kochaMatori 1108 Napisano Avgust 27, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Srecno endurasi! Uzivajte i za nas koji ostaje pored malih ekrana Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 27, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Što ste se ulenjili, pa nismo daleko? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Avgust 27, 2010 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Srecno endurasi! Uzivajte i za nas koji ostaje pored malih ekrana Hvala ! Za male ekrane cemo da spremimo fotke. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 27, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan auuuuuuuuuuuu,kako besno izgleda ova afrika sam macijim ocima!! ;D ;D ;D Besno, nego sta... Vlajko i ja krecemo!!! Vidimo seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Avgust 27, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan auuuuuuuuuuuu,kako besno izgleda ova afrika sam macijim ocima!! ;D ;D ;D Besno, nego sta... Vlajko i ja krecemo!!! Vidimo seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! za boga miloga idite,vec! dva dana kreces!! daj malo akcije! ;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 27, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Evo krenuli ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 27, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan klik ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 27, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja na žalost neću moći da dođem i extra mi je krivo.... zato očekujem da sve dokumentujete ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kalina 50 Napisano Avgust 27, 2010 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja na žalost neću moći da dođem i extra mi je krivo.... zato očekujem da sve dokumentujete ;D ;D ;D sto bre?! pa ko ce da gura motor?! ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Avgust 27, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Ja na žalost neću moći da dođem i extra mi je krivo.... zato očekujem da sve dokumentujete ;D ;D ;D E sad si me razocarao. Jes da si teneras al si mogao da dodjes. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 27, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Je#ite me ja i sada ponosno držim čas... ;D ;D ;D obaveze stisle zaista nemam opcija... a teo bi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1972 Napisano Avgust 27, 2010 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Jouin the club! :-[ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6463 Napisano Avgust 27, 2010 Enduraš, 6410 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Obaveze se odloze, samo ako ima volje. Kad bi znao koliko ja obaveza imam, pa sam ih odlozio, malo sam se izvadio i na sutrasnji verski praznik i crveno slovo, pa posle ide nedelja, ne valja da se radi i tako to Smisli nesto majka mu stara, ko ce da nam gura motore kad se zaglavimo ;D Ja krecem za nekih pola sata, vidimo se gore Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maryan 84 Napisano Avgust 27, 2010 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Karaburma Motocikl: Dominator 500 & Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ja odlozio sve obaveze ali CDI otkazao poslusnost a Joska nije stigao da ga sredi na vreme tako da i drugi put propustam ovo okupljanje,a krivo mi je hocu da puknem...Lep provod svima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Avgust 27, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan jadni janjci i odojci. kad se vi krenete voziti uvjek neko od nji plati glavom, a cesto puta i više njih.. mislim da se u Srbiji zvuka motora najviše plaše navedene životinje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 652 Napisano Avgust 27, 2010 drkadzija, 1233 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan I ja bi upar sa vama u Kepojebinu :'( ali nemorem sa ovim mojim ćereslom. Što bi reko Delboj sledeće godine rodni, sledeće godine..... P.S. Uživajte ljudi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Avgust 27, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan I ja bi upar sa vama u Kepojebinu :'( ali nemorem sa ovim mojim ćereslom. Što bi reko Delboj sledeće godine rodni, sledeće godine..... P.S. Uživajte ljudi ako grofovi više ne mogu kako li je tek nama - podanicima? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6255 Napisano Avgust 27, 2010 Svakom po zasluzi, 12461 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Akcijaši, mož' lahko da se desi da vas sutra iznenade 2 ljuta Transalpa...čuvajte se ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Avgust 27, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Akcijaši, mož' lahko da se desi da vas sutra iznenade 2 ljuta Transalpa...čuvajte se ;D Ajde vas dva 40+, osvetlajte nam obraz tamo. Nek vide ovi Tenerasi i Afrikanci kako tek Transalpovci znaju da voze...varjacu po kotlicu ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6255 Napisano Avgust 27, 2010 Svakom po zasluzi, 12461 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ćuti, taman sam ih poplašio ;D Nadžebali su sutra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2031 Napisano Avgust 28, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo slika od petka. Ja sam naravno zalutao od Kosjerica do mesta desavanja, pa sam prosao serpentine kojih se ne bi postideo ni Passo Di Stelvio. Kao nagradu, imao sam fantasticne vidike... Onda sam se dokopao groblja pa desno ka kampu jos 3km. Gore sam, ako ne racunam domacine, stigao prvi. A onda su gosti poceli da pristizu... Potom se sunce spustilo na zasluzeni odmor, a zabava je pocela. Interesantno je da je vece bilo prijatno, nije bilo hladno. Zna se ko dolazi na AT vs. ST okrsaje! Toliko. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Avgust 28, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Lep provod svima, nazalost ja moram da kocijasim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Avgust 28, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan aaaaaako se po jutru poznaje dan,onda se predvidja dobra zuraja!! dobar provod.......... :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 28, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Bas nam je bezveze... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Avgust 28, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Bas nam je bezveze... mogu mislit! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...