuma, pa me isto zanima, jel si ti radio neki powder coat rama ili mozda farbao? Hvala unapred, Pozz. hehe ocekivao sam ovakva pitanja to je prosli vlasnik, tj pre mene skidao ram da bi ga farbao u crno,pa je tada skinuo staru viljusku, i stavio ovu od 750(k1) radi sigurnosti itd.poz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FTW! 377 Napisano April 24, 2010 Svrati ponekad, 227 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Dva pitanja... primetio sam da se njihajuca ruka na tvom Gixxer-u razlikuje u odnosu na fabricku, vidim da ima one "mostove" sa obe strane, radi vece rigidnosti, pa ako moze objasnjenje? Takodje, vidim i da je ram crn, a ja sam vidjao polirane ramove, tj. u boji aluminijuma, pa me isto zanima, jel si ti radio neki powder coat rama ili mozda farbao? Hvala unapred, Pozz. hehe ocekivao sam ovakva pitanja to je prosli vlasnik, tj pre mene skidao ram da bi ga farbao u crno,pa je tada skinuo staru viljusku, i stavio ovu od 750(k1) radi sigurnosti itd.poz Hvala za odgovor. Motor je zaista lep. I cena je korektna. Srecno sa prodajom! Pozz. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano April 24, 2010 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan heh poz i tebi , nista od ponuda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano April 25, 2010 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Do koje cene i godista te zanima zamena za skuplji.(gsxr 1000 k8, eurosumar 12. 2008., akrapovic titanijum, dunlop rr, kn, rizoma, fabricko stanje)Ako si zainteresovan javi se na 064/1286-963. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano April 26, 2010 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan mnogo mi je 1000 druze, izvini :-[ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano April 27, 2010 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan [glow=red,2,300]aktuelnoo[/glow] promenute svecice (ngk) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano Maj 12, 2010 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan cena dogovor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikola87 0 Napisano Maj 14, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da li te interesuje zamena za kawasaki z750s 2006.god ima ga ovde na forumu i u oglasniku,ako si zainteresovan javi se na 0652522252 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano Maj 14, 2010 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan iskreno, interesuje me nesto od serije k4-k6..750 uglavnom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano Jul 5, 2010 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan jos uvek aktuelno..registrovan uradjen veliki servis..sit and drive Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano Jul 11, 2010 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan hitno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miljan 28 Napisano Septembar 14, 2010 Drive carefully!, 47 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Peugeot SpeedFight `02 ,ZX6R 636 `05 Prijavi odgovor kao problematičan zamena za pegaso 125 ? uz moju doplatu ? Pozdrav. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano Septembar 14, 2010 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan samo R, zanima me zamena za R1 neki stariji kljuc za kljuc itd.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2745 Napisano Septembar 14, 2010 Braveheart, 703 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan motor je prelep... kako ti nije zao prodati ga :-\ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano Septembar 14, 2010 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan hvala na pozitivnim komentarima, ma ne znam sta mi je, igra mi nesto da probam jace ... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14397 Napisano Septembar 15, 2010 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 955 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan dodji do vrsca dacu ti da probas moj motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
steve_yam 18 Napisano Septembar 16, 2010 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Dogodine opet... Prijavi odgovor kao problematičan to bar nije problem ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...