Gile_Extremeboy 7925 Napisano Septembar 1, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka vam cast zavidim vam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 1, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan I treba da nam zavidiš Mi ne zavidimo tebi što si se uplašio (kao još neki) pa nisi smeo doći.... ehhh, Teneraši, jaki na rečima.... pih! ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TA96 300 Napisano Septembar 1, 2010 Drug član, 1423 postova Lokacija: Bliski Istok-Pančevo Motocikl: Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jos neka slicica, pa da se uskoro opet okupimo. Mozete na "pauzu", pa sliku po sliku ako vam je prebrzo. Svaka cast majstor Rade, ovoliko me nisu slikali na vencanju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 1, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan :o :o Alo, prijatelje... Jesu mi kratke ruke kad citam, ali nisam bas toliko corav. Hvala !! +1 ;D Vec urgiram da dobijes sestu zvezdicu. ;D Au, Rade, svaka ti se dala Ne mora bas svaka, al` "jedna" bi mogla ! ;D:P sram me bilo bravo majstore, napokon sam neke ljude vidio tj. sada znam kako izgledaju. vrhunska uživancija. Iz postovanja je bitno da napisemo ime osobe koja se nalazi na fotografiji. To je prvo. Drugo - i posmatracu je fotka jasnija kada zna ko je na njoj. Vise puta nisam hteo da okacim neku fotku jer nisam znao ime osobe, ili sam zaboravio jer se retko vidjamo, a ima nas. Sa druge strane se desavalo i da okacim mnogo nenaslovljenih fotki samo da bi neko imao svoju sa neke akcije ili druzenja. Svakako se treba potruditi i napisati ko je na slici. Jedan primer upravo iz KPJ: Ja sam fotkao Gagu dok uci da vozi motor i nisam primetio da je stigao jedan prijatelj kojeg jos nisam uzivo upoznao, a komunicirali smo mnooooooogo puta na razne nacine. I, vracam se ja za sank, gledam u displej aparata da vidim kakve su fotke, ujedno razgovaram sa Jagerom (mislim), i neko iza mene me oslovi imenom: Rade ! Okrenem se i bez sekunde razmisljanja izgovaram: Ooooo TomBa prijatelju kada si stigao !? Razgovor nastavljamo opusteno kao da smo se videli milion puta. Eto, to je to. ...ovoliko me nisu slikali na vencanju Pa kad si pobegao sa vencanja ! E, ja sam "maznuo" od Drvodelje one tri slike sto nas je Jasna slikala u voznji, samo da znas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maryan 84 Napisano Septembar 2, 2010 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Karaburma Motocikl: Dominator 500 & Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan Kako ti Rajko zavrsi na busu nije mi jasno,ti si bre umetnicka dusa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Septembar 2, 2010 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, Nisam maltene nikog znao po nicku ni imenu. Sledeći put će biti bolje, Hvala Rade puno mi je pomoglo da pokapiram ko je ko.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Septembar 2, 2010 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Rade, polako stices titulu oficijelnog fotografa... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3327 Napisano Septembar 2, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Priznaj Rade da ih je pola Grem... uslikao :D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Septembar 2, 2010 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Свака час' на фоткама, следећи пут те водимо као сувозача, да нам фотки буде више, а квалитет још и бољи! ;D :o :o Alo, prijatelje... Jesu mi kratke ruke kad citam, ali nisam bas toliko corav. Hvala !! +1 ;D Vec urgiram da dobijes sestu zvezdicu. ;D Au, Rade, svaka ti se dala Ne mora bas svaka, al` "jedna" bi mogla ! ;D:P sram me bilo bravo majstore, napokon sam neke ljude vidio tj. sada znam kako izgledaju. vrhunska uživancija. Iz postovanja je bitno da napisemo ime osobe koja se nalazi na fotografiji. To je prvo. Drugo - i posmatracu je fotka jasnija kada zna ko je na njoj. Vise puta nisam hteo da okacim neku fotku jer nisam znao ime osobe, ili sam zaboravio jer se retko vidjamo, a ima nas. Sa druge strane se desavalo i da okacim mnogo nenaslovljenih fotki samo da bi neko imao svoju sa neke akcije ili druzenja. Svakako se treba potruditi i napisati ko je na slici. Jedan primer upravo iz KPJ: Ja sam fotkao Gagu dok uci da vozi motor i nisam primetio da je stigao jedan prijatelj kojeg jos nisam uzivo upoznao, a komunicirali smo mnooooooogo puta na razne nacine. I, vracam se ja za sank, gledam u displej aparata da vidim kakve su fotke, ujedno razgovaram sa Jagerom (mislim), i neko iza mene me oslovi imenom: Rade ! Okrenem se i bez sekunde razmisljanja izgovaram: Ooooo TomBa prijatelju kada si stigao !? Razgovor nastavljamo opusteno kao da smo se videli milion puta. Eto, to je to. ...ovoliko me nisu slikali na vencanju Pa kad si pobegao sa vencanja ! E, ja sam "maznuo" od Drvodelje one tri slike sto nas je Jasna slikala u voznji, samo da znas. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Septembar 2, 2010 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Lepo lepo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 2, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Kako ti Rajko zavrsi na busu nije mi jasno,ti si bre umetnicka dusa Ha,ha... ko ce koga... ;D Jbg, Nisam maltene nikog znao po nicku ni imenu. Sledeći put će biti bolje, Hvala Rade puno mi je pomoglo da pokapiram ko je ko.... Drago mi je, ali, da bismo se bolje upoznali, moramo cesce da se okupljamo. Priznaj Rade da ih je pola Grem... uslikao :D Dakle, nikakav oficijelni fotograf, a jos manje suvozac... Braco je sve objasnio! Greca se sakrio iza drveta i sve ufotkao. Ja sam samo pustio slideshow. ;D Nego, ne valja da se ohladimo! Kad je sledeci termin? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PARYS 1 Napisano Septembar 3, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Tu i tamo Prijavi odgovor kao problematičan Da kazem i ja nesto Vidim da ste se extraaaa dooooobro izvozili, napili i najeli. Sve u svemu atmosfera na ovim Kepinim susretama je uvek do jaja. Siguran sam da je to zhvaljajuci domacinima ali i svima vama sto ste gladni nekih normalnih bajkera. Bas sam gledao slike i vidim da je motooora bilooooo bezbroj. Jos koji susret pa ce ovo biti jedan od najvecih skupova u SRB. I pritom ne ma pucanja.... samo druzenje, zajebancija. Inace mnoooogo mi je zao sto ovaj put nisam mogao, ali stvaaarno nisam mogao da dodjem. Praticu kad je sledeci put pa se vidimo. Veliki pozdrav svima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 3, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Svi se nadamo trecem delu ove godine ;D Popravni za one koji nisu mogli hteli smeli.. Javi se Kepo?! Ili mora bar jos nedelju dana da prodje da te uvati koprc? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Septembar 3, 2010 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Samo mislim na onu kofu sa kajmakom. Gledao sad uz kaficu Busmanove slidze, auuuuuuuu, vrh, uzivanjcija. Prevazisao si sam sebe. Fenomenalne. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Septembar 3, 2010 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan kepening.com? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3327 Napisano Septembar 3, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Gdje je Koma a bogami i Mlader moralo je biti neke akcije ...nabacite koju fotku...Kepo koliko ima livadom od mene do tebe? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 3, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Gdje je Koma a bogami i Mlader moralo je biti neke akcije ...nabacite koju fotku...Kepo koliko ima livadom od mene do tebe? ;D Od Bratunca sat vremena, a do Bratunca ces se vec nekako snaci Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Septembar 3, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Gdje je Koma a bogami i Mlader moralo je biti neke akcije ...nabacite koju fotku...Kepo koliko ima livadom od mene do tebe? ;D Od Bratunca sat vremena, a do Bratunca ces se vec nekako snaci nemoj da skreces s glavne teme! KAD CEMO OPET? ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Septembar 3, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sad se garant misli "sta mi je ovo trebalo" ;D A za sve je kriva kantica Ceresita, ona nas je najvise dojmila Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Septembar 3, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde bre, pustite choveka da odmori malo. Sad neko drugi na novoj lokaciji da pripremi neshto. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Septembar 3, 2010 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ajde bre, pustite choveka da odmori malo. Odmorio se on dovoljno ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Septembar 3, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Mislish, nije se poshteno ni umorio pa mu 2 dana lezhanja dosta? ;D Nego aj ljudi da sledece gazhenje, onako dzumle, napravimo kroz avetinjska sela Srbije. Postoji dosta sela koja su grupno napushtena, dok su u njima ostale kuce gotovo nameshtene. Meni bi bio trip da obidjem takav horor. Zamislite josh kamp na takvim mestima. :o ;D Evo jedne reportazhe iz starog FHM-a (avetinjska sela): http://www.fhm.rs/prva-dama/fhm-2/ Znachi klik na stranu pa uvelichaj. Razmislite o tome. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Septembar 3, 2010 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Mislish, nije se poshteno ni umorio pa mu 2 dana lezhanja dosta? ;D Nego aj ljudi da sledece gazhenje, onako dzumle, napravimo kroz avetinjska sela Srbije. Postoji dosta sela koja su grupno napushtena, dok su u njima ostale kuce, gotovo nameshtene. Meni bi bio trip da obidjem takav horor. Zamislite josh kamp na takvim mestima. :o ;D Evo jedne reportazhe iz starog FHM-a (avetinjska sela): http://www.fhm.rs/prva-dama/fhm-2/ Znachi klik na stranu pa uvelichaj. Razmislite o tome. Toooooooo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Septembar 3, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Mislish, nije se poshteno ni umorio pa mu 2 dana lezhanja dosta? ;D Nego aj ljudi da sledece gazhenje, onako dzumle, napravimo kroz avetinjska sela Srbije. Postoji dosta sela koja su grupno napushtena, dok su u njima ostale kuce, gotovo nameshtene. Meni bi bio trip da obidjem takav horor. Zamislite josh kamp na takvim mestima. :o ;D Evo jedne reportazhe iz starog FHM-a (avetinjska sela): http://www.fhm.rs/prva-dama/fhm-2/ Znachi klik na stranu pa uvelichaj. Razmislite o tome. Toooooooo ludilo idemooooo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 4, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Dje ste ljudi! ;D Taman se jednih resih kad dodjose drugi, pa jos dizelasi, mozes misliti ;D Ovde je nocu hladno, spusta se do 3-4 stepena tako da je za kamp malo hladno. Nasao sam jedno kompletno avetinsko domacinstvo ;D, koje mozemo da iznajmimo jako povoljno.Sve ima i sve funkcionise osim kupatila. Pre 100 godina kada je pravljena kuca nisi mogao Srbina naterati da sere u istoj, makar ne srao. Staze su svuda okolo, a jednu u duzini od oko 20 km bih posebno izdvojio. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...