Arakis 6045 Napisano April 20, 2010 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ciko, Ciko kolko ima sati? Nisam ja Ciko ja sam Zagor! A Miso ako ste zeljni voznje evo ti vozi Ondu i mene a draga nek bira skim ce?Mislim ako hoce.. Jes', pa da mi o'ma pomenete pesmu:" Zvijezda tjera mjeseca...." ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 20, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Xexe i Lalalalajko bi ti imao reci rec-dve! ;D ;D ;D Misliš čika Lalajko ;D ;D ;D ;D ;D (tako ga zovemo dok ne kupi GSa a onda će mo ga zvati Lacky ;D ;D ;D ;D ;D ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6279 Napisano April 20, 2010 Drug član, 3035 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, Vlajko, ja se nadam da ce i Suzi Q da krene na putesestvije, ali ne smem da lajem... @Arakis... Sta se bunis, cika je ok, ne bi valjalo da su ti dopisali deda, dedica, starcic, starkelja, starac Foco od stotinu ljeta, dedekanja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6045 Napisano April 20, 2010 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D Dobro sam proš'o ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 20, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se svima izvinjavam,bodem po telefonu pa nemam blagodeti tastature a i ovo sunce me ubi.. Evo shalu na ekran pa udrite: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano April 20, 2010 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan 1.Lalalalajko 2.Severian 3.Cika Arakis 4.Jager 5.Vlajko kuku mene majko:} 6.Pei x2 7. Natasa & Daki 8. Dzambo 9. zzz & supruga 10. Popsy 11. Sale-kum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 20, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan @Miso sad si ti kriv hi hi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano April 20, 2010 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Spisak se siri kao kuga, verovatno cu se i ja naci na njemu, samo da sklopim jos neke kockice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 20, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan uf već dve afrike, znači mora i alat da se pakuje ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano April 20, 2010 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Spakuj i sajlu za vucu, mozda ti zatreba ;D ;D ;D ;D ;D , To je za tebe obavezan alat. ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 20, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan info: Natankujte vase mazge svi u Topoli da se ne bi desilo kao prosle godine da neko ostane bez goriva. Naime, u selu Bare i Vracevsnici imaju pumpe ali se cesto desava da nema benzina a bezolovnog skoro nikada! Sledeca pumpa je tek u Gornjem Milanovcu. Zbog obilnih kisa, put Stragari - Bare je verovatno pod rizlom i nanosima blata, O P R E Z! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano April 20, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put drugari....... :( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano April 20, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Znajuci Jagera, obradovao bi ti se. U njegovo ime, samo izvoli ;D ;D ;D. Pa naravno da bih mu se obradovao Spakuj i sajlu za vucu, mozda ti zatreba ;D ;D ;D ;D ;D , To je za tebe obavezan alat. ;D ;D ;D ;D ;D To bre nosim ja! Onaj lepi, narandzasti! Nema on mesta u svom koferu od silnog alata i ulja Drugari, jedva cekam subotu!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano April 20, 2010 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Srecan put drugari....... :( JBM ti radne subote Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4192 Napisano April 20, 2010 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Išo bi i ja al mi nov skuter, tek 600 km pa ne bi da ga gazim niti da vas kočim. Sledeći put sigurno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
castor 384 Napisano April 20, 2010 Drug član, 1163 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z750 nigga rabbit edition Prijavi odgovor kao problematičan Zainteresovan za subotu, ali i meni se moraju sklopiti kockice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
batarus 8 Napisano April 20, 2010 Bicker, 156 postova Lokacija: O- Bre-Novac Motocikl: HONDA Transalp XL700V 2011 Prijavi odgovor kao problematičan 1.Lalalalajko 2.Severian 3.Cika Arakis 4.Jager 5.Vlajko kuku mene majko:} 6.Pei x2 7. Natasa & Daki 8. Dzambo 9. zzz & supruga 10. Popsy 11. Sale-kum 12. Bata Rus (ako je nedelja) 13. Gagy (ako je nedelja) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano April 20, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan 1. Lalalalajko 2. Severian 3. Cika Arakis 4. Jager 5. Vlajko kuku mene majko:} 6. Pei x2 7. Natasa & Daki 8. Dzambo 9. zzz & supruga 10. Popsy 11. Sale-kum 12. Bata Rus (ako je nedelja) 13. Gagy (ako je nedelja) 14. Bata KochaMatori (ako cika Arakis nema nista protiv) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano April 20, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim, vecinom stara garda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 20, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim, vecinom stara garda! 50 + ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6279 Napisano April 20, 2010 Drug član, 3035 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Ej, Neske, pa necemo da se vredjamo ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano April 20, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Ej, Neske, pa necemo da se vredjamo ;D ;D ;D tako je. ima tu i nas mladih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 20, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Onda da prebacimo Arakisa kod MATORACA da nam ne kvari prosek ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4192 Napisano April 20, 2010 Ne silazi, 6561 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim, vecinom stara garda! Znači, za nas nove matorce nema mesta. Šalim se naravno. Čim mi krene neko od drugara i ja razradim Kineza idem sa suprugom, pa kad stignem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano April 20, 2010 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Subota kisa, nedelja vec obecava, ima li tu nekog pomeranja il je odluceno za subotu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...