Kalina 50 Napisano Septembar 8, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Samo vas gledam... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Septembar 8, 2010 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 8, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan ;D Pederball Al toga nema u Kepilendu ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Septembar 8, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Sto si bre ponekad pametan ;D Usralo me ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Septembar 8, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan pripreme su u toku ;) ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 8, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ;D Pederball Al toga nema u Kepilendu ;D Će i to da nabavimo, ako je in ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 8, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je u ovo vreme idealna kombinacija ako vreme posluzi 18.09. posle akcije davanja krvi, pravac u selo na oporavak. Pa zar opet ?!! ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Septembar 9, 2010 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Претерујемо са тим косјерићким кисеоником... Кад се вратим у Београд морам да прислањам главу на ауспух да се адаптирам на град! ;D Бојим се да не О2веримо негде у природи! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Septembar 9, 2010 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Претерујемо са тим косјерићким кисеоником... Кад се вратим у Београд морам да прислањам главу на ауспух да се адаптирам на град! ;D Бојим се да не О2веримо негде у природи! tuzno ... ali istinito ! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Septembar 9, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Na zlo me navode ovi Afrikanci! : khm khm ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 9, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Претерујемо са тим косјерићким кисеоником... Кад се вратим у Београд морам да прислањам главу на ауспух да се адаптирам на град! ;D Бојим се да не О2веримо негде у природи! Oglas: Menjam kucu, Beograd -> Kosjeric. Sifra: Brdo za Grad Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 9, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Za razliku moze cerasit u kantama ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 9, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Moze ! A ostalo bi valjda i za par vunenih cetvoronozaca, da se razvije biznis. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Septembar 9, 2010 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Moze ! A ostalo bi valjda i za par vunenih cetvoronozaca, da se razvije biznis. ju.ju.ju. To je za Vlajka i Jagera da se zabavljaju u dugim hladnim zimskim noćima ? :o Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 9, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Johanne, pa zar Vlajko nije tvoja kučka? ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Septembar 9, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan You`re all my bitches! ;D Znaci, nemam nista od opreme za kampovanje, ali se kaaaaaaaaampuuuuuje! Ovaj, kome cu da se uvalim u sator, to cemo jos da vidimo! Ne hrcem, noge mi nemaju miomiris, parfeme koristim u umerenim kolicinama, imam ono za protiv komaraca, 2-3 boce... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Septembar 9, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Dzabe sad Nadali. Oni kol'ko vidim, kuju neke druge planove. ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Septembar 9, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Dzabe sad Nadali. Oni kol'ko vidim, kuju neke druge planove. ;D Neeema veze, mi im lljubav njihovu sputavati necemo! ;D Ako treba, ja cu i da izadjem iz satora, samo nek mi daju vrecu, pa cu ja pored.... Ili na klupicu.... Cepice u usi i miiilina! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 9, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Sad pricao sa domacinaom Milutinom, i kaze covek sledece. U subotu popodne-poslepodne kad ljudi dodju bice neko meze, uvece vecera i nedelja dorucak.U kuci imaju tri kreveta, i pred toga dosta slobodnog prostora za vrece,jedna velika sala sa stolovima, ... To kosta 1000 din po osobi, a ko zeli da spava kod njega u domacinstvu (udaljeno 5 min) gde se on inace bavi turizmom doplata jos 300 din.Naravno to bi trebalo rezervisati unapred da se slucajno ne popuni u medjuvremenu.Kod njega imaju tri sobe sa po tri lezaja i svojim kupatilom. Pice i ostale zezalice imaju da se kupe u obliznjoj seoskoj prodavnici. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 9, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Jel to u Skakvcima? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 9, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Jel to u Skakvcima? da Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 9, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jel' ima još neko ko je nenormalan da kampuje? Valjda moj šator neće biti jedini... ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 9, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Jel' ima još neko ko je nenormalan da kampuje? Valjda moj šator neće biti jedini... ;D Kakav bre sator, pored krova nad glavom ;D jos kad zalozimo smederevca, ihhhh ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Septembar 9, 2010 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan You`re all my bitches! ;D Znaci, nemam nista od opreme za kampovanje, ali se kaaaaaaaaampuuuuuje! Ovaj, kome cu da se uvalim u sator, to cemo jos da vidimo! Ne hrcem, noge mi nemaju miomiris, parfeme koristim u umerenim kolicinama, imam ono za protiv komaraca, 2-3 boce... Ne hrces? Nemas miomiris? Pih, pa ko mislis da te primi u sator takvu ???? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Septembar 9, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj, po potrebi mogu da ponesem burazerove carape, koriscene naravno- ili da pozajmim od Popsija! A, mogu i kao da hrcem! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...